משחק.

פלאפאל

New member
../images/Emo124.gif משחק.

זה סתם שטויות אבל טוב
ואני יודעת שכבר יש את זה בטאגליינס, אבל אני עדיין מסתובבת פה מדי פעם (כן, עדיין, אפילו שאתם לא מכירים אותי) וממש מעצבן אותי שאתם גוססים ~.~ כאילו, הלו?! העברתי פה בערך שלוש שנים אני חושבת, וככה נראה לכם שפשוט תגססו וזהו?! אפילו שכולם כבר התחלפו ולא נשארו פה אפילו חמישה מהעבר! אין יותר מדי מה להסביר במשחק הזה
יש שלוש הגדרות שייפתחו בהודעות נפרדות כדי שאפשר יהיה לשרשר אליהן ויהיה מסודר. ניקח למשל את "כמה ** צריך כדי להחליף נורה?". כל מי שיש לו רעיון - שיכתוב. וזהו. אין יותר מה להסביר. תהנו

פלאפאל

New member
../images/Emo2.gifלמה התרנגולת חצתה את הכביש?

(כאן כל דמות תגיד למה לדעתה זה קרה
אמרתי שאין מה להסביר)

פלאפאל

New member
ושוב אני אתחיל ../images/Emo3.gif

לוקהארט: בצד השני היה הזומבי הנורא שהטיל אימה על הלול בעשור האחרון... אך אל דאגה! חיסלתי אותו! *מחייך עם השיניים* דמבלדור: ככה זה, הארי... לפעמים, יש דברים שאנחנו עדיין לא מסוגלים להבין. אבל אל תדאג, אני בחוכמתי הרבה כבר הבנתי, וזה לא מסכן אותך. בנתיים. מקגונגל: נוויל, הייתה אמור להפוך את הקיפוד לכרית סיכות, לא למנגל! אני צריכה ללכת
תחיו! תחיו! *עושה עליכם קסם חיים מדאים שכזה כי אני יכולה*

אממ

ב"ה ג'יני וויזלי: כי נמאס לה כבר ללבוש גדים סוג ב'. הארי: כי היא ניסתה לברוח מסוהרסן לונה: כי היא ראתה שנורקק פחוס אף <ככה כותבים את זה?> רון: כי היא קראה את הוגוורטס תולדות. צ'ו: "היא מתה!!!" *בוכה*

פלאפאל

New member
אני אנסה...

|כוכב|כמה מודי צריך כדי להחליך נורה? השתגעתם?! זה בכלל לא נורה, זה ביצת קורדילאן שטוח זנב! זה מסוכן!
|כוכב|כמה מולי וויזלי צריך כדי להחליף נורה? פרד! ג'ורג'!! שוב התעסקתם באוספים של אבא?!
|כוכב|כמה רון וויזלי צריך כדי להחליף נורה? אבל, אוי, אני לא בטוח שזה רעיון טוב... אני לא אצליח... עדיף שהארי יעשה את זה! |כוכב|כמה פרופסור טרלוני צריך כדי להחליף נורה? היא נשברה? אוי, ילדי היקר... אם נורה נשברת כשהמאדים בבית השלישי בעידן הדלי... אוי ילדי... זה סימן למוות! *מתעלפת* |כוכב|כמה האגריד צריך כדי להחליף נורה? אל תדאג פה, פרופסור דמבלדור כבודו... אני אשמור פה שהמאלפוי הזה לא ישבור אותה שוב. |כוכב|כמה ויקי צריך כדי להחליף נורה? אחת, והיא תשמש בכוחות הסופר-על-מגה-אולטרה שלה
(נו, אם יצא כל כך גרוע, לפחות התחנפתי! XP ) תורכם, ובחייכם תעשו משהו קצת יותר מרשים

mjlk

New member
המ...

כמה מודי צריך כדי להחליף נורה: 1 בלבד. אם יהיו שתיים הוא יתקוף את עצמו מרוב פחד. עלוב

פלאפאל

New member
../images/Emo40.gifאיך נשמעת המזכירה האלקטרונית?

אם לדמויות היו מענה קולי שכזה, מה הן היו אומרות בו?

idan0610

New member
הארי:

לא כאן, מחפש את ההורקרוקסים. אתם מוזמנים להשאיר הודעה, אבל יכול להיות שוולדמורט יהרוג אותי ולכן לא אקבל אותה

ZoHaRoT

New member
הרמיוני:

יש לי כמה ספרים לקרוא... אז אל תפריעו עכשיו... תשאירו לי הודעה.

לאלא../images/Emo6.gif,

פרד וג'ורג'- פרד:השאירו הודעה אחרי הב- ג'ורג' לעזא- מה?- עאהעאההה!!! *בוףףףףףף!!
ג'ורג':איה איה! נו אמרתי לך שהבוקסיכון עדיין לא מוכן, למה דרכת עליו? לעזאזל מה יש לך על ה-? לפרד יש פנס ולפרד יש פנ- ~~ביייייייייייייפפפפפפפפפפפפפ!!~~

למעלה