../images/Emo168.gif"ה" ה ו פ ע ה ב ר " ג
אתמול היתה אחת ההופעות היותר טובות של צימאון, הופעה מלאת הרפתקאות ואטרקציות... אבל לפני שבכלל התחילה ההופעה, התרחשו ארועים שונים שדרושים הסבר.. השעה ארבע וחצי אחר הצהריים והשמש בשמיים, ואיזה חום אוגוסט היה שם... 3 נערות אלמוניות (ש´, ד´ ומ´ - השמות המלאים שמורים במערכת) נכנסות לפארק מתיישבות בשורה ראשונה ובוהות באנשים עם הרבה שיער וזיעה, קעקועים , נטולי חולצה שמקימים את המסכים. מה הן עשו שם אין לי מושג... הן מחכות מחכות מחכות למשיח אבל הוא לא בא... מתיישבות מתיישבות עד שאיש מעיף אותן
"בנות, אתן לא שייכות לכאן, צאו בבקשה החוצה פן תושלכו לבור!" טוב, המשפט האחרון לא באמת היה אבל זה מתיישב יפה בסיפורינו. סבבה. יוצאים החוצה מחכים מחכים ולפתע הופיעה נערה נוספת העונה לשם ר´. אנשים מתחילים להגיע סופסוף, מן סבתא כזאת, אחלה גבר כזאת, נעמדת לידינו בתור ומנסה להמציא תחבולות כדיי להכנס ולראות את אהובה... אבל השוטר עושה לה פרצופים... פתאום
! השמים קדרו! השמש נעצרה! הכל דמם, הנשימה נעתקה! ג´יפ הפ´זרו של האיש שהולך להופיע מאוחר יותר מגיעה לשטח, אבל זה לא עוזר, הוא נכנס לבוטקה ונתן לנו להמשיך ולחכות. טוב. השעה המיוחלת הגיעה. לאחר מאמצים רבים השערים נפתחו ואנשים פשוט נהרו לכיוון המקומות, שנתפסו ע"י האמרה : " כל הקודם זוכה" אנשים רצו בהיסטריה , סבתות עפו באויר, ילדים נפלו... קחו הכל בפרופורציה, זה קצת מוגזם אך מסתדר עם הסיפור..
יש יש ! תפסנו שורה ראשונה אבל בצד, בגלל הסבתא האחלה גבר של מקודם שצעקה עליי, איך אני מעיזה לתפוס שמונה כיסאות... טוב לא מעניין נעבור להופעה. ההופעה התחילה בסביבות רבע לתשע כבר בהתחלה הורגש באויר שזאת הולכת להיות הופעה טובה. כמובן שהקליפ פתח את הערב (ההוא עם שרון שאומר :"צימאון ושלום" בקול מעוות (ככה רושמים תמילה הזאת?) שלמה הקדיש את "צוותא" לאישה מבוגרת ואמר לה "הוו את עדיין נראית צעירה" והיא התחילה לצווח "שבעלי יראה את זהה" ושלמה נקרע מצחוק. מבחינת הביצועים היה מצוין, אתמול נפל לי האסימון והחלטתי שאני אוהבת את עפ"י תנועת הרכבות ( בגלל גדי הדארבוקיסט וטוב נו, גם קצת בגלל שלמה) כפי שנאמר לפניי נקרעו לו המכנסיים באמצע איזה שיר והוא לא כ"כ רצה להגיד איפה הוא רק אמר : " נקרעו לי המכנסייםםם אני לא יגיד לכם איפה, אני ימשיך ללכת כאילו כלום לא קרהההה.." והוא המשיך כרגיל... רוב ההופעה הקהל היה על הרגליים וזה היה נראה כמו איזו מסיבה ענקית. לקראת הסוף, הוא שר את "נבראתי לך" ואת "שדות של אירוסים" לא היה את הו לעזאזל ואת 24 שעות והוא שילב את זה מה שנשאר עם שאלתי מה קרה. בקיצור היה גדול מהחיים הפעם רציתי לראות את ההופעה, אז לא צילמתי. אבל מקווה לסרוק בקרוב את התמונות מקיסריה. סופ"ש נעים לכולם
נ.ב עוד שבוע למפגש