נו נכון אבל כאילו אם אהיה בבית וביתי הוא בירושלים
L limors2 Well-known member 25/3/07 #22 אהה! כן זה יעזור../images/Emo3.gif היי בי-ם וניסע יחדיו אם תרצי!
T tkuihehr New member 26/3/07 #28 חחח, נעצת את זה שוב../images/Emo3.gif בסינגלס זה ירד למטה, ועכשיו עלה, וחיפשתי מה התגובה החדשה שהקפיצה את השרשור הזה למעלה, ולא מצאתי...
חחח, נעצת את זה שוב../images/Emo3.gif בסינגלס זה ירד למטה, ועכשיו עלה, וחיפשתי מה התגובה החדשה שהקפיצה את השרשור הזה למעלה, ולא מצאתי...
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 26/3/07 #31 ממממממממהההההההההה../images/Emo2.gif זה לא פייר... במפש בקיץ הולכים שובפעם לגלגלצ.... תזכרו!!
R redgirl2 New member 26/3/07 #32 הוווווווווווו כיף כיף כיף ../images/Emo9.gif ליאורה כל הכבוד! ידעתי שתצליחי בסוף! ותודה להדר אממ אני חושבת שאני מגיעה...זתומרת..אני לא רואה סיבה שלא ליאורה יש מספר אנשים מוגבל!? אם לא אז גמני יכולה להביא חברה?
הוווווווווווו כיף כיף כיף ../images/Emo9.gif ליאורה כל הכבוד! ידעתי שתצליחי בסוף! ותודה להדר אממ אני חושבת שאני מגיעה...זתומרת..אני לא רואה סיבה שלא ליאורה יש מספר אנשים מוגבל!? אם לא אז גמני יכולה להביא חברה?