פרצלה!!!!

מה... פרצלה בגדר נעלמת?... מפחיד!8-

אז פרצלה יקירתי, הראי סימן חיים. עושה הרושם שהבנות כאן דואגות לך...

e y a l 2 1 4

New member
נראה שבעקבות השיגרה המונוטונית

שירדה על הפורום אזל הדלק במנועיהן של פרצלה, לואיזה, ועוד כמה.. כנראה שצריך פה איזה סיפור פיקנטי של איזה כלה שלמרות שהיא מהגזע היותר נעלה ויש לה תואר שני והיא משכילה צעירה חייכנית אהובה על כולם ,בלונדינית עם עיניים כחולות,דקת גיזרה וגבוהה, נקייה ופדנטית שבאה מבית טוב וחמים.. ולמרות זאת מקבלת מחמותה חסרת התרבות וההשכלה המרירה וחמוצת הפנים החטטנית הקנאית התובענית והנודניקית השמנה הגוצית השחורה והמלוכלכת, רק 7,000 ש"ח לחודש...ולא התקשרה לשאול באיזה שעה צריך להיות ליד הגן של הילד כדי לחכות לו בסיום החזרות למסיבת יום ההולדת של בת השכנים...

לואיזה5

New member
איילוש, אף פעם לא הייתי מהמרבות

בתגובות, ומאחר ואני חמות ולא כלה, אינני רואה צורך להדחף ולהביע דיעה על כל הודעה "מהממת" או תלונה כזו או אחרת על חמות/גיסה, שלאחרונה נראה שיש כאן איזו תחרות סמויה בין המלינות על כתר החמות של מי או הגיסה של מי מכשפה יותר. כמו כן, חיי לא מתמרכזים בפורומים, כך שאת הדלק אני שומרת לדברים פרודוקטיביים שנטועים במרחב הלא וירטואלי . כשיש לי מה לומר וחשק לומר אני אומרת את דעתי. ותודה על הדאגה

e y a l 2 1 4

New member
לואיזה'לה, כיף לשמוע ממך ../images/Emo13.gif

ידעתי שמה שכתבתי יעורר לפחות אותך...

רינת3434

New member
על ראש הגנב בוער הכובע..

היא תמיד חשדה בכולם... אבל בואי נקווה שעדיין היא תענה לנו ...

לואיזה5

New member
בזכות החשיבה החיובית

אני לא מהסנגוריות של פרצלה וסיגנונה, אבל דעתי לא נוחה מהמהירות בה אתם שופטים/ות את העלמותה הפתאומית. בימים אלה של שפעת , יתכן והשפעת הפילה אותה למשכב, ומי שהתנסה בכך, ודאי יכול לתאר לעצמו שהפורום ממש לא בראש מעייניו, להזכירכם חורף על מחלותיו ווירוסיו. אולי היא מטפלת במישהו מבני משפחתה, וגם כאן הפורום לא בראש מעייניה. לכו תדעו... למה להשמיץ? אולי המחשב התקלקל והיא לא יכולה להכנס עד אשר יתוקן, או ייקנה מחשב חדש. ואולי היא סתם עסוקה, או נסעה לחו"ל . ומותר לה גם להתמוסס מהפורום. הרי אף אחד לא חתם כאן על טופס נוכחות. באים כשמתחשק. עונים כשמתחשק. לא קראנו על החתמת כרטיס נוכחות טרם שנכנסים לתפוז. הניחו לה. אני משערת שהיא תשוב וגם אם לא היא לא חייבת לאיש דבר.

e y a l 2 1 4

New member
לואיזה

לקחת לי את המילים. לדעתי, פרצלה אינה חשדנית, היא חדת-עין שקוראת בין השורות ומחדדת את הניואנסים שהיא מבחינה בהם, בסגנונה היא. עוד תראו שהיא תחזור, היא לא אחת של להתמוסס.. לואיזה אני שולח לך כרטיס נוכחות להחתמה....

רינת3434

New member
סליחה, פתחנו שרשור בגלל דאגה

אז תפסיקי כבר עם השטויות שלך...אנחנו יודעים שלא חותמים פה על חוזה, שאולי היא עסוקה וכו'... אבל בתור מישהי שהיתה פעילה מאוד והיתה אמורה להגיע למפגש, ואף קבעה איתי אישית, אני מרגישה קצת דאגה. ותרגיעי את הטון המתנשא שלך..תודה

לואיזה5

New member
מי שכתבה כאן על ראש הגנב וכו' זו

את לא אני. ומי שכל כך דואגת חייבת גם להצטייד במעט סבלנות. כבר כתבתי לך פעם שאת יכולה לדפדף כל פעם שאת רואה את שמי על הודעה כלשהי. מכסימום לטפל בנחשי הרחיתות שלך.

רינת3434

New member
אני מוכנה להתערב שאת

ממש ממש חנונית ולך יש רגשי נחיתות מכאן עד אח"כ...אבל מה אכפת לך, הכל וירטואלי...אפשר לשחק אותה. אני מייד קופצת לרופא שיבדוק לי את "נחשי הרחיתות" שלי...

די בנות...

רינת כל הכבוד על דאגתך. למרות הוירטואליות, יש לציין שהיא אכן נעלמה לה ודאגתך הינה במקומה. בכלל, הייתי אומרת כל הכבוד לך על הכל..... הכי קל לעקוץ ולבוא בטענות... המשיכי כך, אחת מתוך מעט מאד..... נותנת לך
ענק!!!!!!!!

רינת3434

New member
../images/Emo25.gif נשיקותתתת...

נכון באמת הכי קל לבוא ולעקוץ..כנראה שיש כאלה שרואים שהפורום הפך קצת "משפחתי", במקום להצטרף אלינו הם מנסים להעלות אש...את כבר יודעת שממני והלאה..

למעלה