כל הדיבורים על ההופעה לכאן

super girl 15

New member
../images/Emo9.gifאני לא אסירת תודה עד כדי כך...

רוצה את מרטין?!
חופשי... שלך... למה את שואלת אותי..
מדובר פה על מרטין.. דסקסי עם ליזי.. היא תעשה לך סרט... חחחחחחח

super girl 15

New member
../images/Emo123.gifמוחעחעחעחעחע....

כן... כן... חלק מההישרדות בפורום הזה הוא ההישרדות איתי... והחלק השני הוא הישרדות איתי ועם ליזי...

קטן עלי...../images/Emo54.gif

אני בהישרדות יומיומיתעם טלי, זאת שמשרשרת לעצמה, וכאילו זהלא מספיק, יש לי גם את הפיצול המטורפת שלי על הראש, את עוד תכירי אותה...

little 14

New member
אף אחד לא מקבל כאן את מרטין הכוסון

עד שאני לא מסיימת איתו אחר כך...... ה' גדול אבל רינת את שומרת לי את הכוסון השני נו איך קוראים לו זה עם הישבן שמנענע

super girl 15

New member
../images/Emo13.gifאהה הוא...

אמממ... וואלה.... נוו..
איך במת קראו לו?! אלוהים?!

לא, זאת שריטה עמוקה

הפסיכולוג שלי טוען שהוא צריך לטפל בזה. הוא חייב למצוא משהו לעשות כדי להרוויח את הכסף שלו אחרי שהוא התייאש מלהוריד אותי מדפש מוד (הפסיכולוג הדימיוני שלי הוא מעריץ של קלי קלארקסון)

Ice machinE

New member
מייל שקיבלתי עכשיו מהנהלת המועדון

שלום לכולם בימים כאלו בהם ספקולציות רצות ומשנות דברים, רגשות פורצים ושמועות חשדניות מתפשטות כשדה קוצים חשוב לנו להודיע לעדכן רשמית. אנחנו רוצים להבהיר חד משמעית לכולם. אף אחד מהלהקה ומהנהלת הלהקה לא מדברים על ביטול דחייה וכד' וזה לא עלה על הפרק אף לא פעם אחת. כולנו עוקבים כמובן אחר ההתפתחויות בדאגה, אבל חד משמעית ועד שלא נודיע אחרת, המופע כרגע מתקיים כרגיל, הלהקה מתכוונת להגיע עם אורחים רבים שהוזמנו והכל כרגיל. מקור השמועות הוא בחוסר ידע, ספקולציות ומניעים אישיים שלא נפרט. אנחנו מאד מקווים שהחששות לא יתממשו ונוכל להתקדם ולהגיע ליום המיוחל. הספירה נמשכת. תודה אורן ואבנר

dogster

New member
שמח לשמוע! רק ש...

קשה לי להאמין, כמו שטוענים במכתב ששלחו לך, שההנהלה לא חושבת או מדברת על ביטול. נשאר עוד זמן ודברים משתנים מדי יום...נקווה שישתנו לטובה. מה שכן, טוב לדעת ששוקי נלחם ולא מוותר. אבל באמת צריכים לקחת דברים בפרופורציות וגם אם לצערנו יבטלו בגלל המצב, אין הרבה מה לעשות. גם אני מחכה וחושב על ההופעה יום יום אבל אם המצב בארץ ישתנה לטובה בעקבות מה שקורה עכשיו אני מוכן לוותר גם על אלף הופעות...

super girl 15

New member
XD אם כן אם בא לך...

שלחתי את הלינק לכתבה הזאת.. תראי את התגובה הראשונה בדיון: "
..."

למעלה