הודעה חשובה.

harmless

New member
Well as a future lawyer

I'm going to find the loop holes every where that I can! Oh great another one with a "Mother" attachment! (חחחחחחח חבל שרק גל תבין את ההערה הזאת)

harmless

New member
חחחחחח טוב האמת שזה לא כל כך קשה

אבל צריך לראות את הפרק האחרון של ג'אג בשביל להבין.

ל ו ג י ת

New member
אכן כן

וראיתי את הפרק אני עדיין בשוק ממאק כדי להגיב על מה שראיתי ושמעתי אותה אומרת אני פשוט לא יודעת איך לעכל את זה היא..... לא אין לי מילים לתאר מה היא

Hieros Gamos

New member
מפגרת?! סתומה?! קשה?! חולת נפש?!

עיוורת?! לסבית?! ותר- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Hieros Gamos

New member
אני מסכימה...אבל סוז מחקה את כל

הודעות השטרודל שלנו... ולדעתי זה ממש ממש בולשיט.. כאילו כל הפורום מלא בהודעות שלנו על הפרקים החדשים והרי כולם יודעים שיש רק דרך אחת לראות אותם *אלא אם כן את גר בארה"ב*... אז זה ממש שטויות שאי אפשר לפנות לזה כשטרודל... חחח נראה לי רק אני ואת מבינות את כל הדימויים שהיו שם חחחחחחחחחחח

שוב גל- לא אכפת לי שכולם יודעים

ומה הם יודעים. מצידי שהם יחשבו שאוסמא בן לאדן הביא לכם את זה במשלוח אקספרס! פה לא מפרטים בדיוק כמה, למה , מאיפה, כמה זה עוד אוכל ואני לא יודעת מה! אני לא מבינה , מה פתאום אחרי כ"כ הרבה זמן פתאום אתם מתפלאים!

אני אמרתי דבר כזה??../images/Emo12.gif????????

אני אמרתי רק לא לדבר על דברים חוקיים ועל דרכים להשיג את הדברים הלא חוקיים האלו! טוב אני ממש לא רוצה להמשיך לדבר על זה. מיציתי. אתם יודעים טוב מאוד על מה מותר לדבר ועל מה לא וזהו.

Hieros Gamos

New member
הפרקים הם דברים לא חוקיים...

בדיוק כמו השירים שיש לי על המחשב...

harmless

New member
רגע אז אסור לדבר על כמה זה לא חוקי

להראות So damn HOT! או כמה שזה לא חוקי שכל החבילה הולכת רק למישהי אחת? חחח
זה חוקי לדבר על מה שנעשה לדייויד כשנראה אותו (למרות שמה שאני חושבת ממש לא יהיה חוקי)? או מעשה לדונלד אם הוא לא יכנע לדרישותינו?

Dark Storm

New member
אני תוצך בסוזי! ../images/Emo13.gif

זה ברור שהדבר הזה חשוב לה אז למה שלא להעביר את כל הדיונים בנושא לצ'אט / איי סי קיו / הודעות פרטיות... !Don't worry Suz, I got your back

על זה אומרים:"שלח לחמך ".....

כמה כיף לראות שכל החינוך וההשקעה משתלמים בסוף. (ובעיקר האילוף...חחח
)

Hieros Gamos

New member
חחח הייתה פה הודעת לילה טוב

שמשיעמום הוספתי בתוכו בתים מאיזה 8 שירים של שלמה חחח... והיא נעלמה

Dark Storm

New member
כן גם אני ראיתי אותה...

כנראה המילים של השיר שגעו את השרת - אני יודע שרוב האנשים אין להם מושג מה לעזאזל הוא אומר שם
חיפשתי עכשיו כל מיני טפסים שאני צריך לקראת פגישה באורט בראודה לפני התחלת הלימודים ותוך כדי מצאתי כל מני דברים שמזה הצחיקו אותי... כמו למשל Book Report על פרק של XF שראיתי והחלטתי לעשות ממנו ספר
או עוד BR על ספר שאני המצאתי לגמרי! מיותר לציין שקיבלתי 100 על שניהם
אחח... תיכון קרית חיים

למעלה