חברים יקרים

zulli

New member
מפגש

גם אני ומיכל לא נוכל להגיע אם המפגש לא מתקיים בתל-אביב.... אני מציעה לחכות ליום רביעי, לראות מה מזג האוויר בבוקר ובצהריים המוקדמים ואז להחליט מה לעשות....

WTR

New member
למה לא?

לא כל אחד יכול לבוא לאינטרנט בשעות הבוקר/צהריים, חלק לומדים ועובדים אז לדעתי ככה נפספס הרבה אנשים במפגש.

zulli

New member
אפשר להעביר סמס בטלפון

למשל שכל מי שמעוניין יעביר למיכל את המספר של הנייד שלו, וביום רביעי נעביר הודעה מרוכזת לכולם..... בכל אופן, תחליטו ביניכם מה נוח לכם.... בעיקרון אני ומיכל ממונעות אבל זה תלוי בסדר יום שלנו ביום רביעי שעדיין לא סגור (לפחות שלי אני לא יודעת לגבי מיכל)...

WTR

New member
רעיון מעולה

ו.. מאז שאין ביצפר אני שוכחת שיש חגים

skarlet ohara

New member
רגע... זה אומר שאם אין גשם נפגשים

בת"א ואם יש גשם לא נפגשים בכלל??? אני מאד רוצה את המפגש וגם התזמון הוא מושלם... בבקשה בואו נעשה את זה בבית של איילת אם אין אופציה אחרת פליז.... החורף לא יעבור... הוא רק יחמיר..... :(

N a d a v 1 6

New member
באמת תזמון מושלם!~

זה יהיה ממש טיפשי לפספס את המפגש...הרצליה קרובה מאוד לת"א....מאוד..זה לא כזה סיפור!!! איך שאתם רוצים...... לדעתי בבית זה יהיה באמת יותר כייף... אבל גם אם זה יהיה בחוץ אני לא רוצה לפספס את המפגש כי לא יוצא לי להכנס לכאן בתדירויות גבוהות לפעמים אני נכנס שיש לי זמן ויש ימים שאני לא נכנס..זה הכל תלוי כרגע רגוע..וביום רביעי בערב יש לי חזרה ללהרה ב20:30...אז תחליטו..=\ אוף!=) בא לי כבר להפגש ומחר כבר יום שלישי(טוב שהזמן לא ט===ס).

Sweet Fantasy

New member
זה קרוב כן

אבל למי שבא בתחבורה ציבורית זאת תוספת כספית ות'א זה אמצע לכולם פחות או יותר

N a d a v 1 6

New member
התוספת הכספית היא עוד14 ש"ח.

בערך........ כי זה מת"א להרצליה! איך שאתם רוצים אבל אני לא נכנס לאנרק שלכם!:)..גם לי מלא הוצאות במיוחד! ועוד יום חמישי מסיבה אז עוד 120 ש"ח לפחות!~=\. מיכלי..איך שאת רוצה! תחשבי על זה טוב לחמוסים יהיה יותר כייף בבית ומקסימום תמיד אפשר לצאת לגינה אוו משהו שקרובה לבית...=). ותמיד אפשר להפגש שוב....

Sweet Fantasy

New member
נכון ותעשה את זה הלוך חזור

זה נשמע מטומטם אבל גם 50 שקלים אין לי כרגע עם החיסונים של נאפו והאוכל של החמוסים..

N a d a v 1 6

New member
וואלה מיכלי אני הכי מבין אותך בעולם

אני ואת באותו המצב.....בקטע של הכסף הרב שאנחנו מוציאים....אבל בלי קשר..המפגש ייעלה לך ככה אותו דבר בין אם זה ברביעי אוו יום אחר... ההבדל יהיה ב20 ש"ח(=\-)..את באה מיבנה ובכל אופן זה קצת קצת רחוק=\. אם היית חיילת אולי היה לך חינם ברכבת חחחח:) שטויות. בכל אופן אין פה קטע שתעלבי אנחנו רוצים שתבואי להכיר אותך..ובכל אופן אני חושב שהאנשים פה בפורום "קרובים" כיביכול יותר מפורומים אחרים..וזה יהיה ממש נחמד שנכיר פנים מול פנים ונראה ונלטף את החמוסים..אחד של השני חלוםם כ"כ הרבה חמוסים?!!!!!!!!! ואייייי=))))))

Sweet Fantasy

New member
נדבי.. ../images/Emo24.gif

ה25 שקל הבדל האלה תאמין לי שזה משמעותי, אני מתה לבוא אין מה להגיד אם אני "מתקמצנת" על 25₪ אז תאמין לי שזה כי אני לא יכולה ולא כי אני לא רוצה מה שגם זה בלי נסיעה בתוך העיר אני לא נעלבת ממש לא, אבל לצערי זה המצב אני לא עובדת ולא מקבלת יותר משוכרת צבאית וכרגע אני חוסכת כל שקל המצב בבנק הולך ומחמיר רק (אל תשכח שקניתי את נאפו בכסף שאין לי) עוד יהיה מצב שיעקלו לי תחדר נשבעת לך.. בקשר לאם הייתי חיילת ניסעה בחינם זה רק על מדים ונראה לך באמת??? שאני אבוא על מדים? לא מספיק אני מכוערת עוד על מדים? על גופתי המתה
!

N a d a v 1 6

New member
חח מיכלללללללל

דיי כבר!!!!!!! קודם כל אף אחד לא אמר שאת מתמצנת את צודקת! כי גם אני גם את וגם רוב החכמים חוסכים בכסף ומשום מה כולנו בזמן האחרון (נו צריכים כסף). בכל אופן...גם אם נניח היה לך מדים את לא צריכה חוגר?.... כי בכל זאת נסיעה חינם=)) חח... בכל אופן אני אומר כי אני רוצה שתבואי!!! מזה הדבר המטוופש הזה...שאת לא תבואי?!!!!!!!!!!!! לא שווה...

Sweet Fantasy

New member
נו מה אני אעשה!

וסתם דיברתי על הנסיעה כחיילת בלשון עבר.. בקשר לכסף, אני אראה אני כמעט בטוחה שלא אולי אני אגרד מההורים כסף ): נראה, יהיה טוב ואם לא, או שתעשו את זה בלעדיי (אני באמת לא אפגע) או שנדחה

Sweet Fantasy

New member
החורף לא יעבור

אם המפגש ידחה הוא ידחה בכמה ימים ובימים הבאים עדיין לא צפוי חורף של ממש לי כרגע אין אפשרות להגיע לאיילת מבחינה כלכלית, אז זאת החלטה שלכם

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo25.gif אני מעריכה את זה

אבל בחיים לא.. אני לא אעלב אם תפגשו גם בלעדיי אולי בעתיד תהייה לי אפשרות להגיע

למעלה