זה מחרררר!!!!

מאיושית

New member
../images/Emo124.gifזה מחרררר!!!!

(או בעצם היום?
) לאחר 6 חודשים נטולי הופעות , סוף סוף היום לו חיכינו הגיע....... ההופעה ברמת-גן!!! אני כל כך שמחה ומתרגשת!!!
מבטיחה לחזור עם המון תמונות וסיפורים...! נ.ב. דנה ושני- אולי כדאי שתשקלו להביא ערכת עזרה ראשונה
כי יש לי הרגשה שאני מתעלפת ברגע ששלמקה עולה לבמה...

היום ../images/Emo70.gif ../images/Emo68.gif

היום היום היום היום היום היום היום היום היום היום היום תראו מה זה - לקחתי יום חופש מהצבא ... רק כדי לבוא מוקדם ולהציק לשני ומעיין עד ששלמה יבוא ................... מעיין, לא צריך להביא ערכת עזרה ראשונה. צריך אמבולנס !!! איזה כיף

דנה, שני, מעיין

וכל שאר האנשים שנוסעים היום להופעה (גם נועה, לא?): תהנו!!!!!!! לא להתעלף.. אנחנו צריכים אותכם שלמים בפורום אח"כ..

shoogy

New member
לכל מי שיהיה שם הערב

תעשו חיים, תהנו גם בשבילנו הזמנו נט"ן
אז חופשי...

Dor K

New member
אין לי מושג

היו שם המון כיסאות, ועוד המון ישבו על הדשא, ועמדו גם מחוץ לגדר, נראה לי בסביבות 2000, אבל זאת רק השערה.

מאיושית

New member
היה מדהים!!!../images/Emo124.gif../images/Emo9.gif

וואו!!! היתה הופעה פשוט מדהימה! שלמה נתן שואו ענק, והיה אדיר כמו תמיד...... האמת היא שאין לי כל כך מילים...חזרתי לפני חצי שעה הביתה ואני עדיין בהלם!
זו לא ההופעה הראשונה שלי , אבל זו ההופעה הראשונה שלי שהקהל עמד ורקד והשתולל כל ההופעה, ושלמה כמובן הגיב בהתאם, הוא היה הכי מקסים בעולם ודיבר הרבה והצחיק...
הוא עשה לי את הערב כשהוא שר "ירח"
ו"שדות של אירוסים",
והוא גם ניסה להתחנף למנהלת ושר "נבראתי לך"..המנהלת טוענת שלא הלך לו...אבל אני לא מאמינה לה...
וקצת חוויות מאחורי הקלעים: אני שני ודנה הגענו לפארק ב16:30!!! אפילו השומרים עוד לא הגיעו...!כמובן- שני אשמה
, חיכינו,חיכינו, חיכינו , חיכינו ובסוף- הוציאו אותנו!, כן כן...
היינו צריכות לעמוד בתור המון המון המון זמן, אבל זה השתלם- ובגדול! אני כבר התחלתי לספור את הימים לפעם הבאה...

אהלן....חזרתי מההופעה בר"ג.

היה פ-י-צ-ו-ץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שלמה היה ענק,והרגשנו את זה כבר בהתחלה. היה המון המון המון המון קהל,חלקם עמדו כי לי היה מקום. אבל שלמה כ"כ התלהב שזה היה מדהים. הוא כל הזמן ירד לקהל ופלירטט איתנו. הביצועים לשירים החדשים ממש יפים.אם כי ב"כל אחד והסיפור שלו" הוא מספר את השיר ולא ממש שר אותו.(חבל). בסה"כ היתה הופעה מדהימה וגם שלמה הראה שהוא נהנה. הקהל התחיל לעמוד על הרגליים החל מהשיר החמישי או משהו כזה למרות שלכל אחד היה כסא אישי..חחחחחחחחחחחחחחחחחח,אבל מי צריך כיסאות ששלמה הופיע. הבאסה היתה ששלמה הפסיק לרדת אלינו אחרי שעתיים של הופעה,כי פתאום המכנסיים שלו נקרעו (והוא לא רצה לגלות לנו איפה.חחחחחחחחח אז הוא נשאר רק על הבמה הוא רצה ללכת להחליף מכנסיים,אבל הוא אמר שהוא לא הביא איתו עוד מכנס.חחחחח בקיצור,היה אחלה. ושאלה לי לאלה ששמעו את ההופעה ששודרה בגל"צ מקיסריה: אצלינו הוא שר המון שירים בהדרן. גם בהופעה באשקלון זה היה? כי אני יודע ששלמה מחליט לפי המצב רוח שלו. אם הקהל אחלה אז הוא ממשיך וממשיך וממשיך. אבל אם הקהל לא מי יודע מה (וזה מה שאמרתם שהיה באשקלון-אלה שהיו שם),אז הוא לא שר את כל השירים. אני פשוט מחכה לשידור ברדיו של ההופעה בגל"צ.(בשידור חוזר) ודרך אגב,למה לא היה את השיר "הו לעזאזל" עם הקליפ?? אולי בגלל שהקהל היה כ"כ נלהב ושמח ששלמה העדיף להמשיך עם השירים השמחים? או שהוא הוריד את השיר הזה עם הקליפ?? ועוד הערה לשלמה: תחזיר מייד את הנשפנים מסיבוב ההופעות הקודם. הם מאוד הוסיפו לשירים..ומשום מה ניצן עין הבר לא מספיק לתת את אותה תחושה בעיבודים.וזה מאוד חבל.ניצן הוא ענק ומנגן נהדר.אבל זה לא מספיק דומיננטי. ושלמה-בחייאת שלמה--תפסיק לצעוק על הנגנים שלך. כל ההופעה הוא לא הפסיק להעביר ביקורת עליהם.אני במקומם הייתי נעלב..חחחחחחח הוא לא אומר במפורש אבל הוא כל הזמן מסתכל עליהם במבט מאיים. לסינגולדה הוא עשה פרצוף של "חכה חכה מאחוריי הקלעים" בגלל שהוא ניגן מהר מידי או משהו כזה. והיה איזה קטע ששלמה ממש התעצבן על כולם ואמר להם (לא שמעו במיקרופון) כי היה כ"כ רעש על הבמה,שהם יפסיקו לנגן בכזו עוצמה.(והוא ממש התעצבן). אישית,אני מת על שלמה. אבל נראה לי שלא הייתי מוכן להיות חלק מהצוות שלו. הוא פשוט מפחיד. ביי

אההה...ועוד משהו..

אל תשכחו כמובן לענות לי על השאלות שרשמתי בתחילת ההודעה. ו..... כמה כוסיות יש בהופעה של שלמה,אלוהיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! מה זה??? בעיקר בחורות,נערות צעירות--מה קורה פה?????? לידי ישבו שתי נערות (בנות 17-18) הכי כוסיות שבעולם. וזה היה רק לידי.אני כבר יודע מה הלך בשאר המקומות.

היה ע-נ-ק

הופעה מדהימה, שלמה במיטבו וגם הקהל במיטבו ... הלכה שם כזאת מסיבה .... היה מדהים :) (סיפרו בעיקרון את הכל - אז אני אספר לכם מה עבר עלינו ) כמו שמעיין כבר אמרה, הגענו (שני מעיין ואנוכי) ב16:30 לפארק ... התישבנו לנו בשורה הראשונה ובהינו בבמה. אולי שלמה היקר יגיע ? (איזה ציפיות, איזה אשליות) אז ישבנו, נמנמנו, בהינו וצחקנו ... אבל האנשים שהיו שם היו רק אלה שהקימו את הציוד. (את מי הם מעניינים ??? ) טוב .. ב 17:30 העיפו אותנו מהמקום .. למרות התחנפויות רבות מצידינו (אפילו חשבנו לעזור להם לסדר את הכיסאות, אבל -לא) אז יצאנו החוצה וחיכינו כמו כולם :( חיכינו וחיכינו, ושוב - התחנפנו למאבטחים שיתנו לנו להכנס ראשונות שנוכל לרוץ ולתפוס שורה ראשונה במעבר ("החלום"!). אך כל זה לא עזר מכיוון שמאוחר יותר - כשהתחילו להכניס אנשים- התחלפו המאבטחים !!! אאאאהההההההההההה טוב, בעודינו מחכות ליד השער ... עולות מדי פעם על הספסלים ליד לראות אם שלמה הגיע, פתאום - עינינו קולטות את מכוניתו של יקירינו הזמר מגיעה בתנופה אל תוך רחבת הדשא ליד הבמה. "שלמה הגיע שלמה הגיע !!!" צווחנו. עוברי אורח בטח חשבו שזה מהסאפרי ליד ... אנשים התחילו לעמוד בתור ... וגם אנחנו כמובן תפסנו מקום ראשון בתור !!! (אלוהים , הגענו ב 4 וחצי, לפחות זה ...) טוב הגיע השעה המיועדת והתחילו להכניס אנשים. נכנסו אחרי איזו סבתא צווחת ותפסנו ריצה לעבר השורה הראשונה. צריך לציין שכשנכנסנו כבר ישבו אנשים בשורות הראשונות באמצע (ליד המעבר) מה שהיה ממש לא פייר, התעצבנו ... אבל נרגענו ותפסנו מקום בשורה ראשונה, טיפה בצד, אבל עדיין רואים טוב. היו כמה אנשים שחשבו שהם הולכים לעמוד מולינו ולהסתיר לנו .. אבל - אחרי שקיבלו כמה צעקות מאיתנו והרבה מהסבתא הצווחת :) הם התיישבו. ההופעה מתחילה ... שלמ´קה נכנס ... כפיים. צווחות. (הלך לי הגרון) מכאן והלאה ערן די סיפר את הכל נראה לי ... היו שני שיאים לערב. הראשון היה כשבחורה מהקהל עלתה לבמה והציעה נישואין לחבר שלה ... היה מאוד מאוד מרגש ויפה ... הדבר השני היה כשלשלמה נקרע המכנס (לדבריו "ידעתי שזה יגיע") ... נו מה?! 30 שנה מטפס על כיסאות בהופעות, בטח שזה יגיע :) וזה הגיע ... ומאז שלמה תפס קצת דיסטנס מהקהל (למה ??????) כמו שערן אמר, אחרי השיר החמישי בערך כל הקהל כבר היה על הרגליים עד סוף ההופעה ... לקראת סוף ההופעה הוא שר את "שדות של אירוסים" ו"נבראתי לך" (בשבילי כמובן) ... ואנחנו היינו בשמיים ... ושוב, כמו בהופעה שהייתי בקיסריה (ואולי גם בשאר) , לכל שיר הוא דחף באיזשהו שלב את "להציל אותך" - היה ממש מבדר :) היה מדהים, אחלה הופעה שבעולם. מלך ... * ובקיצור - היה חם ומגניב !!! * (סליחה שההודעה פחות צבעונית, פשוט לא עובדים לי הסמיילים משום מה)

גם אצלנו, באשקלון הוא...

התעצבן ועשה פרצוף כי זה היה גבוה מידי... וחוץ מזה לא נראה לי כ"כ שזה תלוי או לא בקהל... כול הופעה של שלמה שהייתי בה נמשכה בין שעתיים וחצי בערך, לשלוש שעות בערך, ואולי אפילו פחות ככה שההפרשים בין ההופעות הם אולי רבע שעה-עשרים דקות וזה תלוי בביצוע השירים, לדוגמא- אם בהופעה באשקלון הוא ביצע את כול 1 והסיפור שלו כשיר וברמת גן כסיפור אז ברור שגירסא אחת מהם ארכה פחות זמן מהשנייה ובאותו המקום הוא ייתן שיר נוסף כ"פיצוי"... ככה שבכלל לא נראה לי שזה קשור בקהל... הייתי גם בקיסרריה וגם באשקלון, וההבדל לא היה כ"כ משמעותי, לא בסגנון ההופעה ולא באורך השירים!!! ההבדל היחיד היה בהרגשה שלי, אשקלון זה הבית שלי, זה מוכר, וקיסרייה הייתה לי מיוחדת וחדשה... אבל חוץ מזה... כלום... שרון א.

שייני

New member
../images/Emo168.gif"ה" ה ו פ ע ה ב ר " ג

אתמול היתה אחת ההופעות היותר טובות של צימאון, הופעה מלאת הרפתקאות ואטרקציות... אבל לפני שבכלל התחילה ההופעה, התרחשו ארועים שונים שדרושים הסבר.. השעה ארבע וחצי אחר הצהריים והשמש בשמיים, ואיזה חום אוגוסט היה שם... 3 נערות אלמוניות (ש´, ד´ ומ´ - השמות המלאים שמורים במערכת) נכנסות לפארק מתיישבות בשורה ראשונה ובוהות באנשים עם הרבה שיער וזיעה, קעקועים , נטולי חולצה שמקימים את המסכים. מה הן עשו שם אין לי מושג... הן מחכות מחכות מחכות למשיח אבל הוא לא בא... מתיישבות מתיישבות עד שאיש מעיף אותן
"בנות, אתן לא שייכות לכאן, צאו בבקשה החוצה פן תושלכו לבור!" טוב, המשפט האחרון לא באמת היה אבל זה מתיישב יפה בסיפורינו. סבבה. יוצאים החוצה מחכים מחכים ולפתע הופיעה נערה נוספת העונה לשם ר´. אנשים מתחילים להגיע סופסוף, מן סבתא כזאת, אחלה גבר כזאת, נעמדת לידינו בתור ומנסה להמציא תחבולות כדיי להכנס ולראות את אהובה... אבל השוטר עושה לה פרצופים... פתאום ! השמים קדרו! השמש נעצרה! הכל דמם, הנשימה נעתקה! ג´יפ הפ´זרו של האיש שהולך להופיע מאוחר יותר מגיעה לשטח, אבל זה לא עוזר, הוא נכנס לבוטקה ונתן לנו להמשיך ולחכות. טוב. השעה המיוחלת הגיעה. לאחר מאמצים רבים השערים נפתחו ואנשים פשוט נהרו לכיוון המקומות, שנתפסו ע"י האמרה : " כל הקודם זוכה" אנשים רצו בהיסטריה , סבתות עפו באויר, ילדים נפלו... קחו הכל בפרופורציה, זה קצת מוגזם אך מסתדר עם הסיפור..
יש יש ! תפסנו שורה ראשונה אבל בצד, בגלל הסבתא האחלה גבר של מקודם שצעקה עליי, איך אני מעיזה לתפוס שמונה כיסאות... טוב לא מעניין נעבור להופעה. ההופעה התחילה בסביבות רבע לתשע כבר בהתחלה הורגש באויר שזאת הולכת להיות הופעה טובה. כמובן שהקליפ פתח את הערב (ההוא עם שרון שאומר :"צימאון ושלום" בקול מעוות (ככה רושמים תמילה הזאת?) שלמה הקדיש את "צוותא" לאישה מבוגרת ואמר לה "הוו את עדיין נראית צעירה" והיא התחילה לצווח "שבעלי יראה את זהה" ושלמה נקרע מצחוק. מבחינת הביצועים היה מצוין, אתמול נפל לי האסימון והחלטתי שאני אוהבת את עפ"י תנועת הרכבות ( בגלל גדי הדארבוקיסט וטוב נו, גם קצת בגלל שלמה) כפי שנאמר לפניי נקרעו לו המכנסיים באמצע איזה שיר והוא לא כ"כ רצה להגיד איפה הוא רק אמר : " נקרעו לי המכנסייםםם אני לא יגיד לכם איפה, אני ימשיך ללכת כאילו כלום לא קרהההה.." והוא המשיך כרגיל... רוב ההופעה הקהל היה על הרגליים וזה היה נראה כמו איזו מסיבה ענקית. לקראת הסוף, הוא שר את "נבראתי לך" ואת "שדות של אירוסים" לא היה את הו לעזאזל ואת 24 שעות והוא שילב את זה מה שנשאר עם שאלתי מה קרה. בקיצור היה גדול מהחיים הפעם רציתי לראות את ההופעה, אז לא צילמתי. אבל מקווה לסרוק בקרוב את התמונות מקיסריה. סופ"ש נעים לכולם
נ.ב עוד שבוע למפגש

אור 2002

New member
אני שמח שנהנתם!!!!

היו לי בעיות עם השגת הכרטיסים אז לא יכולתי לבוא סורי!!!

שייני

New member
שכחתי משהו

באמצע ההופעה שלמה קלט זוג שרוקד בחושך מאחורה אז הוא אמר לתאורן להאיר אותם. אחרי משהו כמו שעה הבחורה עולה לבמה ומדברת עם שלמה. לא ברור מה היא רוצה, ואז שלמה מציג אותה ואומר : "זאת כרמית , הבחורה ממקודם שרקדה עם הבחור, היא רוצה להגיד לו משהו" שלמה שאל איך קוראים לו והיא אמרה "משה" (אתה לא קיפוד) והוא אמר :" משה. שם רגיל מהתנך, כמו שלי, שלמה? לא תמיר, עמיר, בועז... משה? " והיא :" כן" בהתרגשות. ואז היא אמרה ברמקול "מושיקי אני רוצה שתרקוד איתי כל החיים, לא רק עכשיו". זה היה ממש מרגש היא יענו הציעה לו נישואים נכון???

כמה פעמים ...

ספרת עד 10 ושומדבר לא קרה ? (לא לא לא !!! זה פורום אחר !!! רררר ) שני ... כמה פעמים צריך להסביר לך שכןןןןןןןן, זאת הייתה ההצעת נישואין....... וזה שהוא בא לבמה וחיבק אותה שווה ל"כן"
חחחחחחחחחח עדיין מעופפת , הא ??

../images/Emo6.gifזה פשוט מגניב!

גם בשתי הופעות שאני הייתי מישהו הציע למישהי נישואים..
בהופעה הראשונה שלמה ידע מראש ואז הוא הזמין את אותו אדם להציע לה ואח"כ שלמה שר להם את אחרי הכל את שיר אם אני זוכרת נכון.. והם רקדו ואושרת קוטלר שהיתה שם צילמה אותם.. ובהופעה השנייה (זה היה בק.מוצקין לפני שנה).. מישהו צעק לשלמה את השם של האיש שרוצה להציע נישואים ושלמה אמר "נו, אז איפה הוא..?" ואותו איש לא עלה לבמה ואז בסוף ההופעה שלמה אמר: "טוב, למרות שאני לא ממש בעד כל זה עכשיו.. (להציע נישואים בהופעה כנראה..) אתם זוכרים את ההוא שרצה להציע נישואים ממקודם?" ואז הוא עלה והציע נישואים.. נדמה לי שהיא גם הסכימה ושלמה אמר שלדעתו הוא כבר ביקש ממנה מלפני ההופעה וידע שהיא תסכים כי אחרת מה, פדיחה שהיא תסרב לו מול כ"כ הרבה אנשים... איזה מצחיק שלמה..

למעלה