ב. כי קרול ומיצ'י לא עובדות אצל דון בליסריו חחחח ג. כי בפיקים שלהם למאק יש קצת יותר שכל מבסידרה חח וואי אני מצוננת והכל כואב לי , אני צריכה מנה הגונה של דוקטור הוט בשילוב דייויד ושטרודל חדש השבוע!
../images/Emo124.gif אני מצטערת חבר'ה. ../images/Emo46.gif
אבל אתם ביקשתם את זה! אני נעדרת מפה לכמה שעות וכבר אתם משתוללים ובסופו של דבר מאלצים אותי למחוק חצי שרשור??????????????????????????????? אתם הרי יודעים שאני מתה על השטרודל בכל הווארסיות השונות שלו. אבל לדבר על זה במובנים לא חוקיים-פשוט אסור וזהו! אל תעשו לי בעיות בבקשה! תכבדו את הקטע הספציפי הזה ודי!אני לא רוצה לראות שום התחכמויות משורשרות להודעה הזו עכשיו! בבקשה. מספיק זה מספיק,ומה שאסור אסור. יש מקומות אחרים לזה אתם יודעים....
אם אי אפשר לדבר על זה כשטרודל, באותה מידה את יכולה להגיד שאנחנו לא יכולים לדבר על הפרקים החדשים כי יש רק דרך אחת לראות אותם וזה בדרך לא חוקית וכולם יודעים את זה...
למה? זה פשוט גאוני! במילא אנחנו מדברים כל היום על שטרודל עכשיו גם יהיה לזה משמעות מעשית! בקיצור אני בעד שנמשיך לדבר על זה כשטרודל- אין מצב שמישהו זר יבין- חחחח נראה לי שבקושי פה מבינים!
וזהו!!!! לא יודעת גל, מי יודע מה איך ולמה. אסור לדבר על זה כאן וזה ככה עוד מעט שנה וכולכם יודעים את זה טוב מאוד. אז לא מדברים על זה בשום צורה וזהו....למה זה כ"כ קשה להבנה??? יש בסה"כ חוק אחד נוקשה וגם בו קשה לכם לעמוד??? אתם לא מבינים-אני מחוייבת למחוק כאלה הודעות. מה לא חבל על כל המאמץ שלכם עד שרשמתם ואני אמחק. אז בבקשה, וזו הפעם האחרונה שאני מבקשת יפה .די.
שרשור שלם!!! וגל-לא אכפת לי מה עושים בפורומים אחרים. לי אסור לראות כאלה דברים בפורום הזה וזהו. ותפסיקי כבר להתווכח בנושא בבקשה! יש דברים יותר מענינים לבזבז עליהם את הזמן כרגע מאשר לדון בדבר הזה! הלאה. בואי נעבור לנושא שטרודלי אחר. לא חסרים כאלו....
You'll be a lawyer some day, Terri, please avoide breaking the law ... and I was serious. Don't push the forums luck, as my mother says: "only one is caught, but he pays for everyone". got it,wise girl ?