חדשים!!!

אממ נראהלי אני הצטרף

אני שומע כבר כמה זמן נייטוויש ואני ממש אוהב אותם:] ובכללי אני ממש אוהב פאוור מטאל.ועכשיו נכנסתי לפורום כי ראיתי שהם באים לארץ והכל אז אמרתי נצטרף. קוראים לי ישראל,בו 15 מאופקים><" כנראה שלא אלך לניטוויש לטובת מגהדתP: אממ זהו נראהלי

«Adrienne»

New member
מצטרפת

עד עכשיו הייתי בפורום פאוור מטאל, והתחשק לי להצטרף גם לכאן... מכל להקות הפאוור-סימפוניק, נייטוויש היא בהחלט מהאהובות עליי :]

tir444

New member
הייי כולם אני חדשה!

היי! אליתי לפני שנתים לארץ מפינלנד הייתי שם השליחות 5 וחצי שנים. אייתי באחד ההופעות האחרונות של ניטויש ולאח שלי יש אפילו תמונה עם טאריה ואני דיברתי איתה. אח שלי מקיר את תומאס באישיות. אני מאוד שמחה שיש כאן אנשים שבאמת יודעים ארבה על נייטויש. דרך אגב ההורים של טאריה היו חברים טובים של הורים שלי וטאריה הייתה פעם אחת בבית שלי, ופעם אחרת עם כל הלהקה. אני מצטערת אם יש שגיעות כי אני לא יודעת טוב ליכתוב. love u, tir.

Super Alonit

New member
קריפי.

או שאת ממש מגניבה או שאת מזיינת לנו בשכל. בכל מקרה, ברוכה הבאה!
אני אלונה, השתלבות נעימה. :]

Itay Simons

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני איתי...בלה בלה...השתלבות נעימה.

תודה לכולם!

אנ י לא עצלנית ,אבל תודו שאם אני אעבור אחד אחד וכתוב תודה זה יראה לא אישי, אז חשבות שזה ממוען לכל אחד:)

dralan

New member
הו כן

את זו שבאה עם עלומה במפגש ההוא שהיא באה?

mary06

New member
וולקום :)

מצטרפת חדשה מס' 4 או 5 השבוע 0: תהני פה ותהיי פעילה :) מרי, החודש 18, אשדוד.

e b 2 2

New member
שלום!!!!

מה קורה אילנה??? אני אלעד מקריית חיים בן 16 וחצי תהני בפורום דרך אגב יש לך סכין/חרב/נוצ'קות/מסור? כי בלי זה נורא קשה להסתדר פה...

e b 2 2

New member
היי!!../images/Emo46.gif

אצלנו בקריה אנחנו משתמשים במסורים כהסכינים והסאי מוחרמים!!!

dralan

New member
טוב נו אם יחרימו גם את זה תוכלו

לעבור למיתרי פסנטר :p

למעלה