כמה מחליפה אותי?! כזאת חצופה!
L limors2 Well-known member 26/3/07 #46 מיוחדמיוחדמיוחדמיוחד!*בגידישיות* אבל זהו, סיימתי לנעוץ את זה. נפתח שרשור תזכורת נעוץ בשבוע הבא
T tkuihehr New member 26/3/07 #47 זו חוצפה~! זו בגידה בשרשור הזה... כשיש סינגלס הוא פתאום לא מספיק טוב להיות נעוץ?
L limors2 Well-known member 26/3/07 #49 אם הוא היה נעוץ הייתם מתלוננים! והוא מפריע לי בסינגלס, אז הורדתי את הנעיצה ומה שכתבתי בתגובה לרקפת
M meshugait New member 26/3/07 #48 לאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif לא די זה לא פייר אני ממש נורא רוצה לבוא!!!! אווווף!!!!!!! אני גם רוצה ללכת לגלגלצ ואני גם רוצה מפגשפורום!!!!!!! דייייייייי אאאאווווףףףף
לאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif לא די זה לא פייר אני ממש נורא רוצה לבוא!!!! אווווף!!!!!!! אני גם רוצה ללכת לגלגלצ ואני גם רוצה מפגשפורום!!!!!!! דייייייייי אאאאווווףףףף
M meshugait New member 26/3/07 #52 אי אפשררר!!! יש טיול של 3 ימים ולא להעליב אבל פשוט חיכיתי לטיול הזה משנה שעברה ובא לי לבוא תצלמו הרבה תמונות אוף. נעשה לי עוד מפגש פיצוי שבוע אחרכך. כן.
אי אפשררר!!! יש טיול של 3 ימים ולא להעליב אבל פשוט חיכיתי לטיול הזה משנה שעברה ובא לי לבוא תצלמו הרבה תמונות אוף. נעשה לי עוד מפגש פיצוי שבוע אחרכך. כן.
L limors2 Well-known member 27/3/07 #54 ../images/Emo124.gif../images/Emo191.gifהודעה!../images/Emo191.gif../images/Emo124.gif צר לי, אבל אין אפשרות להביא איתכם חברים ובני משפחה למפגש אולי בפעם הבאה!
../images/Emo124.gif../images/Emo191.gifהודעה!../images/Emo191.gif../images/Emo124.gif צר לי, אבל אין אפשרות להביא איתכם חברים ובני משפחה למפגש אולי בפעם הבאה!