סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif סופשבוע ../images/Emo94.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: שיהיה סופשבוע מצויין

Endogenisis

New member
../images/Emo226.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל השירים מבלאק סימפוני שיר/י השבוע לא של ווית'ין: מורפין קלאוד של דראקוניאן אלבום השבוע:האודיו מבלאק סימפוני מה את/ה שומע/ת עכשיו: ME מבלאק סימפוני
דבר טוב שקרה השבוע: חופש D::::: דבר רע שקרה השבוע: יומכיפור עבר בצורה נוראית עם אלרגיה קשה;; משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: חופש D::::: מפגשציצ^^ אתר השבוע: אתר הפורנו של שארון מאכל השבוע: כל מיני סלטים שאמא מכינה עכשיו ואני אוכל אותם יותר מאוחר
ספר השבוע: פשר הרצח של שכחתי ]: סרט/סדרת השבוע: לא ממש רואה טלוויזיה ציטוט השבוע: לאזוכר;; תמונת השבוע: איו ]:

Gilado 69

New member
../images/Emo207.gifתופים בבקשה, קומונת טאריה יוצאת לדרך!!!

זה נראה לי הזוי שאחרי חיפושים רבים לא מצאתי אף קומונה ישראלית על טאריה אז החלטתי לקחת יוזמה ולפתוח את הקומונה: Tarja Is My Sin כי אם לא עכשיו (פחות מחודש לפני ההופעה) אז מתי? אם גם אתם מתגעגים לקול הישן והטוב של נייטויש זה שליווה אותנו כל כך הרבה שנים, שריגש אותנו, שעשה לנו צמרמורת כל פעם מחדש ושפשוט עושה לנו טוב בכל שמיעה, לקול האופרה האלוהי של טאריה זה המקום בשבילכם. אם גם אתם התאכזבתם מהשוודית החדשה, ומשחקי תשוקה אפלים לא עושים לכם את זה, וגם אם כן תמיד טוב להיזכר בקול המוכר והאהוב. אם גם אתם לנותנים לטאריה לצעוד לבד, וסופת החורף שלה עשתה גם לכם צמרמורת, וכמובן אם אתם תמצאו את עצמכם צורחים את השירים ב31.10 יחד איתה, אז זה המקום שלכם. "לכולנו יש חטאים קטנים, אם טאריה היא חלק מהם אתם מוזמנים לקומנה האחת והיחידה tarja is my sin..." http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=33600

Gilado 69

New member
אחחח.. איזה שבוע [:

שיר/י השבוע של ווית'ין: never ending sipor, the barbor shir, diceiver of ahblim. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Dont Like- היהודים אלבום השבוע: mother earth וכל האלפי בי-סיידים של ווית'ין.. מה את/ה שומע/ת עכשיו: overcome מקוטע יוטיוב איש טיפש, למישהו יש B-סיידים של ווית'ין לשלוח כמו אוברקום, שיר הברבור, סאונדס עוף חופש
הריקוד וכו'.. אני ממש מחפש בנרות איפה אפשר לקנות סינגלים וביסיידים, ואין בשום מקום וברוך השם אני לא משתמש בחמורים אז למי שיש שיגיד [:
דבר טוב שקרה השבוע: יום כיפור היה נחמד דבר רע שקרה השבוע: יום כיפור היה מאכזב קצת. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בראשיתתתת
אתר השבוע: אתם לא רוצים לדעת חחח.. סתם אממ.. הפורום [: מאכל השבוע: כלום של יום כיפור יאממי..=] ספר השבוע:עיתון לGבר שמאחורי העיתוני לטיפשה של אמא שלי ושל אחותי, כן, זה מה שקורה ביום כיפור..><" סרט/סדרת השבוע: best video ever של VH1 ציטוט השבוע: יום כיפור- עומרי: "וואי אני רעב.." אני: "סתכל ומצביע על חנות בעיר" עומרי "וואי אני אהרוג אותך פשוט אהרוג אותך!!!" אני:" לא מטומטם לא הסטקייה, החנות של מוצרי ספיגה למבוגרים חחחח...XD" עומרי: "אההה עכשיו אני כבר לא צמא..XDDDDD" |סדגש | תמונת השבוע: לא משנה איזה תמונה כל עוד שארון שם, והקליפ שעשו לשארון עם השיר overcome שזה כזה עם מלא תמונות אז זה התמונות הכי מדהימות שלה שראיתי אי-פעם ועוד עם השיר המצמרר ברקע אחח.. היא כל כך מושלמת

Brombit

New member
את השירים אפשר לקחת מאתרים ../images/Emo115.gif

ב-4shared למשל יש גרסאות 'חסכוניות' ב-32kbps, ש'שוקלות' פחות ושומעים אותו דבר כמו בנפוצות (128 ומעלה) בקיצור יש שם

Gilado 69

New member
מממ.. תודה [=

אבל זה שירים להורדה?? כי אני רוצה לאמפי ובכל זאת מישהו יודע עם יש איזשהי חנות בארץ שמוכרת סינגלים?

כל חנות דיסקים מוכרת גם סינגלים, השאלה מה יש

לכל חנות במלאי. יצא לי לראות סינגלים של ווית'ין במטאלשופ בטוח, וזכורים לי עוד כמה מקרים. פשוט כשאתה מגיע לחנות דיסקים תשאל, מקסימום תבקש להזמין.

Brombit

New member
תבדוק בעצמך ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

(כן, להורדה... כמו rapidshare למשל, רק יותר נח)

Brombit

New member
אני אוהבת סיכום שבוע D: ../images/Emo115.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Caged, The Dance, רק הסתובבו לי בראש שיר/י השבוע לא של ווית'ין: My Chemical Romance - The Ghost of You אלבום השבוע: - מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום, נאדה, נאת'ינג דבר טוב שקרה השבוע: הבשורה על החופשה הארוכה דבר רע שקרה השבוע: לא כיף להתבייש ממישהו שטוענים שהוא בן זוג שלך
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש
(צריך הרבה כאלה
) אתר השבוע: deviantART מאכל השבוע: פסטה מתקדמת מלוחה מדי מטעם צבא ישראל, תפוצ'יפס צ'ילי החדש ספר השבוע: הספר שאמא שלי קראה
(ורק היא, פשוט לא היה לי מה לכתוב...) סרט/סדרת השבוע: - ציטוט השבוע: בעקבות הבלאגן עם הטפסים בבנק לכל פעולה אפשרית בחשבון- "הם בטח רוצים שאני אחתום על טופס התעטשות, שאומר שאני מאשרת שיתעטשו ליד חשבון הבנק שלי, וגם טופס שאני מאשרת שישתעלו לידו..." תמונת השבוע:

Gilado 69

New member
ואווו תמונה מושלמת ../images/Emo99.gif

סופסוף שארון נראית כמו אמא כפרה על
[:

זו בת-דודי, יחזקאלה.

מאיפה לי? סתם ילדה. אתה לא רואה את הגדר בינה לבין שארון, ושרואים שהיא ממש לא בת שנתיים-שלוש? לונה תהיה בת שלוש עוד חודשיים (ויום
), הילדה הזו נראית בת 7 לפחות.

Gilado 69

New member
ואוו יש לך בדודה מזליסטית

היתי מחליף את יחזקאלה בכיף. רגע בעצם עם שם כזה, היתי מוותר על החלום להצטלם עם שארו ורק שיהיה לי שם נורמלי..XD טוב לדעת שזאת לא לונה, אגב יש לך תמונה של לונה במקרה שנוכל לראות? =]

למעלה