ע ד כ ו ן

קרלוצה

New member
WOW המון תודה על החתימות, תומר!!!

האמת שחצי מהשחקנים אני לא מכירה
אלה קטנטנות?? כי אני פשוט לא רואה את זה

קרלוצה

New member
../images/Emo41.gifנפתחה הגלריה של ננסי ופבלו../images/Emo70.gif

ותודה לכן בנות!!!!!! גם על התרגום של השירים, שאת מה שתרגמתם עד עכשיו כבר נכנס לקישורים בקטגוריה חדשה
!!!!! ותודה על החתימות, גם זאת גלריה שאני בונה עכשיו בזכותכן!!!! המון תודה!!!

perrinat

New member
../images/Emo42.gifטופז../images/Emo42.gif../images/Emo103.gif

מדוע אני אוהב אותך מדוע אני אוהב אותך? כי אני עדיין מרגיש את הנשיקה הראשונה, שנתת לי בדיוק כשהיה הזמן. ולמרות שעובר הזמן, אני מאמין בך, ולא ברורה לי שאלתך- "מדוע אני אוהב אותך" מדוע אני אוהב אותך? זה צירוף של אלפי דברים ביחד, זה להיות איתך, זה להיות לך למחסה, זה....... לא יודע להסביר....... פזמון: מדוע אני אוהב אותך? אשם בכך ליבי,
הזמנת חולם, בו אני בעלך, השמש שלך
והירח.
מדוע אני אוהב אותך? יש הרבה סיבות- הייתי השמיים שלך, הייתי לך אור באפלה, הייתי יותר מחבר. איתי ידעת לשלוט בפחדייך, ועם הרכות שלי יכולתי להראות לך מדוע אני אוהב אותך..... אחחחחחח..... נוסטלגיה.......

perrinat

New member
../images/Emo42.gifגבריאלה../images/Emo42.gif../images/Emo103.gif

רק את חשובה
צר לי אם אי פעם פגעתי בך, לא הבחנתי בכך בזמנו. בינתיים סבלת בשקט, אולי בבוז, אולי ללא הועיל, עכשיו אני מבחין - רק את חשובה!!! פזמון: מרגיש שבחיי רק את חשובה, בין כל-כך הרבה אנשים, רק את חשובה, עד לנקודה שאפילו שוכח את קיומי, רק את חשובה. אתן אותו דבר אם יש לי הכל או לא כלום. רק את חשובה! מצטער אם החלפתי אותך באחרת, הכל היה חלק מהמשחק. ובזמן שאני שיחקתי את הלכת באמת, הייתי טיפש ולא מכחיש זאת. אולי הייתי צריך לנשום אויר, אך עכשיו אני מבחין- רק את חשובה!!! ושוב שיר מדהיייייייים

קרלוצה

New member
../images/Emo62.gifל ו ח../images/Emo41.gifש י ד ו ר י ם../images/Emo62.gif

[URL='http://'] חבר´ה לוח שידורים לכל הטלנובלות מכל ערוץ!!!![/URL]
מיועד לכל מי שרוצה לדעת באיזה שעה? מתי שידורים חוזרים? אם בכלל משודרת כרגע הטלנובלה שהוא או היא מחפש/ת?? זהו קובץ אקסל!!! למי שאין אקסל בבית אני אשמח לעשות את זה גם ב WORD
!!!
יכול להיות שיש טעויות כי אני לא רואה את כל הטלנובלות ולא יכולה לדעת במדיוק מה יש ומה לא, אז אם יש משהו שלא הוספתי או שעה שאתם יודעים שאינה נכונה תיידעו אותי ואני אשנה ויעדכן
תודה!!!

למעלה