סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo124.gif סופשבוע ../images/Emo192.gif

פורומים מועדפים על הגולשים בפורום: נייטוויש הארי פוטר - הספר מיי כמיקל רומנס אוונסנס אופנה אלטרנטיבית 10 המציפנים: (73) ImNOTokay1 (81) Nights Unseen (82) Learn To Fly (82) Brombit (84) אזירפאל (101) The Girl Who Lived (137) Fairywitch (155) מגרש השוודים
(155) אטומיק בייגל
(245) Ice Queen 7
פעם שניה ברציפות!
השאלון: שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: תמונת השבוע: שבת שלום

Ice Queen 7

New member
../images/Emo2.gif

אבל מה אתה מופתע שזוהר במקום השני? היא כמעט תמיד היתה שם ס: שיר/י השבוע של ווית'ין: OSH שיר/י השבוע לא של ווית'ין: The Police - Roxanne (הצלחתי לכתוב את זה נכון בלי להסתכל על השם
) אלבום השבוע: THOE מה את/ה שומע/ת עכשיו: את הנחירות של אבא שלי מהחדר ליד
דבר טוב שקרה השבוע: התאריך להופעה של ווית'ין נהיה רשמי
, התחלתי והתקדמתי עם הציור השני בפרוייקט דבר רע שקרה השבוע: גיליתי שיש לי רק שלושה שבועות לסיים אותו ונשאר לי ציור וחצי ._. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: היה משהו טוב שציפיתי לו אבל זה כנראה ישתנה ויחכה לפסח. יופי. וגם מצפה לסיים את הציור השני אתר השבוע: האתר של ווית'ין והפורום הזה מאכל השבוע: מסטיק
ספר השבוע: צופן דה וינצ'י סרט/סדרת השבוע: שנות ה70 תמונת השבוע: צילמתי את זה ברגע שראיתי :}

אזירפאל

New member
איזו תמונה יפה ../images/Emo99.gif

ויותר משאני מופתע לראות את זוהר במקום השני אני מופתע לראות את נאור במקום השלישי.

Ice Queen 7

New member
אבל שניהם עם 155, אז בעצם שניהם במקום שני P:

(שגם זה מפתיע אבל פחות
)

Fairywitch

New member
התמונה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

זה בדיוק ביום ההולדת של אבא שלי
איזה כייף שהם באים! אני מקווה שאסור יהיה לעשן שם, אחרת אחזור מסריחה כמו שחזרתי אתמול מההופעה של עברי
נאלצתי לכבס הכל כולל התיק שהיה איתי!!!

Ice Queen 7

New member
אין סיכוי שיאסרו עישון ]:

גם בהופעה של נייטוויש עישנו ושתו וזה היה מגעיל X_X היה אחד שעמד לידי עם כוס בירה שכמעט נשפכה עלי ואחד מאחורי שעישן, מי מעשן במקום כזה צפוף? היה יכול לשרוף למישהו את השיער

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifבדיוק מה שהיה אתמול בערב../images/Emo4.gif

הקטע הוא שכשנייטוויש הופיעו כאן (לא הייתי)- לא היה עדיין החוק הזה, ועכשיו יש. מעניין אם אפשר לוודא שיאכפו אותו, בעיקר באירוע כזה גדול. אוף, אני שונאת מעשנים, הם חארות
כאילו, צאו רגע לעשן, ותחזרו. לא רוצים לפספס קטע מההופעה? אז תתאפקו שעה שעתיים! אבל תנו לנו לנשום! גם אנחנו רוצים להנות מההופעה! בכלל- לי היה נורא מפריע להחזיק משהו ביד בזמן הופעה- זה מפריע למחוא כפיים, לרקוד, לנפנף, להשתולל... מה הקטע?!
אמא שלי עישנה מגיל 17, והפסיקה לפני 10 שנים. בכל שנות העישון שלה היא מעולם לא רקדה או צפתה בהופעה עם סיגריה ביד- בדיוק מהסיבות האלה! זה הפריע לה!

Ice Queen 7

New member
זה היה מכוון!

מזייף שגיאות כתיב כדי שיהיו לך עוד הודעות, אה?

Ice Queen 7

New member
../images/Emo69.gif

(הגבתי קודם וזה לא שלח ס.ס אז אם זה שולח את השפם פעמיים זה באמת בטעות
)

למעלה