זה מחרררר!!!!

1סקרני

New member
חחחחחחחחח....20 דקות??

אתה יודע מה ההבדל של 20 דקות??? זה בערך 5 שירים .(בהנחה שכל שיר סביר הוא 4 דקות). כך שההבדלים בין 20 דקות בין הופעה ששלמה נהנה מהקהל ,לבין מינוס 20 דקות זה מאוד משמעותי. תחשוב מה זה חמישה שירים: 1.בשקט בשקט 2.לא עוזב את העיר 3.נבראתי לך 4.שדות של אירוסים 5.נוף ילדות. אז אתה באמת חושב שאין הבדל אם יש את ה 5 שירים (לאו דוקא אלה שציינתי),לבין זה שהוא מוריד 5 שירים מההופעה?? תחשוב על זה. וכן,ששלמה נהנה מהקהל הוא עושה את ההופעה יותר ארוכה.זה ידוע

Dor K

New member
בהתחלה עמדנו בשורה הרביעית

אבל כשהתחילה ההופעה, עברנו קדימה וישבנו שם באמצע על הדשא. אם כך, ישבנו די קרוב. חבל שלא קבענו להיפגש.

שייני

New member
וואלה? הלכת לדשא?

אני הייתי שם רוב הזמן...(לפני האורקסטרה הנמוכה) בהתחלה המאבטחים היו כ"כ לחוצים והעיפו משם את כולם אבל אחרי כמה דקות שההסטריה גברה לא כל כך שאלו אותם, מה גם ששלמה אמר לאחד מהם שהוא מפריע לו, ושאם הוא לא יזוז הוא ייאלץ לשיר לו כל ההופעה

דפי 137

New member
ההופעה בגל"צ שודרה מאשקלון...../images/Emo6.gif

מפסטיבל "בריזה" ולפי השידור לא היה ממש הדרן... לדעתי לפי מה שאני זוכרת היה שיר אחד וזהו... לפי ההופעות האחרונות שאני הייתי הוא בד"כ חוזר על "ע"פ תנועת הרכבות" פעם נוספת. בר"ג באמת הייתה הפתעה של הדרנים, וגם בחוות היען אבל שם זה כבר סיפור אחר, ע"ע הופעה בחוות היען חפש לפי התאריכים ותמצא זה היה ב 16.08 יום שישי. תוכל לקרוא הכל לגבי ההופעה. נ.ב. אל תנסה אפילו להבין מה קורה על הבמה בין שלמה לנגנים שלו, ואל תנסה אפילו לפרש את מה שקרה בר"ג, אני הייתי שם ולא היה שום דבר חריג בהתנהגות זה פשוט הלך הדברים הרגיל בינהם. לפי הפירוש שלך שלמה מצטייר כ"מפלצת" עורפת ראשים ומאיימת, ואני בתור מישהי שמגיעה לכ - 90% מההופעות בשנה לא שמתי לב לזה ודרך אגב ישבתי באורקסטרה קרוב לבמה אז לא יכול להיות שפיספסתי, אגב הוא היה במצב רוח אדיר אז קשה לי להאמין שמה שראית הוא נכון לדעתי רוב הזמן הוא התלוצץ עם החבר´ה על הבמה. שבת שלום.

אהלן דפי

ישבתי שורה 9-10 משהו כזה. ואני בטוח במה שאמרתי לגביי שלמה. לא אמרתי שהוא מפלצת. אבל זה ידוע שהוא שולט בנגנים שלו בצורה מפחידה. וכן..את לא זוכרת איך הוא העיר ל"ויטלי" הצלם שם...שהוא לא הספיק לצלם את הטבעת בשיר "ע"פ תנועת הרכבות"?? הוא אמר לו "בוקר טוב,ויטלי"..."בוקר טוב..ויטלי"...כאילו שכבר יכוון את המצלמה לכיוון הנכון. כמובן שהוא אמר את זה כאילו בהומור...אבל הוא די נוהג לפדח את האנשים שלידו. דרך אגב,למה את שואלת איפה ישבתי?

דפי 137

New member
היי ערן המקורי...../images/Emo6.gif

כשמך אתה אומנם מקורי אני לאחר שהלכתי לכל כך הרבה הופעות עוד לא הצלחתי פעם אחת לתפוס את שלמה עצבני על אביטל הכל היה חלק מההופעה. חוץ מזה שאלתי אותך רק כדי לדעת באיזה מרחק ישבת מהבמה כשהצלחת לשמוע אותו צועק על החבר´ה ובלי המיקרופון (בדוק הודעתך הראשונה), כי מאיפה שאני ישבתי ממש לא שמעו את זה, אז זה סתם סקרן אותי כמובן. (אני ישבתי באורקסטרה התחתונה בשורה שניה), לדעתי לפי מה שאתה מספר אני זקוקה לבדיקת שמיעה וראיה דחופה ביותר - וזה באמת מפחיד אותי. בכל מקרה סתם רציתי לדעת אם את הדברים שלך בד"כ אתה סומך על שמועות כי אחרת למה התכוונת כשאמרת "זה ידוע...בצורה מפחידה" בכל מקרה לא היה ולא נברא אני לא אתווכח איתך על זה אפילו אבל לדעתי אתה פירשת לא נכון דברים וחבל. נ.ב. רצוי שתתחיל לבוא לקצת יותר הופעות תאמין לי אתה אפילו לא יודע מה אתה צפוי לגלות. שבת שלום לך וחג שמח

דפי 137

New member
תוספת להודעה לערן... המקורי

אני מקווה שכשאתה כותב "ויטלי" הכוונה שלך היא לאביטל הצלם? סתם משהו שהטריד אותי היה לי קשה להבין למי אתה מתכוון. ביי שבת שלום

למעלה