ברוך הבא(: אני קארין. תהנה פה
A AndJusticeForAll New member 31/5/07 #33 שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם גם לך))))))))))))
A AndJusticeForAll New member 1/6/07 #57 אני נורא אוהב ניטוויש אבל מעדיף מגהדת על ניטוויש זה בלשון המעטה. אני הרבה הרבה יותר מעדיף מגהדת על ניטוויש.יותר הסגנון שלי אל תרצחו אותי): תודה:]]
אני נורא אוהב ניטוויש אבל מעדיף מגהדת על ניטוויש זה בלשון המעטה. אני הרבה הרבה יותר מעדיף מגהדת על ניטוויש.יותר הסגנון שלי אל תרצחו אותי): תודה:]]
M mary06 New member 1/6/07 #69 מותר לך.. נייטוויש הם לא הלהקה שאני הכי הכי אוהבת, אבל בין האהובות עליי, וזה ככה עבור רבים מאיתנו.. ומגהדת טובים אני מופתעת שהם חוזרים לארץ
מותר לך.. נייטוויש הם לא הלהקה שאני הכי הכי אוהבת, אבל בין האהובות עליי, וזה ככה עבור רבים מאיתנו.. ומגהדת טובים אני מופתעת שהם חוזרים לארץ
A AndJusticeForAll New member 1/6/07 #82 חחחחחחח כע;]]] חחחחחחחחח כן זה באמת דיי מפתיע אחריי מה שקרה אבל הכי טוב :]
E en li shem 7 New member 1/6/07 #72 סקילה!!!!!!../images/Emo88.gif! ברור שיש יותר טובים מנייטווישD: סתם חובבנים
L Lily SonataArctica New member 1/6/07 #105 ברוך הבא../images/Emo24.gif אני איילת, 17 מרמת גן.. אוהב סונטה?