הודעה חשובה.

harmless

New member
א. כי אז לא יהיה לנו על מה להתלונן

ב. כי קרול ומיצ'י לא עובדות אצל דון בליסריו חחחח ג. כי בפיקים שלהם למאק יש קצת יותר שכל מבסידרה חח וואי אני מצוננת והכל כואב לי , אני צריכה מנה הגונה של דוקטור הוט בשילוב דייויד ושטרודל חדש השבוע!

Hieros Gamos

New member
אה כן...איך לא חשבתי על התשובות

האלה?!
אני יכולה לתרום לך את הדוקטור לקצת אבל דייויד נשאר אצלי!!
ושטרודל חדש השבוע כנראה לא יהיה לנו

../images/Emo124.gif אני מצטערת חבר'ה. ../images/Emo46.gif

אבל אתם ביקשתם את זה! אני נעדרת מפה לכמה שעות וכבר אתם משתוללים ובסופו של דבר מאלצים אותי למחוק חצי שרשור??????????????????????????????? אתם הרי יודעים שאני מתה על השטרודל בכל הווארסיות השונות שלו. אבל לדבר על זה במובנים לא חוקיים-פשוט אסור וזהו! אל תעשו לי בעיות בבקשה! תכבדו את הקטע הספציפי הזה ודי!אני לא רוצה לראות שום התחכמויות משורשרות להודעה הזו עכשיו! בבקשה. מספיק זה מספיק,ומה שאסור אסור. יש מקומות אחרים לזה אתם יודעים....

Hieros Gamos

New member
אה וסוז-

אם אי אפשר לדבר על זה כשטרודל, באותה מידה את יכולה להגיד שאנחנו לא יכולים לדבר על הפרקים החדשים כי יש רק דרך אחת לראות אותם וזה בדרך לא חוקית וכולם יודעים את זה...

harmless

New member
רגע אסור לדבר על זה כשטרודל?

למה? זה פשוט גאוני! במילא אנחנו מדברים כל היום על שטרודל עכשיו גם יהיה לזה משמעות מעשית! בקיצור אני בעד שנמשיך לדבר על זה כשטרודל- אין מצב שמישהו זר יבין- חחחח נראה לי שבקושי פה מבינים!

לא MEANS לא!!!!

וזהו!!!! לא יודעת גל, מי יודע מה איך ולמה. אסור לדבר על זה כאן וזה ככה עוד מעט שנה וכולכם יודעים את זה טוב מאוד. אז לא מדברים על זה בשום צורה וזהו....למה זה כ"כ קשה להבנה??? יש בסה"כ חוק אחד נוקשה וגם בו קשה לכם לעמוד??? אתם לא מבינים-אני מחוייבת למחוק כאלה הודעות. מה לא חבל על כל המאמץ שלכם עד שרשמתם ואני אמחק. אז בבקשה, וזו הפעם האחרונה שאני מבקשת יפה .די.

ואני מרגישה כמו איזו מורה יא

מגעילים!!!!!!!!!! תתחילו להתנהג כמו בוגרים לפחות בעניין הזה! אני ממש לא רוצה להיות כמו מורה! זה איכסה!

Hieros Gamos

New member
אז תפסיקי להתנהג כמו מורה חח

יש פה הרבה פורומים פעילים מאוד שמזכירים בהם ****** בשמות קוד

כן אבל אפחד מהם לא עשה מזה

שרשור שלם!!! וגל-לא אכפת לי מה עושים בפורומים אחרים. לי אסור לראות כאלה דברים בפורום הזה וזהו. ותפסיקי כבר להתווכח בנושא בבקשה! יש דברים יותר מענינים לבזבז עליהם את הזמן כרגע מאשר לדון בדבר הזה! הלאה. בואי נעבור לנושא שטרודלי אחר. לא חסרים כאלו....

AmirS72

New member
Don't speak about it !

it doesn't matter who else speaks, if we'll do it there's a chance to be punished by the forums management. don't put the forum in danger !

harmless

New member
רק לי כל הסיפור הזכיר את fight club

??????? LOL do not talk about the Strudel!

AmirS72

New member
No, little girl, just realistic

You'll be a lawyer some day, Terri, please avoide breaking the law ... and I was serious. Don't push the forums luck, as my mother says: "only one is caught, but he pays for everyone". got it,wise girl ?

Hieros Gamos

New member
Harm's a lawyer and he keeps

braking the rules
plus i don't really think that anyone who's not as.....smart as us would've understood what was being said there....and i am being realistic...

למעלה