כל הדיבורים על ההופעה לכאן

הלוואי...../images/Emo54.gif

ידיד שלי, זה שהביא לי, קיבל בהתחלה 10 כאלה, ואז בגלל שהיה לזה ביקוש מטורף, אז שוקי אמר לו שהוא יכול להביא לורק 2, וחברה של טלי <"שבויה בנדודי שינה" למי שמכיר> פנאטית שלהם אז הוא אמר שלא אכפת לו אפילו לא ללכת בעצמו, אבל אנכנו נקבל את התגים, אבל כבר אמרתי לכם, נראה לי המועדון מעריצים יארגן איזה משהו... אני מניחה שאתן רשומות שם...

super girl 15

New member
אז במת יש סיכוי כזה...

שהמועדון מעריצים יארגן איתם מסיבה?! כי בכל זאת.. מועדון המעריצים של דפש מוד בישראל הוא.. רציני!!!

הגר26

New member
תקשיבו בנות...

אני כותבת פה כי ההודעות מתקצרות. כולנו פה כי דייב/מרטין=סק, כל אחד בגלל משהו אחר. אין צורך להסביר. כולנו הולכות לקרוע להם את האמשלהם אם הם רק יתקרבו לכיווננו. לא צריך להיות נזירה כדי להבין שמה שעומד מולך זה אליל מין מושלם ביותר ושגם אם יש לו קטן עד כדי לא קיים בכלל, זה סביר להניח יהיה הסקס המעולה ביותר בחיינו, ולו רק בגלל שנגמור עוד לפני שהוא יוריד מכנסיים (ליזי - תעצמי עיניים
). אין צורך לדוש בזה - כולנו באותה סירת פנטזיה. וחוץ מזה - לי יש כבר תוכנית מפורטת, שכוללת עזרה מצד גבר אחד שיפתה אותו, מכונית, אזיקים, קצפת ועוד אביזרים שאם אני אכתוב אותם אמא של ליזי תירה בי... אם תרצו, אז אחרי הכל אני אוכל לספר לכן איך היה. אני נכנסת להתקלח עכשיו

super girl 15

New member
../images/Emo6.gifאוקי אז אנחנו 3?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח XD ובנוסף מסכימה עם כל מילה שלך... [I Feel It Too
]

bAruLi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif דייב../images/Emo99.gif|ריר|

super girl 15

New member
אוקי הגענו ל200 תגובות...

בנות! עשינו את זה... אז מה סגרנו בסוף?! ליזי?!
מה קורה?! היתיאשת?!

super girl 15

New member
חילוק...

אני=את = דייב... חתלתולה = מרטין (רק אחרי שאת תגמרי איתו...) יש מבין?!
*תקנו אותי אם אני טועה איפשהו...* חחח סתם סתם... פינטוז יתר!!!

למעלה