משחק.

חרבביש

New member
למה התרנגולת חצתה את הכביש?

למה התרנגולת חצתה את הכביש? הארי: מה אתם רוצים ממנה? למה אתם נטפלים דווקא אליה? מה היא עשתה לכם? הרמיוני: כי היא רצתה להגיע לצד השני. רון: כביש? מה? הו-הו-הווווו- קוקוריקו!!!!!!! ג'יני: למה לא? נוויל: ככה סבתא שלה אמרה לה. לונה: בטח עקץ אותה יבחוש-טוש-מחוש-נטוש. דמבלדור: אל תדאג הארי, יבוא יום וגם את זה אני אספר לך. מקגונגל: האגריד, כבר הספקת לספר לכל העיירה שהיא חצתה אותו?! האגריד: דמבלדור כבודו הוא אמר לה. אמברידג': צריך להוציא תיקון חדש לחוק החינוך. "בהתאם לתיקון מספר 11239 לחוק החינוך, אסור לתרנגולות לחצות את הכביש מבלי להדרס. על החתום: כל החבר'ה." ניקימעטבליראש: הוי, מסכנה. פאדג': העניין טופל, ועכשיו הכל בסדר, אתם יכולים להיות רגועים. סקרימג'ר: העניין בטיפול, אנחנו עובדים על הבעיה. יעל/ויקי: אוי, היא מתחילה לעצבן אותי. *מסלקת אותה*

חרבביש

New member
למה פרד וויזלי חצה את הכביש?

רון: אממ... לא יודע.. הרמיוני: אוף, הוא עוד פעם חוצה את הכביש? זה כבר עובר את הגבול! אני הולכת לספר למקגונגל! הארי: כביש? מה זה כביש? ג'יני: אני לא אגלה לכם. *חוצה את הכביש* ג'ורג': אמא, זה הייתי אני!

המשך... אמא: חכו שאבא שלכם יחזור

הביתה. פרסי: פשוט בזיון לחצות כך את הכביש, מלא מוגלגים. אבא: ראית הרבה שטקרים פרד? ווואווו, זה חשמלמל נכון? אמא: ממש אבא לדוגמא. פרד: בסך הכל הטלתי כישוף קטן ולא מזיק על הרמזור שישאר ירוק, אני באמת לא מבין על מה המהומה.

black robe

New member
איייי הבטן!!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo63.gif

וואללה אתה חייב לצאת סטנדאפיסט, יהיה כיף לעשות מערכון על הארי פוטר, נכון? *חולמת*

black robe

New member
אני לא מאמינה!../images/Emo63.gif

מישהו התחיל אותי! *רצה לספר לאבא שלי שיכתוב הודעה על ניצול ילדות בנות 13 והובלתן לזנות*
סתם סתם, אני לא מרבה להוסיף אנשים מפורומים למסן, אבל אם אתה מתעקש...
תשאל את כולם, אני כמעט לא נכנסת ואני מחילפה מסן מיום ליום
אולי אני אוסיף אותך

חרבביש

New member
עוד כמה.

כיף לכתוב אותם!
כמה צ'ו צ'אנג צריך בשביל להחליף נורה? גם 100 לא יספיקו. היא תתחשמל.
כמה ארתור וויזלי צריך בשביל להחליף נורה? אחד, והרבה זמן פנוי.
כמה מולי וויזלי צריך בשביל להחליף נורה? שתיים. אחת שתחליף את הנורה, ואחת שתצעק על פרד וג'ורג' שיפסיקו לקלקל אותה.
כמה פילץ' צריך בשביל להחליף נורה? שלושה. אחד שיגרש את פיבס, אחד שיחזיק בנורה ואחד שיסובב את הכיסא.
כמה פלר דלאקור צריך בשביל להחליף נורה? אחת. מספיק שהיא תעמוד שם, כבר יבואו כמה 'גיבורים' להחליף אותה.
כמה סיריוס צריך בשביל להחליף נורה? אחד, שיקרא ללב.

mjlk

New member
../images/Emo99.gif

כן! אהבתי את האחרון! XDD נו, אני מחכה.. אולי שמישהו יקלקל נורה? שהוא יבוא לתקן ויקרא לי ?
חחחחחחחח וגם עם פילץ' ופלר יפה! אתה מוכשר. אני (כפי ששמתם לב כבר למעלה בשרשור הזה) לא כל כך חזקה בקטעים האלה

למעלה