סופשבוע

ZuLi90

New member
דווקא מתמטיקה אצלי היה 148 :p

העברית לא משו והאנגלית בכלל... , חחח כי מי למד את כל המילים האלו בעברית ואנגלית בכלל חח XD

TheImpactBoy

New member
פששש איזה ציון חזק...

הלוואי שאני אוציא 90-110 במתמטיקה... כי העברית והאנגלית סביר מאוד

Up To No Good

New member
^^

שיר/י השבוע של ווית'ין: אוור פרוול וWHYD (נו,אני וירדן צחקנו עליו
) שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אמרנת' של נייטוויש
אלבום השבוע: לא יודעת מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום דבר טוב שקרה השבוע: ירדני ות"א D: ושהתיידדנו עםמוכרים חמודים בחנויות! דבר רע שקרה השבוע: בכיתי מלאאאאאא בטיטאניק ואף אחד אחר לא בכה והרגשתי מטומטמת ): משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: סאלי ומפגשים ^^ אתר השבוע: מאכל השבוע: שוקולד ספר השבוע: צילהשל הרוח סרט/סדרת השבוע: טיטאניק
תמונת השבוע: התמונה של המוכר החמוד בממלכת השייקים שדומה לתואומס XD

Brombit

New member
אנ כבר המון זמן מתכננת לקנות כזה... ../images/Emo115.gif

גם לי יש תמונות שמחכות כבר המון זמן להגיע למחשב... אבל שאני אקח את הרגליים היפות שלי ואלך לדוכן בקניון? מה פתאום

SheWillBeLoved

New member
it was all just a lie ../images/Emo7.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: Sounds Of Freedom -
! שיר/י השבוע לא של ווית'ין: פה ושם של סית'ר
אלבום השבוע: FBINS של סית'ר ואם אלה החיים של קרן
מה את/ה שומע/ת עכשיו: אנג'לס
דבר טוב שקרה השבוע: היה שבוע הו-כה-נחמד! התפנקתי בחולצות וכאלה, היה לגמרי אחלה. דבר רע שקרה השבוע: הבי"ס הזה לא בשבילי, שייגמר כבר
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ת"א, הולך להיות שולתתתתת!!111. כע.
אתר השבוע: מקושרים
כי הצטרפתי ומגניב. ^^ מאכל השבוע: סלטXD ספר השבוע:
סרט/סדרת השבוע: הישרדות, טמטמטם תמונת השבוע: אין. פורים שמח! (זה עוד רלוונטי נכון?) טוב אז שבת שלום, זה בטח רלוונטי יותר.

UV radiation

New member
סופשבוע...

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין ממש =\. אבל בעיקר שירים מTHOE אם כבר. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כנ"ל. אין. אלבום השבוע: Enter. שעוד לא יעברו ימים רבים ויהיה כבר אצלי במחשב. מה את/ה שומע/ת עכשיו: THOE (את השיר). דבר טוב שקרה השבוע: רצתי 2000 ב8:20 (אני יודע שזה לא כזה מרשים, אבל התחלתי מ10:30-11 ואני משתפר לאט לאט). דבר רע שקרה השבוע: שני נרקומנים שדדו ממני מאה שקל. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אין... אתר השבוע: אין מאכל השבוע: יין מסויים שאני לא אפרט פה את שמו בשביל למנוע פרסומת. יין שדפק בראש והיה בעל טעם נפלא.. ושעלה רק 24 שקל.. ספר השבוע: אבא עשיר, אבא עני/ רוברט ט. קיוסאקי (מישהו קרא?). לא כזה נהנתי ממנו האמת. אבל זה מה יש... סרט/סדרת השבוע: גם אין... תמונת השבוע: איזו תמונה שהמאבטח ששמר איתי צילם בזמן שמירה, ואני נראה בה חצי מת. לצערי אין לי את התמונה כאן.

UV radiation

New member
כן, היה יכול להיות הרבה יותר גרוע...

הייתי שם עם עוד שני חברים שלי, שאחד הביא שתי גיטרות והשני הביא כרטיס כספומט (ובחכמתו החביא אותו). אם לא הייתי נותן להם לא רק שהיינו מקבלים את המכות של החיים שלנו, כנראה גם הגיטרות היו נהרסות...

זה נוראי מה שהולך ברחובות..

גם לחברים שלי ולי קרו דברים כאלה כמה פעמים (אמנם לא עם נרקומנים, אבל ערסים שיכורים זה מספיק גרוע
), וזה פשוט מקומם (ומפחיד כמובן..)...

Liquid Dreams

New member
מקומם, מקומם מאוד...

הבה נצפה שוב בקטע! ~הרבה אנשים מצטרפים לצפייה בקטע~ שקל למי שמזהה

למעלה