האמת היא שניסוינו את זה פעם והגענו למסקנה שוואלה זה עוזר יותר טוב מהכל
E e b 2 2 New member 1/6/07 #114 האמת היא שניסוינו את זה פעם והגענו למסקנה שוואלה זה עוזר יותר טוב מהכל
E e b 2 2 New member 1/6/07 #115 בטח אפשר להגיד שאת תוכלי להסתדר פה יופי..דרך אגב כל כמה זמן את משחיזה אותם(אם תצטרכי עזרה אנו כאן))
L Lily SonataArctica New member 1/6/07 #101 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif השתלבות מהירה ד"א... אני איילת
B blacknwhite New member 2/6/07 #117 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif ענבר, 14, ת"א. נמאס... זה משעמם אותי לכתוב את זה תהני פה!
ש ש נ י1 New member 1/6/07 #54 ברוכה הבאה! אני שני. אממ.. יש מצב שאת מעלה לפה את התמונה? כהוכחה את יודע...
מ מ א י י ק New member 1/6/07 #60 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif אני מיכאל =] השתלבות נעימה ומהירה
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo19.gif אני מיכאל =] השתלבות נעימה ומהירה
פ פונצית גירל האמיתית New member 1/6/07 #62 ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אם את רצינית ולא אומרת את זה סתם אז זה ממש מגניב :] אולי באמת תעלי לפה את התמונה? אנחנו נשמח לראות ^^
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif אם את רצינית ולא אומרת את זה סתם אז זה ממש מגניב :] אולי באמת תעלי לפה את התמונה? אנחנו נשמח לראות ^^
M mary06 New member 1/6/07 #66 welcome שמחה שהצטרפת לפורום תהני פה, לא אכפת לנו משגיאות כתיב תחלקי איתנו חוויות מפינלנד, כולנו רוצים לבקר שם. ומצטערת, לא בדיוק הבנתי מה השם שלך? ואני מרי (MARY)
welcome שמחה שהצטרפת לפורום תהני פה, לא אכפת לנו משגיאות כתיב תחלקי איתנו חוויות מפינלנד, כולנו רוצים לבקר שם. ומצטערת, לא בדיוק הבנתי מה השם שלך? ואני מרי (MARY)
E en li shem 7 New member 1/6/07 #70 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif הדר 15 מירושלים. יש מצב את מעלה תמונה?