הקורבן!!

TrAd RaD

New member
אבל הוא צואה!!! (כמעט כתבתי.@#$)

אוויי ואנג'לינה.. כמה שאני שונאת אותההההההההה!!!!!! וג'ניפר כזאת מתוקה
והם היו כזה זוג מושלם!! ובראד הקקי בישבן הזה...!!!! שהוא ואנג'לינה יתחתנו וילכו לעזאזאל!!!!!!!!!!!!!!!

עדידי15

New member
למה תחשבי איזה ילדים יפים יהיו להם

נכון הוא דיי יצא לא בסדר אבל מעניין איזה ילדים יהיו להם
(אם בכלל)

Eti No Name

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo14.gif

אנג'לינה ובראד כאלה מושלמים
איך אפשר לשנוא אותו? ואותה? עם כל היופי הזה, גם פנימיות לא חסר להם.

Shiri from the block

Active member
לא נמאס לך הא?? חלאס כבר! אין לך זכות לשנוא אותו בכלל, על מה בדיוק את שופטת אותו? מה שאת קוראת בעיתונים? טוב שהם לא מסלפים את זה וממציאים שטויות משל עצמם../images/Emo4.gif אין לך מושג מה קרה בין בראד לג'ניפר, אז חלאס כבר לקלל אותו כל שנייה.

שירני!!!!!

נכון, לא ההיינו צריכות להגיד עליו חרא. סליחה! אבל לי פשוט נמאס ממנו! כל הזמן "בראד, בראד, בראד", כל הזמן! זה מעצבן! כל הזמן מדברים עליו וכבר התשגעתי ממנו... וכולם עושים ממנו שיא השלמות. יש לו גוף מדהים, והוא נראה מצויין לגיל שלו, אבל כמה אפשר לדבר עליו? התקשורת צריכה לרדת ממנו כבר.

Shiri from the block

Active member
אז? הספיקה הודעה אחת של תדהר בשביל להבין מה היא חושבת על בראד, היא לא צריכה לחזור על זה שוב ושוב ושוב ושוב! הבנו את זה מספיק מההודעה הראשונה שלה, אבל היא כנראה חסרת רגישות שהיא לא מתחשבת ברגשות של אחרים ומפסיקה להגיד את אותה שטות פעם אחר פעם. וקארין באמת, זאת סיבה ממש שטותית לשנוא אותו, רק בגלל שמדברים עליו הרבה?../images/Emo4.gif

את צודקת.

ואני ממש לא שונאת אותו. פשוט נמאס לי ממנו. יש הבדל. ובכלל, איך אפשר לשנוא אותו?

TrAd RaD

New member
../images/Emo7.gif.........סליחה

את לא חושבת שאת קצת נסחפת..?? אף אחד לא מנסה להעליב אותך .. חס וחלילה.. אמרתי מה אני חושבת על בראד.. מה זה כזה נורא? אז אמרתי.. מה זה משנה לך מה אני חושבת!! אבל את לא צריכה להגיד את הדברים המעליבים האלו!! מלא אני.. מה שאמרתי על בראד.. באמת באמת בלי שום כוונה להעליב אותך!! אבל למה את כל כך רוצה להעליב!!... מה הקטע שלך...? אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מתטערת אם העלבתי אותך.
אבל פעם הבאה תשקלי גם מה שאת אומרת!!

למעלה