../images/Emo178.gif
את אוהבת חצילים?? לא נראה לי.. את אוהבת גלידת פיסטוק?? אממ אני לא יודעת מה הטעם שלה.. אממ את אוהבת מוזיקה בצרפתית??לא.. למה??כי אף פעם לא שמעתי, וכי אני לא אוהבת את השפה.. נכון שג'ונן סרדה הוא סקסי חמוד ומתוק??מי זה? נכון שהוא שר מדהים?? לוידעת.. מה השיר האהוב עלייך שלג'ונתן?? אין! גם את חושדת שהוא נשנש?חח לא.. את חושבת שאולי יש לו קטע עם טרי?לא יודעת! אני מקווה שלא... למרות שהם יכולים להיות דיי חמושים ביחד?? נכון שגם טרי שר מדהים?לא ידעתי שתסכימי איתי... נכון שאת לא יודעת מי זה??נכון! נכון שאני מעצבנת אותך??אממ קצת או הרבה??קצת.. נכון שבכלל לא מעניין אותך לדעת מי זה??נכון!!!!! אל תשימי לב אליי יש לי מצב רוח להציק היום אז אממ את הקורבן.. מתי הפעם ההאחרונה שהקאת? נראה לי לפני שנים.. למה?לא זוכרת הייה לך קילקול קיבה??לא ככל הידוע לי.. למה?? מה למה???. אכלת יותר מדי??
נכון שאני מעצבנת..?כן! היית פעם בקדמת צבי?לא. למה?ככה! נכון שאני מעצבנת?כן! את אוהבת שמציקים לך?? בכלל לא! אם מה את לא יכולה להתמודד בבני אדם?? (*עם) לא יודעת, אצל כל אדם זה שונה... איזה תכונה הכי מרגיזה אותך?? גם לוידעת.. את תצאי איי פעם אם מישהו שיותר קטן ממך?? כן, למה לא? כמה דודים יש לך? 4 מצד אמא, ו-9 מצד אבא כמה בני דודים יש לך??אין לי כוח לספור! כמה בני בני דודים יש לך?חחח נראה לי 5.. כמה אחים יש לך??4 איך קוראים להם??יאיר, איתמר שרי, אהרון.. איך קוראים להורים שלך??פנינה ואבי יש לך חיות מחמד??תוכים גם את שונאת חתולים??לא!!! נכון שהם כפויי טובה?אממ לפעמים.. את אוהבת לישון?? לא ממש.. עם אור??לא משנה לי. יש לך בובה במיטה??אממ 2! של מי?אחת מקארין, ואחת מחברות.
נכון שהשאלות שלי מעצבנות?? עכשיו כבר לא ממש.. אממ אממ גם לך משעמם או שרק לי?? נראה לי שרק לך..
נכון השאלות שלי מעצבנות??תפסיקי לשאול את זה! כמה זה 1 כפול 2 +5623+ לחלק ל65595 כפול 0? 0 את עייפה?לא.. מה הדבר האחרון שאכלת??לא זוכרת.. אכלת פעם בונזו? מה זה? וחול?לא.. ונמלים?כן..
כשהייתי קטנה.. נכון שביסלי זה מגעיל?? לא אומרים מגעיל על אוכל! אבל אני לא אוהבת..
נכון שביסלי זה פשוט בונזו לבני אדם? ?? וזה מסריח? ? הכון ששמנת עם תותים זה הכי טעים? לא.. את יודעת מה עושים עם השמנת האדומה שנשארת??לא.. לוקחים תפו צ'יפס ותובלים בזה וזה ממש ממש טעים!! מה הדבר הכי מוזר שאת אוהבת לאכול..??לוידעת..