חברים יקרים

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo124.gif חברים יקרים ../images/Emo186.gif

אני חוששת שאולי נצטרך לבטל את המפגש ולדחות אותו. צפויים כנראה ביום רביעי גשמים במרכז מה שאומר שלצאת עם החמוסים יהיה בלתי אפשר ולא מומלץ כרגע זה עדיין לא בטוח, אני מנסה לברר.. בכל אופן תצפו לביטול, אני לא רוצה שנערוך את המפגש כשיש גשם בטח שלא בפארק רטוב ובוצי
(למרות שאני רוצה מפגש בחורף, אבל לא נראה לי שזה יקרה..) אני אעדכן ומקווה שיהיה יום יפה, כרגע לא נראה ככה לצערי נקווה לטוב, מיכל

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif אוף כן איזה גשם

ירד פה עכשיו אלוהים
אוף כבר תכננתי לבוא
ואפילו סידרתי שאני אוכל
לונורא, תמיד יש פעם הבאה
[חחחחחח אני מעודדת את עצמי] זיגי התרגש מלפגוש חברים בני גילו
אל

Sweet Fantasy

New member
טוב מבירורים

הבנתי שיום רביעי לא יום שמתאים למפגש.. לפחות לא בפארק.. לצערי נאלץ לדחות את המפגש אני מאמינה שנוכל לעשות אותו לא רק בחג כי ממילא זה אחרה"צ ככה שאני מניחה שכולם יוכלו להגיע אנחנו נמצא כבר תאריך שיתאים מצטערת
אני יודעת שכולם ציפו למפגש, מקווה שנפגש בקרוב
אוהבת, מיכל

WTR

New member
למה?

היום דווקא חם מאוד אולי נקדים להיום? למישהו לא מתאים?

Seret Shel Sex

New member
../images/Emo71.gif../images/Emo160.gif היום יש לי יומולדת

אז אני לא יכולה
מזל טוב לעצמי ^^
אל

WTR

New member
מזל טוב!!!../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

zulli

New member
מזל טוב !!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

עד מאה ועשרים לפחות :)

Sweet Fantasy

New member
היום ערב חג

הרכבות מפסיקות מתישהו וזה גם לא מתאים היום, ויצאתי החוצה והיה קר
בכל אופן אני מאמינה שזה ידחה רק בשבוע שבועיים לא להבהל פשוט זה לא יקרה בחג

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo10.gif אל תתגיסי ../images/Emo70.gif

בעעעע, אל תדאגי נמצא מתי להיפגש מבטיחה חשבתי על רעיון בבית של מישהו אבל אז זה יהיה סגור רק לחברים ואני רוצה שהמפגש יהיה פתוח לכולם

The Reuty

New member
אם תרצו אפשר אצלי בבית

בהרצליה.. אני כרגע בת"א בדירה שלא שלי, שומרת על שני כלבים (מצורפת תמונה) ואני לא יודעת אם יש מקומות מסוכנים בדירה. אבל בבית בהרצליה הכל ממוגן ואין בעיה להביא את כל החמוסים. אולי בכל זאת נעשה את זה בבית סגור? כל כך חיכיתי למפגש הזה.. ואני לא רוצה לפספס אותו. למישהו יש התנגדות? יש רכבת שמגיעה להרצליה ואין לי בעיה לאסוף את כולם בנגלות משם (מקסימום מונית עולה 20-25 ש"ח ואם תכנסו כמה במונית זה ייצא זול עוד יותר)

Sweet Fantasy

New member
אפשר לעשות בבית סגור

אבל אני פשוט יודעת שיש אנשים שרצו לבוא כאלה שאין להם חמוסים וכאלה שהם קוראים פאסיבים בפורום.. וזה לא נעים לסגור את המפגש רק לחברים
לא יודעת..

WTR

New member
לא צריך לסגור רק לחברים

הם יכולים להגיע אליי הביתה
(בטעות כתבתי בניק של רעות בשרשור הזה)

Sweet Fantasy

New member
אני אישית חושבת

שלא יהיה נוח לאנשים בלי חמוסים להגיע למפגש שכזה כבר דיברנו איתי 2 שרצו לבוא לראות איך זה חמוס לפני שהם מביאים ואחד רצה לבוא עם הכלב לראות איך הוא מתנהג
ותאמת? חסר לי קצת כסך כרגע להגיע להרצליה
זה 25 כל צד (ברכבת) ולת'א זה 25 הלוך חזור..

N a d a v 1 6

New member
אני מעדיף את זה מאשר כלום!:(

שמעו אני מעדיף שניפגש ברביעי יש גשם!!!:( ואנחנו חייבים לנצל את זה רובנו עובדים לומדים ומתגייסים(האמ האמ). למען האמת מכיר עוד מישהי שמתגייסת בקרוב. בכל אופן.......מה עושים?????? חח אני לא מאמין שאני בא למפגש ועוד אמרתי לאיילת זהו ותהנו במפגש ורק אני לא אבוא....יאואואוואו צמרמורת.... בואו נקבע פליז!!!!!1 חיכנו למפגש הזה מספיק זמן!!!!!!:) ופתאום הכל מבוטל לא מתאים:(.

The Reuty

New member
../images/Emo9.gif

אגב, אני עדיין לא מאמינה חחח כנראה שאצטרך לראות כדי להאמין (
)

WTR

New member
המפגש לא נדחה - אבל המיקום השתנה!

יש אפשרות לקיים עדיין את המפגש בתאריך המקורי (19/10), בתנאי שהוא יהיה בביתי הקט בהרצליה. הייתרון הוא שהגשם לא יפריע לנו, אני כבר אדאג לכיבוד ושתייה ככה שלא צריך לקנות בעשרות שקלים בת"א, וגם הבית ממוגן ככה שהם יכולים להסתובב חופשי! החיסרון- עוד רכבת עד להרצליה (לבאים מרחוק). ישנה רכבת 10 דקות מהבית שלי, מונית משם עולה 20-25 ש"ח עד לבית שלי, ואם נכנסים כמה אנשים במונית אז זה יוצא בכלל זול יותר. גם התחנה המרכזית של הרצליה קרובה מאוד לביתי. אין לי בעיה לאסוף אנשים מתחנת הרכבת/אוטובוס לבית עם האוטו. מי בעד (
) ומי נגד (
)?

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo31.gif

לצערי הסברתי למה לא ממש יכולה אבל זה באמת רעיון טוב גם לחמוסים לא מחוסנים

למעלה