:]
שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Thor Arise - Amon Amarth והתחלף בינתיים ל Csillagok, Csillagok - NOX (מוזיקה הונגרית זה הכי, אחי
) ועוד הספיק להתחלף
ל-Bokkie - Elefant ואז לואולי - עברי לידר (מה? אני מעתיקה ציטוטים ומקטינה תמונה! XD) ואחרון, The Other Half (live TSF)
דבר טוב שקרה השבוע: חופש ^^ והתקדמתי בפאזל שלי ביום כיפור XD
דבר רע שקרה השבוע: ציונים לא הוגנים >_>
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד חופש :} ומפגשציצ
אתר השבוע: זה הדבר הכי טוב בעולם!
מאכל השבוע: אממממממממ לא יודעת :{ אבל אכלתי קודם כפית נוטלה! ^__^ Mmm, chocolaty goodness.
ספר השבוע: אין. :X התחלתי בשבוע שעבר את מילון הכוזרים (רק את הפתיחה, בעצם :X), אבל עוד לא החלטתי איך לקרוא אותו, אז... :X
סרט/סדרת השבוע: -/באפי
ראיתי איזה 7 פרקים השבוע. :X
ציטוט השבוע: לא היה הרבה בי"ס אז אין הרבה. P:
מורה להיסטוריה
: לא אומרים "שתי אנשים הלכו ל...", זה נשמע כאילו הם איזה דנה אינטרנשיונל.
נוע: זיוה (מורה לספרות), זה נגמר בינינו. זיוה: מתי זה התחיל?
איש בהרצאת חגים או משהו כזה: מה הסמלים של פסח? ילדה (לא אחשוף את שמה...
): סוכה!
אני: היא (זיוה) נורא עליזה היום. נוע: כן, זיוה, מה את שמחה? החיים בזבל. זיוה: מה?
ילדה מהכיתה על מבחן בהיסטוריה שימשך רק שעה: תעשי שאלות אמריקאיות, זה מבחן על אמריקה!
(בזמן שעשינו משימה שכללה את הערך המילוני 'אבזם' בשיעור לשון) נוע: אוסי (מורה), זו הייתה מכה מתחת לחגורה! ילדה: מכה מתחת לאבזם!
(זוֹעָרִית) אומר/ת (18:59): קקטוסי האבן נראים קצת כמו תחתים מעוכים כאלה - Manbearpig אומר/ת (18:59): כן XDD - Manbearpig אומר/ת (18:59): את יודעת איזה מגניב זה יצמח? - Manbearpig אומר/ת (18:59): התחת יפתח ויצא מהאמצע עוד גושון כזה - Manbearpig אומר/ת (18:59): הוא כאילו מחרבן את ההמשך שלו
Mitsi - He's all around אומר/ת (17:31): טל כולם יודעים שאת סאלי V.V
תמונת השבוע: מהחופשה בחיפה, זה משבוע שעבר אבל רק היום העברתי למחשב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק