סופשבוע

Ice Queen 7

New member
שבוע טוב!

שיר/י השבוע של ווית'ין: Jane Doe שיר/י השבוע לא של ווית'ין: שמעתי אחד שהתכוונתי לכתוב פה ושכחתי איזה
אלבום השבוע: אין מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Lappi (Lapland): Erämaajärvi דבר טוב שקרה השבוע: יומולדת לסאלי, ההורים טסו, הפסקתי להיות עצלנית וסידרתישטפתי את החדר
דבר רע שקרה השבוע: פפט משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגשציצ ומה שמתלווה אליו D: אתר השבוע: אין מאכל השבוע: שניצל סויה ספר השבוע: אחוות הטבעת סרט/סדרת השבוע: סדרה - דוקטור הו ועמוק באדמה
ציטוט השבוע: זה מראש השנה ושבוע שעבר שכחתי ממנו- אחת הדודות לאבא שלי: "גידלת אותה יופי אם היא פורצת בצחוק כשאתה מציע לה סלט פירות" תמונת השבוע:

Nights Unseen

New member
הארון שלי מסודררר :|

שיר/י השבוע של ווית'ין: כל BS
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: - אלבום השבוע: בלאק סימפוני
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אוברטור מבלאק סימפוני
דבר טוב שקרה השבוע: יומולדתתת D::::: דבר רע שקרה השבוע: לאדעתXD משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש *_____* אתר השבוע: - מאכל השבוע: - ספר השבוע: New Moon של סטפני מאייר סרט/סדרת השבוע: Be kind and rewind ציטוט השבוע: - Manbearpig אומר/ת (10:39 PM): בא לי ללבוש מעיל חום ארוך ולהציע לך סוכריה :D והיו עוד כמה ובטח אני לא שמרתי / זוכרת תמונת השבוע: העוגה המושית שהכינו לי :]

שלי../images/Emo40.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: HOS, TTBTR, ME, angels, jillian. כולם מ-BS
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: הרבה דה גאת'רינג בעיקר. וגם דיליין. אלבום השבוע: בלאק סימפוני עדיין. מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: הממ לא זוכר משהו יוצא דופן אבל היה סבבה. גם יום כיפור עבר טוב
דבר רע שקרה השבוע: היה לי לפעמים מצב רוח מעאפן=/ משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סוכותתתתתתתתתתתתתת
אתר השבוע: תפוז?..
מאכל השבוע: עוגיות חמאה וקינמון שהכנתי בעצמי
ספר השבוע: אין סרט/סדרת השבוע: ביג בראת'ר. אני מכור אנושות
ציטוט השבוע: אין תמונת השבוע: אין סופ"ש נעים לכולם

בזבוז של שיר?..(!!)

למרות שידעתי שתכתוב שעדיף את קייג'ד במקום
TTBTR הוא אחד השיאים של ההופעה!
שתוק!

Fairywitch

New member
אני אני../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: אמא אדמה שיר/י השבוע לא של ווית'ין: התקווה 6 - סתאמבאלישן אלבום השבוע: Magica - The scroll of stone; Tarja - I walk alone מה את/ה שומע/ת עכשיו: את ליאון וצבר מ"האח הגדול" שרים ברקע... דבר טוב שקרה השבוע: אושרה ההזמנה של הכרטיס של טאריה! דבר רע שקרה השבוע: שום דבר ספציפי. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כנס "אייקון". אתר השבוע:
מאכל השבוע: פסטה. ספר השבוע: 1984 / ג'ורג' אורוול סרט/סדרת השבוע:
האח הגדול, הישרדות 17 ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: עץ הדעת

Fairywitch

New member
האמת שבקושי../images/Emo178.gif../images/Emo6.gif

ביום רביעי אני מרצה ב"אייקון", למחרת נחה קצת ואלי יוצאת לפסטיבל הסרטים בחיפה. למה?
כאילו- אם את ושרון קופצות לבקר- ברור שאמצא זמן בשבילכן!

Brombit

New member
רק אני ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

אני כבר הרבה זמן מנסה להוציא לפועל "מפגש צומי" (כלומר, מפגש שאנשים באים אליו כדי להיפגש אתי
) וחשבתי עלייך בתור מתנדבת פוטנציאלית

:]

שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: Thor Arise - Amon Amarth והתחלף בינתיים ל Csillagok, Csillagok - NOX (מוזיקה הונגרית זה הכי, אחי
) ועוד הספיק להתחלף
ל-Bokkie - Elefant ואז לואולי - עברי לידר (מה? אני מעתיקה ציטוטים ומקטינה תמונה! XD) ואחרון, The Other Half (live TSF)
דבר טוב שקרה השבוע: חופש ^^ והתקדמתי בפאזל שלי ביום כיפור XD
דבר רע שקרה השבוע: ציונים לא הוגנים >_>
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד חופש :} ומפגשציצ
אתר השבוע: זה הדבר הכי טוב בעולם!
מאכל השבוע: אממממממממ לא יודעת :{ אבל אכלתי קודם כפית נוטלה! ^__^ Mmm, chocolaty goodness.
ספר השבוע: אין. :X התחלתי בשבוע שעבר את מילון הכוזרים (רק את הפתיחה, בעצם :X), אבל עוד לא החלטתי איך לקרוא אותו, אז... :X
סרט/סדרת השבוע: -/באפי
ראיתי איזה 7 פרקים השבוע. :X
ציטוט השבוע: לא היה הרבה בי"ס אז אין הרבה. P:
מורה להיסטוריה
: לא אומרים "שתי אנשים הלכו ל...", זה נשמע כאילו הם איזה דנה אינטרנשיונל.
נוע: זיוה (מורה לספרות), זה נגמר בינינו. זיוה: מתי זה התחיל?
איש בהרצאת חגים או משהו כזה: מה הסמלים של פסח? ילדה (לא אחשוף את שמה...
): סוכה!
אני: היא (זיוה) נורא עליזה היום. נוע: כן, זיוה, מה את שמחה? החיים בזבל. זיוה: מה? o_O
ילדה מהכיתה על מבחן בהיסטוריה שימשך רק שעה: תעשי שאלות אמריקאיות, זה מבחן על אמריקה!
(בזמן שעשינו משימה שכללה את הערך המילוני 'אבזם' בשיעור לשון) נוע: אוסי (מורה), זו הייתה מכה מתחת לחגורה! ילדה: מכה מתחת לאבזם!
(זוֹעָרִית) אומר/ת (18:59): קקטוסי האבן נראים קצת כמו תחתים מעוכים כאלה - Manbearpig אומר/ת (18:59): כן XDD - Manbearpig אומר/ת (18:59): את יודעת איזה מגניב זה יצמח? - Manbearpig אומר/ת (18:59): התחת יפתח ויצא מהאמצע עוד גושון כזה - Manbearpig אומר/ת (18:59): הוא כאילו מחרבן את ההמשך שלו
Mitsi - He's all around אומר/ת (17:31): טל כולם יודעים שאת סאלי V.V
תמונת השבוע: מהחופשה בחיפה, זה משבוע שעבר אבל רק היום העברתי למחשב.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה