הוא לא לונדוני הוא מאסקס
S super girl 15 New member 15/7/06 #91 ../images/Emo12.gif הו מאי גאד!!! יש סיכוי שאחרי ההופעה דפש יעשו מסיבה עם המועדון מעריצים?! (אוויר.. אוויר... סכין... משהו?!)
../images/Emo12.gif הו מאי גאד!!! יש סיכוי שאחרי ההופעה דפש יעשו מסיבה עם המועדון מעריצים?! (אוויר.. אוויר... סכין... משהו?!)
ח חתלתולה נסיכותית New member 15/7/06 #92 אל תתפסו אותי במילה על זה../images/Emo54.gif אבל תחשבו על זה, הם חבורה של אלכוהוליסטים לא קטנים, הם ייצאו לאנשהו, מן הסתם, אם לא תהיה מסיבה, פשוט צריך לעקוב אחריהם קצת... העקשנות תשתלם אולי...
אל תתפסו אותי במילה על זה../images/Emo54.gif אבל תחשבו על זה, הם חבורה של אלכוהוליסטים לא קטנים, הם ייצאו לאנשהו, מן הסתם, אם לא תהיה מסיבה, פשוט צריך לעקוב אחריהם קצת... העקשנות תשתלם אולי...
S super girl 15 New member 15/7/06 #97 ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifכבר שש חודשים מתכננת.. לערוב להם בשדה תעופה.. יש סיכוי שנגיע גם למלון... ולחדר של דייב.. מחופשת למסאג'יסטית.. יאללה מי מצתרפת אלי?!
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifכבר שש חודשים מתכננת.. לערוב להם בשדה תעופה.. יש סיכוי שנגיע גם למלון... ולחדר של דייב.. מחופשת למסאג'יסטית.. יאללה מי מצתרפת אלי?!
ח חתלתולה נסיכותית New member 15/7/06 #102 רק שינחתו פה כבר../images/Emo54.gif כי עד אז אני לא אהיה רגועה...!
S super girl 15 New member 15/7/06 #106 אה?! מה יש לי?! ../images/Emo3.gif יש לי קריז... כולי דאגות וחרדות...
S super girl 15 New member 15/7/06 #112 לא לא לא... ../images/Emo12.gif אולי אני דואגת.. אבל התיקווה שלי היא יותר גדולה מכל חשש!!! תאמינו לי... תיהיה הופעה... יהיה [אונס] אדיר... יהיהי "שלום"... ו... יהיה טוב!!! [ רק תתפללו...]
לא לא לא... ../images/Emo12.gif אולי אני דואגת.. אבל התיקווה שלי היא יותר גדולה מכל חשש!!! תאמינו לי... תיהיה הופעה... יהיה [אונס] אדיר... יהיהי "שלום"... ו... יהיה טוב!!! [ רק תתפללו...]
S super girl 15 New member 15/7/06 #124 דייי להיות שליליים?! אם אני הצלחתי להיתגבר.. (את ראית מה עבר עלי מתי שרק התחילו את הדיון הזה.. מסכנה הגר.. דאגה לי...) ותיראי עכשיו אני בסבבה... יאללה גם את יכולה.. לאט לאט.. ביחד.. תעלי חיוך.. הינה הוא מגיע.. עוד קצת... ... ב'קשה ==> רואה?! זה היה קליל!!!
דייי להיות שליליים?! אם אני הצלחתי להיתגבר.. (את ראית מה עבר עלי מתי שרק התחילו את הדיון הזה.. מסכנה הגר.. דאגה לי...) ותיראי עכשיו אני בסבבה... יאללה גם את יכולה.. לאט לאט.. ביחד.. תעלי חיוך.. הינה הוא מגיע.. עוד קצת... ... ב'קשה ==> רואה?! זה היה קליל!!!