~~~~~סקר!!!!~~~~~

Moondust

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

גוף ראשון עתיד - אלף תחילית תמיד.

SilentB

New member
תשובות

1.שם: שי 2.גיל: 15.5 3.מאיפה???: עכו 4כמה זמן את\ה בפורם???: לא יודע 5.איך הגעת לפה???: דרך אולגה 6.איך את\ה נראת עם יש תמונה להשים: הנה 7.מזל :שור 8.זמר\ת אהוב: אין 9.להקה אהובה: מטליקה וקורן

simha1112

New member
../images/Emo122.gifתשובות לסקר

1.שמחה 2. 12 עוד מעט 3. טבעון 4. שבוע בערך 5. דרך שתי חברות (אודליה ורוני) 6.אין לי תמונה שמורה היא תגיע בקרוב אולי 7. מאזניים 8. ארווי 9 .ארווי ובבקשה

תשובותי!../images/Emo103.gif

1.אולגה 2.12 3.קרית אתא 4.לוזוכרת 5.לוזוכרת 6.בטח התמונה לא תעלה אבל שווה לנסות... 7.תאומים 8.אין 7.אינפקציה, סיסטם, סונטה.

Moondust

New member
תשובות../images/Emo41.gif

כן, בזה הרגע הצטרפתי לפורום. שלום לכולם.
שם: מרב גיל: 14 מכה זמן בפורום: שתי דקות, נכון לעכשיו XD איך הגעתי: עם העכבר מזל: קשת זמר: ברי סחרוף להקה: כוורת, Blind Guardian

מיי תשובות:

שם:רוני. גיל:12. 3.טבעון. 4.אולי שבועיים-שלוש... 5.דרך חברה-אודליוש! 6.שער+עיניים חומות,עם משקפיים בצבע בורדו. 7.אריה. 8.מוקי!!!!!!! 9.הצל<והאור...חחחחחחחח>

be a bee

New member
~שלי~

1. אביטל 2. 12 וחצי 3. מהמרכז 4. בערך שבוע 5. באתי לבד
6. בעיגול האדום 7. קשת 8. אין 9. אין

F l g H t E R

New member
../images/Emo41.gif שלי ../images/Emo41.gif

1.שם
נאזי 2.גיל
13 ו0 9 וחצי חודשים 3.מאיפה???
אשדוד 4כמה זמן את\ה בפורם???
כמה חודשים
5.איך הגעת לפה???
סתם התבוננתי לי ברשימת הפורומים ופתאום ראיתי אחרי הצילצול אז נכנסתי לפורום ומאז אני פה
או יותר נכון הייתי פה ופרשתי קצת ! 6.איך את\ה נראת עם יש תמונה להשים
עדיך שלא תראו
7.מזל
מאזניים 8.זמר\ת אהוב
אבריל לאבין
9.להקה אהובה
ב-ל-ו-

i hate

New member
גם אני רוצה!!!!!!

שמי הוא שירן אני בת 16(כמעט..נשארו לי רק עוד 6 חודשים ו11 יום) אני מבית שמש אני בפורום מתחילת החופש הזה...לא זוכרת איך הגעתי..אין לי תמונה...אני מזל דלי לא ממש אוהבת זמרות...אני אוהבת את מטאליקה וקריידל אוף פילט חופש נעים לכולם

asafsi4U

New member
כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול

1. אסף 2. 15.7(עוד מעט אזרח!!) 3. י-ם(הכי סבבי!) 4. יותר ממך על בטוח. סתם, אני נמצא פה נראה לי מאמצע השנה. 5. בטעות 6. אממ.. לא בא לי שיתחרמנו עליי(בעיקר לא בנים)... חוץ מזה אני בא לפה כדי לדבר לא למצוא חברה. :) 7. עקרב 8. אין לי כלכך 9. Wheatus, מוניקה סקס, החברים של נטשה, Ketchup Boys, יש עוד כמה ששכחתי.

רוצים תמונה! ../images/Emo103.gif

רוצים תמונה של אספי!!! רוצים תמונה של אספי!!! אסף תעשה לי ילד...

למעלה