סופשבוע

Brombit

New member
אתה נורמלי! ../images/Emo88.gif ../images/Emo115.gif

כמעט כל האנשים שאני מכירה (או שלפחות ראיתי את ההעדפה שלהם בנושא...) אוהבים קיץ ולא חורף, חוץ ממכרי החדשים מפורום נייטוויש/ויד'ין
וגם אני אוהבת קיץ!

../images/Emo24.gif סופסוף!../images/Emo6.gif

כולםםםםם מסביבי (וזה כולל את רוב הפורום גם ד"א
) פשוט מתים על חורף..><

אתם באמת רוצים לומר לי שנהנתם ממזג האוויר

היום??? כלומר.. אין לי כזאת בעיה עם קיץ אבל קיץ בישראל זה סיוט
ואנחנו עוד רק באביב

מופרע |:

אני שונאת קיץ מכ"כ הרבה סיבות! חם, בגדי קיץ, זיעה, בלתי אפשרי ללמוד בחום (יש מזגנים אבל או שלא מדליקים אותם ואז מתים, או שמדליקים וקר מדי או שהם לא מגיעים אליך ואז מתים או שכל השיעור רבים על המזגן ואז קר/מתים לסירוגין), כמות אינסופית של חרקים, שיעורי ספורט בקיץ=מוות, צריך להוציא שיערות בקביעות, אנשים טרם גילו את הדאודורנט במקומות מסוימים אז מסריח, אין גשם ודברים מגניבים כאלה, המחשב מתחמם מדי ומת, ביזבוז חשמל על מזגן, כניסה לאוטו זה גהנום עד שהוא מתקרר עם המזגן, מעבר ממקום ממוזג אחד לאחר גם הוא גהנום... אם אני אתאבד פעם, זה יהיה ביום שלישי, ובקיץ.

Ice Queen 7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אבל אל תתאבדי אף פעם ;;

ודאי שלא P: אחרי כל קיץ בא (בסופו של דבר

ולזמן מוגבל ביותר P:) חורף ואחרי כל יום שלישי בא יום רביעי D:

שעתיים מתמטיקה (ועוד עם אולגה :S),

מחשבת שזה עוד מילא, ביולוגיה, לשון (עם מורה שהדבר הראשון שעולה לי בראש כשאני חושבת עליה זה "בא לי לשרוף אותה", לא יודעת למה P: [די אל תברחו
]), סוציולוגיה, היסטוריה ולסיום סיומת שעה שמינית - ספורט.

אוי שיעור ספורט בשעה אחרונה זה באמת סיוט ><

בגלל זה אני שונא את ימי חמישי
(רק שבחמישי אחריו עוד יש אלקטרוניקה ><)

בהחלט :{ ביום ראשון יש לי ספורט

בשעה שישית, ואחרי זה שעה מתמטיקה |: זה מזעזע בערך כמו ספורט בשעה שמינית (שאז לפחות חוזרים הביתה אחרי השיעור וזו הקלה וזה נחמד)

ואני מצד שני,

שונא את החורף, שכואב מרוב שקר, ויש בגדי חורף, וצפוף, ומסורבל, ורטוב, ותמיד תוכניות נדפקות בגלל הגשם, ויש תקופת מבחנים, ובשיעורי ספורט רצים בגשם, ואי אפשר לצאת מהבית, וחולים כל הזמן, וצריך לשתות תה, והמזגן על חום מייבש
אני יכול לתת עוד 24512 סיבות ל-למה חורף זאת עונה מחורבנת, אבל נראה לי שזה מספיק בשביל להצית פה 90% מהפורום

~טענות נגד~ (ממש הרבה P:)

כשקר מתלבשים, כשחם אין מה לעשות. בגדי חורף זה כיף *-* אבל זה כבר עניין של טעם. מסכימה עם זה שמסורבל, אני למשל שונאת מעיל כי זה מסורבל ומגושם לי אבל אני מתה על סווצ'רטים. לא תמיד רטוב! P: תכניות נדפקות בגלל הגשם אם אתה מתכנן לשוטט ברחוב
ואני לא יודעת מה איתך, אבל לי יש תקופת מבחנים כבר 4 חודשים ברצף והיא תיגמר רק עוד כמעט חודשיים (בלי להחשיב בגרויות ומתכונות שימשכו עד ה26.6 ויהיו בין 10 ל12 מהן
). אותנו לא מריצים בגשם, אצלכם סתם אכזריים. דווקא כן אפשר לצאת מהבית, זה אפילו מגניב P: אם אתה חולה כל הזמן יש לך מערכת חיסונית של אגוז מלך! ותה יכול להיות טעים, כפי שלמדתי. תה ירוק, צ'אי ורדים, תפוח עם קינמון, תה קרמל וניל... יש מלא טעימים *-*

*טענות נגד לטענות נגד* (לא כל כך הרבה../images/Emo3.gif)

תוכניות נדפקות לא רק אם מסתובבים ברחוב
ורטוב רוב הזמן >< איך יש לך כל כך הרבה בגרויות השנה? את לא בכיתה י'?
כן יכול להיות שסתם אכזריים אצלנו
דווקא השנה כמעט לא הייתי חולה בכלל!
ותה זה מעאפן

Ice Queen 7

New member
תה זה טעים!

אבל יש כאלה שממש מגעילים, יכול להיות שרק בהם נתקלת

נאא. ניסיתי הרבה סוגים../images/Emo69.gif

יש חביבים באמת, אבל בכללי אני פשוט לא אוהב כל כך תה
ועכשיו עוד מילא.. פעם לא יכלתי להתקרב לזה..

Ice Queen 7

New member
נהניתי D:

אבל מתחיל להיות חם מדי בשביל תה, נראה לי שאני אעבור לנסטי

למעלה