משחק.

אני הבהיר זאת אחת ולתמיד.

פרד וויזלי הוא דמות דמיונית של רולינג. לעומת זאת, אני הוא המקור.
( בלי קשר לציפור
סתם שכחו מזה.
)

the ror

New member
ענק...לאיזה פאדיחות גרמת לי...

נקרעתי מצחוק כשאני בחדר מחשבים שכולם ממש ממש בשקט ופתאום אני התפרצתי...חחחחחחחחחחחחחחחח

mjlk

New member
סיריוס:

"אם אתה רמוס, אני כבר בדרך אליך, תפסיק להתקשר כל שלוש שניות. אם זה אתה ג'יימס, יצאתי לרמוס אז אל תפריע. אם זה פיטר, אז לא חשוב לאן הלכתי אני לא כאן וזהו. ואם זה סוור-מאוס, לך תתקלח, אני הלכתי לרמוס."

mjlk

New member
פרד וג'ורג'

"הגעתם למענה הקולי של האדונים וויזלי ווויזלי, אתם מוזמנים להשאיר הודעה אחרי הביפ." *אין ביפ* "חעחעחע! תודה שהשתתפתם בניסוי של המוצר החדש שלנו - טלפון מזוייף!"
נורא ואיום!

חרבביש

New member
מתקן.

הגעתם למענה הקולי של האדונים וויזלי וויזלי, אתם מוזמנים להשאיר הודעה לאחר הביפ. ~אין ביפ~ חה חה חה! אתם צלצלתם כעת ל"מענה ללא מענה" החדש של האחים ויזלי וויזלי! עכשיו על המדפים, רק אצל 'הוקוס מוקוס של האחים ויזלי' בסמטת דיאגון. מתי תבינו שלא הולך להיות ביפ?

mjlk

New member
מודי:

"שלום הגעתם למשיבון של אלכס בורדובוב, נא להשאיר פרטים מזהים, מראה חיצוני, פרטים על הארוחה האחרונה שאכלת ולמה התקשרתם אליי! ואני לא עין-הזעם מודי! אני אלכס בורדובוב!"

ענבאך

New member
שני מוגלגים נכנסים לאולפן שלי,

איך הם יוצאים? מתים! (מתוך חליקה על הבוקר, עם חבוציאל מרמור.
)

חרבביש

New member
אני אנסה.

כמה פאדג' צריך בשביל להחליף נורה? אחד, שיצא לציבור ויגיד שהנורה פועלת מצויין.
כמה סקרימג'ר צריך בשביל להחליף נורה? אחד, שיצא לציבור ויגיד שהוא מטפל בבעיה.
כמה חברי מסדר עוף החול צריך בשביל להחליף נורה? שבעה. חמישה שיחליפו אותה, עוד אחד שישמור על הוגוורטס ואחד שישאר בבית עם קריצ'ר.
כמה מהשלישיה צריך בשביל להחליף נורה? שלושה. אחד שיחליף את הנורה, אחד שיעמוד וישמור ואחד שיתלונן שהוא יכול להסתדר גם בלי שני האחרים. (
)
כמה קונדסאים צריך בשביל להחליף נורה? כל הארבעה. שניים שיחליפו נורה, אחד שישגיח שהם לא מתפרעים יותר מדי ואחד שיסתכל ויקנא.

mjlk

New member
כמה קונדסאים דרושים כדי להבריג נורה

את כולם. אחד שיבריג, שני שיאמר שהאחד לא עושה את זה כמו שצריך, שלישי שיספר בדיחות ורביעי שיצחק מהן.

חרבביש

New member
עוד כמה.

איך נשמעת המזכירה האלקטרונית של פאדג'? "מוהאהאהאהא.."
איך נשמעת המזכירה האלקטרונית של סקרימג'ר? "מוהאהאהאהא.."
איך נשמעת המזכירה האלקטרונית של מִפקדת המסדר? "מיאו"
איך נשמעת המזכירה האלקטרונית של השלישיה? "הלוווו????????? יש שם מישהו?!!!! --רון! אל תצעק! --נו באמת, הייתי יכול לעשות את זה לבד! איזה חיים גרועים יש לי! העולם אכזר! למה וולדמורט בחר דווקא בי?? למה דווקא אני???? --ביייייייפ."
איך נשמעת המזכירה האלקטרונית של הקונדסאים? "ביייייייייייייייייייפ."

למעלה