הקורבן!!

Eti No Name

New member
היא התכוונה ../images/Emo14.gif

אם את לא אוהבת את בראד, פשוט תגידי את זה. את לא צריכה להשתמש במילים בוטות, כי זה די מעליב. [אפילו את המעריצים שלו] אל תקראי לו "קקה" כמו שאת לא רוצה שיקראו במקומות אחרים לבויז בשמות גנאי.
חוצמזה, איך אפשר לשנוא אותו?

TrAd RaD

New member
...........

הבנתי את זה.. ואני באמת באמת באמת מצטערת.. אבל זה לא מצדיק את מה שהיא אמרה זה מאוד מאוד מעליב!!

Shiri from the block

Active member
אני זאת שרוצה להעליב? כי לבנתיים זה מה שאת עשית. ומה סה"כ אמרתי? את אמרת דברים יותר רעים, ואת המשכת, אפילו שראית שזה פוגע ואת המשכת, אז מצטערת שלא יכולתי להתאפק כי זה פשוט עיצבן אותי.

אמממ...

היא פגעה בך, את החזרת לה. אולי נגמור את זה בפה וזהו? אנחנו לא בפורום הזה בשביל לריב, אם אתן רוצות לריב לכו לפורום גרין דיי... וזה פורום על בקסטריט ולא בראד, אז ככה שלא נדבר עליו פה, ואף אחית לא תפגע.

efratushh

New member
../images/Emo13.gif

בת כמה את??17 מאיפה את??קרית אתא איך זה להיות הקורבן הראשון?? חח מפתיע.. את מתרגשת??אממ לא להיסחף.. זה רק משחק. את מי את הכי אוהבת בבקסטריט??כולם
את אוהבת גם את אהרון?(*ארון) מאוד!1
כמה זמן את בפורום??אממ מה-15 בפברואר היית פעם ברמת הגולן??חח המון פעמים! נכון שזה מקום יפה??אממ אפשר להגיד..חח את אוהבת לקרוא ספרים??מאוד מאוד.. אם כן אז מה הספר האהוב עלייך..?בדיוק סיימתי אחד בשם "מכתב בבקבוק" מ של ניקולאס משו, הוא מאוד מומלץ
מה הסרט האהוב עלייך..הרבה, פיתאום 30, בקול גדול ועוד כמה.. נכון שבראד פיט הוא חרא..?חח מאיפה לי?! מי חושב עליו בכלל? מה המאכל האהוב עלייך..??לוידעת..חח מה הצבע האהוב עלייך???אין לי מועדף.. את אוהבת סושי??לא. אבל גם לא טעמתי.. את אוהבת פירות ים??לא טעמתי. מה את מעדיפה.. אוכל סיני או איטלקי??אף אחד?
היית פעם בחו"ל?לא.

c0rdelia1

New member
Questions../images/Emo13.gif

אמממ
אם היית פוגשת את אחד מהבקסטריט ברחוב מה היה הדבר הראשון שהיית אומרת לו?
את אוהבת עוד זמרים /להקות חצמהבויז?
אם היית יכולה לבחור ליהיות כל בנאדם אחר בעולם מי היית רוצה ליהיות?(שאלה "קצת" מפגרת..
)..חח
ועכשיו שאלה יותר מפגרת
..אם היית פרי!איזה פרי היית!!??חחחחחחחחחחחחחחחחח

c0rdelia1

New member
יופי!:)חשבתי שיצחקו על השאלות

שכתבתי..אני לא טובה בזה..חח יש לי עוד שאלה!
את אוהבת לאכול?אם כן אז מה המאכל האהוב עליך?!

efratushh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

אם היית פוגשת את אחד מהבקסטריט ברחוב מה היה הדבר הראשון שהיית אומרת לו? באמת לא יודעת. אני חושבת "תודה". את אוהבת עוד זמרים /להקות חצמהבויז? לא ממש, יש את ארון כמובן.. אם היית יכולה לבחור ליהיות כל בנאדם אחר בעולם מי היית רוצה ליהיות?(שאלה "קצת" מפגרת..)..חח- זאת לא שאלה מפגרת, זאת שאלה קשה! אני מניחה שאף אחד. ועכשיו שאלה יותר מפגרת..אם היית פרי!איזה פרי היית!!??- תפוח.. כי אני אוהבת את הפרי הזה

עדידי15

New member
שלאות:../images/Emo115.gif../images/Emo100.gif

מי הכי אהוב עלייך מהבסב? את מי את אוהבת ביופי הכי הרבה? את מי את הכי אוהבת בקול? חח זהו סליחה אם השאלות חוזרות על עצמן:)

efratushh

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

מי הכי אהוב עלייך מהבסב? כולם..
את מי את אוהבת ביופי הכי הרבה?אממ שאלה קשה!כל פעם זה מישו אחר, כולם יפים!
תלוי בתמונה. את מי את הכי אוהבת בקול? שוב, כולם.
איזה שאלות קשות !

למעלה