~~~~~סקר!!!!~~~~~

AnGeL DoLlY

New member
ME../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

1.שם:אביב
2.גיל: 13 (אתמול
) 3.מאיפה: מושב מגשימים (ליד פ"ת) 4.כמה זמן את\ה בפורם: שנה בערך... 5.איך הגעת לפה: הבת דודה המתוקה שלי (pooh שולט) הראתה לי ת'פורום הזה וכמה שהוא נחמד
ומאז התחלתי להיכנס אליו קבוע
6.איך את\ה נראת עם יש תמונה להשים... אין
סורי
7.מזל: סרטן שולט
8.זמר\ת אהוב/ה: אבריל לאבין רולזזז
9.להקה אהובה: בלו

AnGeL DoLlY

New member
לא ציפיתי שתגידו../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

יאללה מה אתם חושבים
שהמזל טוב שלכם יעשה לי את היום
אז זהו- ש--ל--א
אתם יודעים כמה אנשים אמרו לי מזל טוב
לא
אז מי צריך אותכם...

idit girl

New member
*אני עונה!../images/Emo9.gif*

1. שם: עידית
2. גיל: עוד מעט 14!!! (23.9.89) 3. מקום מגורים: קיבוץ בצפון
... 4. כמה זמן אני בפורום: לפני שבועיים בערך הצטרפתי
... 5. איך הגעתי לפה: אתם אני בעוד פורומים בתפוז, אז ראיתי את הפורום הזה, הוא ניראה לי נחמד נכנסתי ו... עכשיו אני כאן!
(לצערכם!
...) 6. יש לי תמונה במחשב אבל זה גם מלפני שנה, גם התמונה מכוערת, וגם אני עם משקפי שמש אז גם ככה בקושי רואים אותי, בקיצור... לא
7. מזל: אז זהו, שנולדתי ב- 23.9.89, שזה היום שמתחלף המזל בין בתולה למאזניים
... 8. זמרת אהובה: אבריל לאבין! 9. להקה אהובה: סאבלימינל והצל.

דייייייייייי אנ'לא יכול יותררררררר

מה הקטע באבריל לאבין המתלהבת הזאת?! כולה טינאייג'רית אמריקאית עם חזות קופצנית, שחושבת שהיא מאגניבה, ומוכרת לכם פופ קופצני לא פחות מבריטני והעתקיה באריזה של פאנק\רוק\השד יודע מה! ועוד הפוסטמה הזאת שכתבה כאן שאבריל זה רוק בכלל עשתה לי חשק לשבור פה כמה דברים! איזה רוק ואיזה בטיח?! מישהו פה פעם שמע רוק אמיתי?! מישהו יודע מה זה רוק?! כל פלצנית שתרקוד על גג של מכונית תחשב מעכשיו לרוקיסטית?! בעעעעעעעעעעעעעעעעע! כמה רעש הכונפה הזאת עושה! כתבה (וגם זה לא בטוח) כמה שירים עם מסר של "אני מאגניבה", עטפה אותם בקצת מוזיקה קופצנית, שאני לא מבין איך אפשר לחשוב שזה קרוב לרוק, וסחפה אחריה כמה מיליוני נערות תמימות בכל העולם שחושבות שאבריל זה קול!!! אז תנו לי להגיד לכן משהו אינעל דינק!!! אבריל לא מאגניבה! אבריל לא רוקיסטית! א'עעעעעעעעעעעעעעעעעע הלכתי לשחוט חתול או משהו

SilentB

New member
הסנאי צודק

האבריל הזאת סתם ילדה עם ציצי קופץ רוק אמיתי זה מטאליקה אבריל זה לא קורן תראו לילדה הזאת מטאל אמיתי תקבל מחזור\שילשול\לא יודע מה על המקום ואני נגמלתי משחיטת חתולים

i hate

New member
צודק!!!!!!

אבריל ממש לא רוקיסטית היא סתם גימיק מטומטם שמנסה להגיד "אני מגניבה" "אני לא כמו בריטני אני רוקיסטית" וזה ממש לא רוק מה שהיא עושה היא בדיוק אותו רעיון כמו בריטני והיא לא כתבה כמעט אף אחד מהשירים שלה....ומה זה השטות הזאת של לנגן בגיטרה? אז היא יודעת כמה תווים אז מה?????? METALLICA

למעלה