המילה שלי...

DoRiNuS sMiNiA

New member
../images/Emo124.gifהמילה שלי...

לכל אחד יש את המילה שלו שהוא אומר הכי הרבה! המילה הזאת שנמצאת בכל משפט שלכם. שהיא הסימן שלכם. יש כאלה שמאחוריה מסתתר סיפור. או שסתם נדבקתם אליה
אז יאללה לשרשר את המילה שלכם!

נעמקה19

New member
יש לי כמה ../images/Emo6.gif

1. אדית חצור (נו טוב...
) 2. אהוי! (זה ה"היי" האישי שלי) 3. כפריישן (כפרה מסוגנן שלי) 4. אומייגד (בדרך כלל שאומרים "אדית" בסביבתי או משהו בסגנון
) 5. ולהלן כל הציטוטים של דגנית\אדית

שלי

"הילי
ילון" "אוקי" "אין לי כוח" "איזה חרא"(סליחה...") וכשאני רושמת אז תמיד אני מוסיפה"..." ליהי לאב הילי

chen010189

New member
חח..

% זה לא מילה אבל נעם ודולזי יבינו! זה פרצוף רוטט שיש הרבה סיפורים מאחוריו ולאחרונה הוא מופיע אחרי כל מילה שניה אצלי ואצל דולזי חחחח עכשיו גם אורטל הצטרפה ונעם קצת הפסיקה חחחח נוטשת

נעמקה19

New member
נוטשת? אסקיוזמוואה?

את צריכה לראות את השיחות שלי וחברות שלי... "אני עדיין לא מאמינה שפגשתי את אדית חצור!!!!!!!!!!!!!%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%"

chen010189

New member
והנה תמצית שיחה שלי עם נעם ואורטל

אורטל>אומייגאדדדדד איזה כיף היה איזו מדהימה אדית ויודדד אומר/ת: אז גמאני מצטרפת אלייך Chen אומר/ת: אורטל>אומייגאדדדדד איזה כיף היה איזו מדהימה אדית ויודדד אומר/ת: , noam אומר/ת: די אני לא מאמינה שפגשתי אותה noam אומר/ת: וחיבקתי אותה noam אומר/ת: ואמרתי לה שהיא מדהימה Chen אומר/ת: חחחחחח איפה שיש רווחים זה הרוטט. XD זה לא פרצוף - זאת אובססיה.

chen010189

New member
חחחח, אבל לא את הכל

בהתחלה הייתה לו רק משמעות אחת. "פרצוף רואה את אדית" במשך הזמן הוא התפתח והשתדרג ונוצרו לו משמעויות נוספות. מה שגם הוא הכל יחד: מתרגש, בוכה, מתעצבן, שמח (כן! תתפלאי! גם שמח!), בשוק. בדר"כ פרצוף של "אבל למה?" לא ייאמן%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

chen010189

New member
במקום "היי" אני עושה %לכל אחד..חחחח

ואז מי שלא מבין שואל אותי מה קרה ומי שכן מבין אומר לי "היי"

למעלה