~~~~~סקר!!!!~~~~~

° M A Z I °

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifשמחתי.................

לראות אותך מתעצבן....ובקשר לאבריל אינך יודע על מה אתה מדבר לא בטח השירים הדיכאונים שאתה שומע יותר "קולים" שתוק!

שמח ששמחת ../images/Emo13.gif

"אינך יודע על מה אתה מדבר"...וזה מנומק, חשבת על זה בעצמך? שמעתי את אבריל מספיק (טוחנים ת'כלבה הזאת בכל ערוץ אפשרי) כדי להבין שהקשר בינה לבין רוק הוא מקרי בהחלט. ולהגיד שסונטה ארקטיקה, למשל, דיכאוניים- זה כמו להגיד שאבו-מאזן יהודי
כך שאם בא לך- תמשיכי להגיב לי ולעשות מעצמך מטומטמת יותר ממה שאת כבר...הרי ראית את ההסכמה הגורפת איתי כאן, אז למה להתווכח? אנחנו יודעים שאני צודק. תמשיכי לשמוע אבריל ולחשוב שאת רוקיסטית מאגניבה. את לפחות מאמינה בזה בכל לבך ונשמתך, להבדיל מהפוסטמות האחרות שיודעות שהן עובדות על עצמן...למען האמת, זה מה שעושה אותך אפילו מטומטמת עוד יותר.

../images/Emo45.gifצודק בהחלט../images/Emo103.gif

מישהו פה אמר שסונטה דיכאוניים???? אתם פאקינג מבינים על מה אתם מדברים??? סונטה רולז!!!!!

אוי...אני חושב

שאני מתחיל לחבב ת'פורום הזה...
אתם יודעים מה יכול להפוך אותו למושלם...?
|מסתכל ברשעות לכיוון הניק של מזי|

../images/Emo46.gif מישו אמר משו על

סונטה ארקטיקה??
סונטה?! שירים דכאוניים?!
חעעעעעעעעע. תטחני את אבריל עוד קצת ואז תביני מה זה שירים דכאוניים..
Isn't anyone trying to find me? Won't somebody come take me home It's a damn cold night Trying to figure out this life Won't you take me by the hand Take me somewhere new I don't know who you are But I, I'm with you I'm with you וזה לא מדכא?!

nirte

New member
../images/Emo45.gif אני לא מכיר את הסונטה ארקטיקה.

אבל מה שבטוח שהם יותר טובים מהפרעושית הקטנה שקופצת לה ליד המיקרופון ושרה לה בקול גדול. ואני באמת לא מבין מה כל כך מוצאים בקרצייה הזו!!!

AnGeL DoLlY

New member
תגיד... לא נמאס לך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo41.gif

דייייי כבר בנאדם
יש פה מעריצי אבריל לאבין, אז מה אתה מתנפל על ילדה שהסך הכל מעריצה אותה בקללות שלך
אוףףףףף... נמאס ממך כבר
על כל דבר אתה חייב להגיב הא
תסתכל על המילים עצמם בשירים שלה ותבין איזו זמרת טובה היא
והיא ממש לא גימיק ולא חיקוי של אף אחד
היא זמרת עם אישיות. לא כמו כריסטינה אגילרה ובריטני שמוכרות ת'גוף שלהן לעיתונים במקום את המוזיקה
היא זמרת עם שירים בעלי משמעות
ואפילו אל תשווה אותה לבריטני ספירס
איך העלית את זה בדעתך אפילו
והיא זמרת בין רוק לפופ, וזה ממש יפה
שמעת פעם אחד מהשירים שלה
לי נראה שלא... לפי כל הדיבורים חסרי המשמעות האלה... "כונפה"
אבריל היא מדהימה ואין לך מה להגיד
אני לא אומרת שהיא מושלמת, אבל יפה היא מ-א-ו-ד
התחילו שירשור נחמד, למה להרוס אותו בתגובות הזועמות והטיפשיות שלך

טוום דוו דוום...

שם: עומר גיל: 18 מאיפה: אריאל כמה זמן אתה בפורום: 5 דקות איך הגעתי לפה: הדלקתי את המחשב ולחצתי על השם של הפורום. מזל: בתולה זמר אהוב: אין. להקה אהובה: איירון מיידן.

../images/Emo24.gif ברוךךך הבא..

נמנמ.. והמשפט המסורתי:
התמכרות נעימה לך.. אני מרגו.. 14 וחצי.. ב[א]ת ים.. *מזמינה אותך להציץ בכרטיס האישי שילי*
רגע, אריאל? זה אומר ש.. אתה חבר\ידיד\שכן\פיצול\הדוד של הסבא של האמא\הבן של הסבתא של השכנה של אליאור
*חוקרת אותך* ואם כבר אריאל.. יש לך מושג מי זו קטרין משו [
שכחתי את שם המשפוחע] מרחוב אבנר כלשהו..

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif אוווווו...

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאפ
אתה מכיר אותהההה?!?!?!

../images/Emo9.gif אווו פליזזזזזז

אני חייבת אותו!!
תצ'לח לי אותו בפרטי.. פליזז.. בעצם, אתה יכול לתקוע אותו גם כאן.. לא שאכפת לי..
אבל רגע,
מאיפה אתה מכיר אותה?!

ברוך הבא! ../images/Emo103.gif

תזמין את עצמך לכרטיס אישי שלי... אני אולגה בת 12 מחור בצפון.... דרך אגב.....אתה נורא נורא חמוד....

למעלה