סופשבוע

אזירפאל

New member
תשובות ../images/Emo163.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jillian שיר/י השבוע לא של ווית'ין: בעיקר ג'וני מיטשל. אלבום השבוע: Blue של ג'וני ו-Songs של רג'ינה ספקטור. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום. דבר טוב שקרה השבוע: 100 במבחן, עוד מבחן שהלך מצויין (עוד לא ידוע מה הציון) וחופש משלישי בערב עד יום ראשון.
דבר רע שקרה השבוע: יום כיפור
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שום דבר מיוחד, סתם שבוע רגיל. אתר השבוע: אין. מאכל השבוע: מרק ירקות עם קניידלעך
ספר השבוע: "קורות הציפור המכנית" סרט/סדרת השבוע: דקסטר
ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין

התחלתי לקרוא את קורות הציפור המכנית

אבל משום מה הוא לא תפס אותי, ודווקא אני נורא אוהב את הסגנון של מורקמי. שווה ניסיון חוזר?

Learn To Fly

New member
גם אני רוצה D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: Overcome, אשכרה חרשתי עליו! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Nevermore - The Heart Collector Amy Kuney ft Tim Myers - All Downhill From Here Moonspell - Scorpion Flower Lynyrd Skynyrd - Sweet Home Alabama אלבום השבוע: המיוזיקל של באפי, יש שם שירים מגניבים! מה את/ה שומע/ת עכשיו:Amber Benson - Under Your Spell מבאפי דבר טוב שקרה השבוע: ההופעה של אייר, למרות שעבר יותר משבוע אבל שיהיה
, צילומים דבר רע שקרה השבוע: 4 עבודות להגשה, זה מה שקרה! משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לסיים לפחות עם 2? אתר השבוע: Last FM סרט/סדרת השבוע: סרט - ג'ונו, סדרה - מגרש ביתי 6, כ"כ! הולי שיט, איזה עונה טובה!! למרות שקורים שם דברים נוראיים:'( ציטוט השבוע: אין לי כוח תמונת השבוע: כנ"ל

Gilado 69

New member
overcome ../images/Emo99.gif שיר מושלם..

גיליתי אותו רק לא מזמן. כמה חרשתי עליו מאז.. אין לפעמים הB-סיידים מתעלים על השירם מהאלבום. למשל sounds of freedom
שמתעלה בשקט על רוב THOE

Gilado 69

New member
חחחח..XDDD

כן אני צריך למסגר את זה בחדר. [= ורק שלא תתרגלו, מעידה חד פעמית

bachner1

New member
גם לדעתי ההודעה נדירה,

אבל מסיבה אחרת- זאת אחת ההודעות הראשונות פה בפורום שOvercome מקבל את הכבוד המגיע לו
אחד מ-3 השירים הכי אהובים עליי שלהם.

Gilado 69

New member
אחד השירים הכי טובים שלהם../images/Emo99.gif

בכלל אני יכול להצביע על כל כך הרבה בי סיידים שמתעלים על האלבום שלאליו הם קשורים.. אגב, פאק! כמה ביסיידים יש לווית'ין אני כבר לא עוקב..><"

Gilado 69

New member
היתי בטוח שיותר

רגע בוא נראה איזה אני זוכר the rikod tword the sof overcome
bittersweet the barbor shir rehem sounds chicken freedom
blue einaim gothic chrismess wish you was po are ata the ehad? רגע אז איזה עוד?!!? שירים כמו fallin in and out of love לא נחשבים נכון? וגם BELIVER או שירים כמוהו לא נחשבים.. אז ברחו לי מהזיכרון כמה ביסיידים ואין לי כח לבדוק, אגב יש לי רעיון לפינה שבועית חדשה בה נבחר את הביסייד של ווית'ין אני חושב על זה כבר איזה חודש אבל אין לי כח להתחיל (קיצר רעיון שלי לא לגנוב
)

Ice Queen 7

New member
Are You The One זה לא ביסייד שלהם

רק שארון משתתפת בו. שירים שנחשבים הם השירים שיצאו רק בסינגלים או בגרסאות מסויימות של אלבומים. ברור ששיר הדאנס(?) הזה של שארון לא נחשב, הוא לא של ווית'ין. זו הרשימה- Destroyed Bittersweet World of Make Believe Running Up That Hill Jane Doe Overcome Say My Name The Swan Song A Dangerous Mind Gothic Christmas Towards The End Blue Eyes Sounds of Freedom The Last Time

Endogenisis

New member
זה שיר של , Blackmore's Night

ותוכנות השיתוף למיניהן החליטו שזה של ווית'ין. זה כמו שעיוותו את Gethsemane של נייטוויש לגות'יק סנטוארי או משהו 0.0"

Gilado 69

New member
צודקת לא של WT היתי בטוח חחח..XD

שיר מדהים בכל אופן, והנה הצלחתי לעוות שם של שיר אפילו באנגלית טהורה זה באמת Were...[= חחח.. והפעם זה מטמטום..

למעלה