~~~~~סקר!!!!~~~~~

° M A Z I °

New member
../images/Emo124.gif~~~~~סקר!!!!~~~~~../images/Emo124.gif

כדי להכיר את חברי הפורם אז עשיתי סקר קטנטן! 1.שם 2.גיל 3.מאיפה??? 4כמה זמן את\ה בפורם??? 5.איך הגעת לפה??? 6.איך את\ה נראת עם יש תמונה להשים
7.מזל 8.זמר\ת אהוב 9.להקה אהובה תודה לכל אלה שיענו על הסקר כי אני רוצה להכיר אותכם יותר טוב!

>>>>>> ../images/Emo16.gif

1. ניר. 2. 14. 3. ירושלים. 4. מספר חודשים, לא זוכר בדיוק... 5. לא זוכר
. 6. לא טוב. ואין לי פה כרגע תמונה. 7. שור. 8. לא יודע. 9. לא יודע.
ניר

נירס123

New member
תשובות...

ניר. בן 14 ושבעה חודשים. וחשמ עשרה ימים... מראשון לציון. אני בפורום מהיום בבוקר. חיפשתי בתפוז אנשים פורומים מעניינים... יש תמונה אבל אני לא שם... 1.75 בערך שיער חום בהיר עיניים חומות. צבע עור בהיר. מזל גדי. אני אוהב הרבה זמרים זמרות... אני גם אוהב הרבה להקות?!

Moranus

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

1.שם מורן 2.גיל 16 עוד 3 ימים!!! 3.מאיפה??? ראשל"צ 4כמה זמן את\ה בפורום??? עוד חודש בערך אני יהיה פה שנה!!! 5.איך הגעת לפה??? לא זוכרת נראה לי דיפדפתי ומצאתי 6.איך את\ה נראת עם יש תמונה להשים מזה משנה במילא לא תיראו אותי 7.מזל סרטן 8.זמר\ת אהוב אין .9להקה אהובה אין

icודליה

New member
ME!!!

1. אודליה 2. 12 3. י-ם 4. בערך לפני שהתחיל החופש הגדול. 5. התחברתי לאינטרנט, פתחתי חלון, בשורה של הכתובת כתבתי www.tapuz.co.il ואז נכנסתי לקהילות, נכנסתי לאות א' ונכנסתי לפורום אחרי הצלצול. 6. מחר אני הצטלם ואעביר למחשב. 7. גדי 8.Pearl Jam 9. אממ אין לי להקה אהובה. אולי משינה?

../images/Emo110.gif תשובות ../images/Emo110.gif

הרגע חזרתי מהברית של בנדוד שלי, ואני עייפה אימים!! הרגליים שלי התפגרו!! אבל אני חייבת לציין שזה היה אחד הערבים היותר נחמדים שלי.
[
לא יודעת למה זה קשור. סתם התחשק לי לומר..
] טוב.. אז נעבור לתשובות שילי..
שם: מארי. [בקיצור-מארגו.]
מאיפה: בת ים.
כמה זמן את בפורומ? חודש בערך..
לוזוכרת.
איך הגעת לפה? נכנסתי ל
, השתעממתי אימים ו.. איכשהו הגעתי לכאן.
איך את נראית? עכשיו, אחרי הברית, ככה
זמר\ת אהוב\ה: לאחרונה אני חורשת על לאורה פאוסיני\ג'ניפר לופז, כריסטיאן קסטרו ופינת אור [
]
להקה אהובה:
*חורשת על סונטה בשבועיים האחרונים* זהו.
ווקשע.

../images/Emo99.gif אז ככה..

לפני שאני בכלל מתחילה, אני חייבת לציין שזה היה אחד האירועים המשפחתיים היותר כיפיים שהיו לי מעולם. ולא היו הרבה כאלה [
כל המשפוחע- "יואו כמה שאת גדלת!!" "פוצי מוצי קוצי *צביטות בלחיים
*"]. אתמול, זה היה שונה. למרות כל הפוצי-מוצי-קוצי והצביטות בלחיים, היה בזה משו.
. לבשתי שמלה שחורה [
כך נראה לי]. מאז שאני זוכרת את עצמי, מעולם לא אהבתי שמלות. כל אירוע משפחתי שהייתי הולכת אליו אמא הייתה תוקעת עלי שמלה-
שנאתי את זה.. אבל הפעם, כפי שכבר אמרתי, היה שונה.
קוקטייל = גילאי 18 +. סוו, הברמן, חשב שאני בת 18 ונתן לי קוקטייל ולבת דודה שלי [
דין] שגם היא עוד לא בת 18. חעע. תיכננתי ללכת אליו בסוף האירוע ולומר לו שאם אני שיכורה זה רק על אחריותו כי את בת 14.. אבל לא יצא לי.
נמנמ.. יש עוד כמה דברים ש.. אני מעדיפה לא להוציא אותם בפומבי
. ו.. זהו בסך הכל. היה כיף.
[ככה נראיתי אחרי שחזרתי
ואל תשאלו למה
]

Snow Yte

New member
תורי...../images/Emo9.gif

1. שם - שירי 2. גיל - 15 3. מאיפה - הרצליה 4. אני בפורום
הייתי עד לפני חצי שנה איזה חצי שנה או יותר והצטרפתי שוב לא מזמן... 5. סתם שוטטתי לי באינטרנט 6. זה לא חשוב, אתם גם ככה לא תיראו אותי... 7. מזל - דגים 8. זמר - אביב גפן
9. להקה - היום הייתי בהופעה של מוניקה סקס... היה מעולה... ומהיום הם הלהקה שלי...

רק בגלל שהתחננת כ"כ יפה...../images/Emo3.gif

1. יש לי
2. גם יש לי
3. מ-R.E.L 4. לא הרבה.
5. ברגל 6. איך אין לי כוח להתחיל לתאר...ובאסה- גם אין תמונה
7. כוסומו מה זה השאלות האלה
טוב נו...סרטן
8.
אין
9. Sonata Arctica

° M A Z I °

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifעם מענג אותך לחשוב כך.

אינני מתחננת אליך שתכתבי ותשפילי את עצמך שוב דרך גרימת אנגריותך השלילות....אינך ברמתי שעשה זאת...שמחתי לראות את היצרות שלך.....חבל שהם כל כך משפילות...

° M A Z I °

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gifאינני התכוונתי להצחיק.

ועם רצונך לצחקוק על פיך המבחיל מי אני שיתנגד עיילג!

חזרה קטנה ליסודי:

הטיית פועל בעתיד מדבר תגרור אחריה את האות א' בראש המילה, ולא י'. כלומר- אתנגד, ולא יתנגד אכתוב, ולא יכתוב ארקוד, ולא ירקוד בנוסף, יש לכתוב עילג, ולא עיילג. ועכשיו, וונאבי מפחידה שלי, מי העילג כאן?

למעלה