המילה שלי...

KiShKooSh

New member
אילת../images/Emo6.gif!

לא סתם
אין לי בדיוק מילה כזאת אבל אני מחייכת הרבה לאחרונה

chen010189

New member
אל צ'גע\י\ו אותי

להורים שלי. כל יום. פשוט כל יום. וגם "אשכרה", לכולם, אבל עם זה הפסקתי
עכשיו שמתי לב שכל משפט שני שלי מתחיל ב"בואנה" אבל אני צריכה להיגמל כי אמרו לי שאני נשמעת כמו ערסית
גם בצחוק אני כבר אומרת "בוא'נה... ת'זהר"

%%%%%%%%%%%%

המילה שלי %%%%%%%% גאדיישן %%% דון לני גבאי המושלמת%%%%%%%%%%%!!!!!!!!!!!!!!!!%%%%%%%%%% אשכרה%%%% כאילו %%%% כזה &&&&&&&& נו %%%%%%%% חיחחחח וזהו ניראה לי
%%%%%%%%%%%%%%%%

chen010189

New member
מילים וסימנים של אנשים בפורום..

לינוי: יוד, יהה!@ (חחחח בהשראת..
) אורטל (לאב דון): גאדיישן, %, דון נעם: כפרה, אהוי, %, אדית דולזי: "נתקע לי המובי!"(חחחח וזה כבר סלוגן
), %, סגידהאדיתוש(אייקון במסן), צילמתי את גולדי (רציני היא אומרת את זה כל דקה חחחחח יש לה כבר 10000000000 סרטונים שלו) אני: אשכרה, בוא'נה, שיט (חחחח אלוהים ישמור... נשמע כאילו כל הלקסיקון שלי בנוי מהמילים חסרות תוכן האלה, אבל יש לי 90 בעיתונאות 5 יח' ו100 בלשון!) ליהי(המנהלת): ליהי :), את\ה לא רציני\ת, לא באמת :) ריוטר: >> או שתמיד שהיא רוצה להסביר לי משהו היא אומרת: "חן. >>"

dollzy

New member
=====================

ולרויטר יש את הפרצוף הז שהיא עושה של התרנגולת :<

chen010189

New member
אה ודולזי עושה גם: ///

(חחחח נו, כל הסימנים האלה זה אייקונים) והיא עושה את זה רק כשאני אומרת משהו דפוק זה אומר שאני כל הזמן אומרת לה דברים דפוקים! חחחחחחחחחחחחחח

KiShKooSh

New member
יש אייקון חדש במסיבה

נדלקתי על ה "יאיי" המעוניין לראות אייקון זה צור קשר במסן
תודה ויום טוב

dollzy

New member
אהמ

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% אדיתוש סגידה (האיקונים) הולי
כפרה נשמה אני אוהבת אותך (בדרך כלל לנעם/אורטל/חן/שיר) אומייגד!!!!!!!!!!!!!!!!%%%%%% ומה שאמרתי הכי ביומיים האחרונים: "דיברתי עם אדית!!!!!!!!!!!!!!!!!%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%"

chen010189

New member
חחחח הצלחתי לנחש 4 מהמילים שכתבת!

סתכלי כמה הודעות מעלייך ותראי..

למעלה