חברים יקרים

carmikush

New member
באמת לא שווה!!

ואיי לא הייתי 3 ימים פה והפסדתי הרבה דברים... נדבי לא ממש קראתי הכל אבל הבנתי שלולה נעלמה ונמצאה אז מייזל טוייב (חחח כמו שאני אומרת). ו...שים לב יותר.. ובקשר למפגש, לדעתי נעשה את זה בידיוק כמו שקבענו רק ביום אחר..בקיצור לדחות את המפגש. ומיכל, את באה!

skarlet ohara

New member
מה ימים אחרי איילת מתגייסת

ואני מתחילה ללמוד ואני לא יודעת מה עם אחרים. בשבילי התאריך הוא די קריטי, והיה לנו מספיק זמן לאסוף ולחסוך כסף. קיימת גם הלוואה מההורים, הם עושים דברים כאלה. יהיה לי קשה מאד להגיע בתאריך אחר. בבקשה...

Sweet Fantasy

New member
כמו שאמרתי

אם זה באמת קריטי תפגשו בלעדיי אני אנסה להשיג את הכסף אני מקווה שאני אוכל אם לא, לא אל תבטלו הכל כי אני לא אגיע

WTR

New member
מה הקטע? תני לי לתת לך כסף?!

מי ישמע, 50 שקל! אפשר לחשוב.. תאמיני לי אני לא ארגיש שהם חסרים

../images/Emo178.gifהייייי

גמאני רוצה לבוא למפגש! אפשר אפשר אפשר? :p אפילו אם אני לא מה"חברים" או משו כזה ? ואני מירושלים..!

Sweet Fantasy

New member
"החברים"

הכוונה כאלה עם חמוסים בעיקר וכאלה שכותבים באופן קבוע כולם מוזמנים למפגש רק שלא הוחלט עדיין אם הוא יתקיים או לא ואם כן איפה..

אוהו

איך עונים כאן מהר אנלא רגילה לזה חח... אני זוכרת שחיכיתי ימים בשביל שיענו בהייד פארק או משו.. טוב בכל אופן זה מגניב!!:) טוב בכולאופן אם יהיה מיפגש אני אשמח לבוא..מאודדדדדדדד אשמח.כי כזה סופסוף לפונץ' יהיה עם מי לשחק (בטח נמאס לה לשחק איתי כבר).כמה עולה אוטובוס מירושלים להרצליה ? ובאמת למישו יהיה מקום לכולם בתוך הבית שלו ? וגם, אם דוחים את המפגש , אז המזג האויר יהיה יותר חורפי , ואז בכלל אי אפשר יהיה לצאת מהבית. עדיף עכשיו שיהיו כמה טיפטופים מה לא ?

למעלה