פרצלה!!!!

רינת3434

New member
../images/Emo124.gifפרצלה!!!!

מה קורה איתך? מילא את לא עונה למסרים, אבל את גם לא עונה כאן בפורום... אני מקווה שהכל בסדר. שלחתי לך גם מסר ואת לא חוזרת. אז ישנן מס' סיבות: או שקרה חס וחלילה משהו, או שאת פשוט לא אמיתית (כי הבטחת לבוא וקבענו והכל ובסופו של דבר נעלמת..), והסיבה האחרונה גורפת איתה כמיליון סיבות נוספות. אבל זה לא משנה..לפחות תצייני שהכל בסדר בכדי שנרגע כאן.. בכל זאת... ואם מישהי מכירה את פרצלה ויודעת מה איתה אז שתדווח לנו.. ערב טוב

רינת,כל הכבוד../images/Emo34.gif

גם מארגנת מפגש לתפארת (כך רכלו כאן), גם בודקת נוכחות. היית מפקדת בצבא ? (ולא בציניות אלא מפירגון)

רינת3434

New member
אכן אכן, הייתי בקבע כמה שנים../images/Emo195.gif

לא חשבתי לרגע שאת צינית...את מקסימה.. האמת שלארגן את המפגש היה שטויות בסה"כ להזמין שולחן במסעדה..לא רציני. אני מקווה שנארגן משהו יותר לעניין ותבואי. אני פשוט דואגת לפרצלה כי היא היתה עונה כל הזמן על כל דבר, ומאוד רצתה להגיע למפגש ופתאום יום אחרי המפגש כתבו לה משהו וזהו היא נעלמה..כמו "המבינה היחידה, TIPTIP "ועוד כמה..מוזר לי הקטע הזה

הציור השבועי לילד - איפה פרצלה

ילדים יקרים, פרצלה שלנו נעלמה, אנא עזרו לנו למצוא אותה בתמונה . ואכן מסתתרת פרצלה - אבל קטנה.

אוסה

New member
טרום וכלה ערב טוב לכן

וערב טוב לכל חברי הפורום
הפעילים , הסמויים והנוטשים

רינת3434

New member
אתה מחפש בקטנות...

ב"ה היא תהיה כלה בלי כל השלבים של ילדי כיתה א'..

ואני מקווה שהיא תעשה זאת

כמה שיותר מהר.... כי אם זה יהיה תלוי בהוריו..... זה יכול להתארך מעבר למצופה.... יאללה טרום, מה קורה בגיזרה???

מקווה שתוך שנה יהיה מפגש פורום בגן

הארועים וזה תלוי רק בי ובבן זוגי... את השלבים של כיתה א' צבא ואוניברסיטה כבר עברנו , ה"טרום" הוא ההכנות לטקס שלפני קבלת תואר ה"כלה". ואז נפתח שרשור להצעות חלופיות לשם...

אוסה

New member
בננות תנו לטרום תזמן שלה

אחרת היא תאשים את הפורום בצעדיה וטרום ....לא לשכוח שולחם בחתונה ולשים פתק שמור לפורום חמותי ואני ....חחחחח

חס וחלילה לא מאשימה אף אחד

יהיה בסדר. גם חתונה תהיה, ואפילו שולחן או שניים שלכם...

אוסה

New member
חחחחחח אכן טרום ורינת

טוב נו .....היום עשיתי חוג בטן ראשון..... חזרתי מעולפתתתתתת טוב אט אט זה ישתפר.

אוסה

New member
אמא לבוגרים !!!!!!!!!!!../images/Emo128.gif

אחד הדברים הכי הכי יפים שקראתי חחחחחחחחחחחחח ענק ענק כל פסקה אמרתי אוי אוי זה מדהיםםםםםםם אהבתי מאוד!!!!!! חחחחחחחחח

למעלה