איך היא רעדה חח
C chen010189 New member 29/4/06 #39 חחחחח קבלו את השפעתו של הרוטט!! חחחחח, כל היום אנחנו ככה.. ואין קשר.. אנחנו מדברות רגיל וכל משפט מסתיים ברוטט..
חחחחח קבלו את השפעתו של הרוטט!! חחחחח, כל היום אנחנו ככה.. ואין קשר.. אנחנו מדברות רגיל וכל משפט מסתיים ברוטט..
K KiShKooSh New member 29/4/06 #41 סרט שובר הקופות הבא-שובו של ../images/Emo9.gifמוטי דיי שכחתם אותו לאחרונה! והנה הוא חוזר ו ב ג ד ו ל מוטי
סרט שובר הקופות הבא-שובו של ../images/Emo9.gifמוטי דיי שכחתם אותו לאחרונה! והנה הוא חוזר ו ב ג ד ו ל מוטי
L LoveGirl14 New member 29/4/06 #43 חח..שלי: ידידיה/פאק/כפרעלייך/כוסעמו חחח.. אני לא ערסית D= אני רק נשמעת כזו. חח סתם.. אבל אני כל הזמן אומרת כושעלהרבאק או משו בסגנון.. כשאני מקבלת מכה או משהו
חח..שלי: ידידיה/פאק/כפרעלייך/כוסעמו חחח.. אני לא ערסית D= אני רק נשמעת כזו. חח סתם.. אבל אני כל הזמן אומרת כושעלהרבאק או משו בסגנון.. כשאני מקבלת מכה או משהו
ע עדידוש New member 29/4/06 #44 ../images/Emo9.gif ' יש גם כאלה ' חח אני אומרת את זה כל כך הרבה.. ואממ..יאפ אבל בצורה מצחיקה כזאת בקיצור אני מוזרה
../images/Emo9.gif ' יש גם כאלה ' חח אני אומרת את זה כל כך הרבה.. ואממ..יאפ אבל בצורה מצחיקה כזאת בקיצור אני מוזרה
נ נעה בקולנוע New member 30/4/06 #52 ת'אמת יש כמה... שיהיה לך בכיף... מדהים *בקול ציני חמדמד* והכי שולט... אינפנטיל שאין לי מושג למה נדבקתי לזה
ת'אמת יש כמה... שיהיה לך בכיף... מדהים *בקול ציני חמדמד* והכי שולט... אינפנטיל שאין לי מושג למה נדבקתי לזה
נ נעה בקולנוע New member 30/4/06 #55 ואיך אפשר לשכוח את.... דורין(מהכיתה שלי) תמצאי חיים!!!! ו"אשכרה"
נ נעה בקולנוע New member 30/4/06 #59 ביקי אל תרצחי אותי,כנ"ל מוטי אבל שכחתי את" מוטי" סליחה!!! כת המוטי... רחמו עליי!
S Super Chuly New member 30/4/06 #57 נכון, בערך... אני רק כותבת את זה בפורמים ובמיילים (וכן הלאה), אני לא אומרת ליהי עם חיוך כשאני נפרדת מאנשים ליהי
נכון, בערך... אני רק כותבת את זה בפורמים ובמיילים (וכן הלאה), אני לא אומרת ליהי עם חיוך כשאני נפרדת מאנשים ליהי