יאללה... |הסגש|ס ו ל ח ה !
ח חתלתולה נסיכותית New member 15/7/06 #262 מישהו רוצה VIP במתנה?../images/Emo54.gif מהר לפני שמדפיסים את השם שלה על התג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
S super girl 15 New member 15/7/06 #265 ../images/Emo12.gifזה נעשה יותר ויותר אכזרי.... בנות... ריגעון...
ש שבויה בנדודי שינה New member 15/7/06 #266 מערכת היחסים שלנו מבוססת על אכזריות. תמיד טענו שאנחנו כמו זוג נשוי ממוצע...
S super girl 15 New member 15/7/06 #272 ../images/Emo3.gifאמממ... לע.. האמת היכרתי אותם לפני חצי שנה אז לא היתה לי אפשרות.. סתומרת גם עם כן.. עוד לא הגעתי לגיד שיש לי אפשרות לטוס לחו"ל לבד... (כי עם אמאבא לא בא בחשבון )
../images/Emo3.gifאמממ... לע.. האמת היכרתי אותם לפני חצי שנה אז לא היתה לי אפשרות.. סתומרת גם עם כן.. עוד לא הגעתי לגיד שיש לי אפשרות לטוס לחו"ל לבד... (כי עם אמאבא לא בא בחשבון )
ח חתלתולה נסיכותית New member 15/7/06 #273 את רואה, הכל מסודר לך../images/Emo54.gif הכרת אותם, וישר הם הבינו שאת לא יכולה לטוס, אז הם באו!
ח חתלתולה נסיכותית New member 15/7/06 #275 יייישששששששששששש../images/Emo54.gif חחחח אז אני יכולה לקבל את מרטין?
ש שבויה בנדודי שינה New member 15/7/06 #276 זהו! אני בחרם על השרשור הזה! סתם.. אני צריכה ללכת להתארגן לעבודה. מיצי, אולי תחליפי אותי היום...? אני פינוקי
זהו! אני בחרם על השרשור הזה! סתם.. אני צריכה ללכת להתארגן לעבודה. מיצי, אולי תחליפי אותי היום...? אני פינוקי
ש שבויה בנדודי שינה New member 15/7/06 #280 חכי חכי אם הדניאל ההוא בא לי היום במשמרת... סיפור הדאנג'ן יאלץ לחזור על עצמו ותאבדי שוב לקוחות