הודעה חשובה.

Hieros Gamos

New member
זה היה פה היום בבוקר...*בצהריים*

ופתאום זה נעלם! חחחחחחחחחחחחחחחח גיל נותנים לך ללמוד?! אז אין אוניברסיטה?! באמת?! וBR על XF?! טטטטטוווווובבבבבבבבבבב חחחחחח

harmless

New member
היי גם אני עשיתי book reports על

תיקים באפילה חחחחח (אבל על הספרים האמיתיים חחחחח)

harmless

New member
דווקא היה כיף לקרוא אותם חחח

אבל זה בהחלט לא אומר שלא המצאתי פרטים כדי שיתאימו לשאלות שנשאלו חחח

Dark Storm

New member
עשיתי גם על סטארגייט פעם...

זה היה משעשע... ראיתי בדיוק פרק ואמרתי וואלה, הנה יש לנו בוק רפורט!
אבל באותו זמן כבר ביקשו מכולם להביא את שם ההוצאה ואת הספר / צילום של הכריכה אז כישורי הפוטושופ עזרו הרבה - יצרתי עטיפה מגניבה עם שם הוצאה והכל!

AmirS72

New member
it's not your education, Suz

because Gil is a policeman, or we should say "Shoter with Tav" ?

../images/Emo24.gifאמיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif דארלינג!!!!!!

אתה פה???????????????????????????????????? אני בשוק !!!!!!! גם שם אתה מוצא זמן לדבר איתנו????????????? וווווווואו איזה כיף לך!!!!! רק אני פה ואתה שם! לא פייר! למה אני לא יכולה לעשות חיים באמסטרדמדמדמדמדמ???????? אהההה..הלכת לחלונות האדומים????
???? אמיר??? אתה באמת שם עם אישתך???????????? ווווווווואי איזה כיף לך כך או כך..... וזה מתוק שאתה נכנס לפורום אפילו מחו"ל! קבל ח"ח!

AmirS72

New member
Red lights

Suzi, I'm trying to write as much as I can. Right now we are in Leiden, after leaving Amsterdam. My wife (as always in those hours) is sleeping and I'm sitting in the hotel lobby and surfing the web. Regarding your question, we didn't visit the red lights quarter - we both found it not interesting, so we gave up.​

אמיייייייייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה היא שם והיא ישנה???????????????????? תגיד לי, מה הפרש השעות בכלל בין פה לשם? ו....חג שמח דרך אגב!
איך? אתם נהנים? רואים דברים מענינים? וואו איזה כיף לך....
גם אני רוצה... וחחח...לא חשבתם שהחלונות האדומים מענינים? חחחחחח תגיד יותר נכון:"אישתי לא חשבה שזה מעניין אז צייתתי כמו פודל מאולף"
...חחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצור איזה כיף לראות שאתה איתנו גם כשאתה שם!

AmirS72

New member
Answers

Normally, it's 1 hour after Israel. Now, they are still in summer clock, so it's the same ... Now - I told her that I find no interest in the red lights, she agreed. If anyone enters the forum, I'll try to join.​

למעלה