הודעה חשובה.

../images/Emo124.gifהודעה חשובה.

היי חבר'ה . יש לי משהו חשוב לבקש מכם. בימים האחרונים אתם מדברים פה קצת יותר מידי על דברים שאסור לדבר עליהם. הורדות וכאלה אלו ענינים שלגביהם יש לנו חוקים ברורים לא? אז... אתם יודעים שאני לא הכי אוהבת למחוק הודעות ואתם בטח רוצים להמנע מ-
...חחח אז בבקשה , תצנזרו ותשמרו על דברים לא חוקיים לעצמכם ולא פה בפורום. תודה .סוזי

../images/Emo99.gifוואו זה כ"כ רומנטי..../images/Emo10.gif

אני פשוט חושבת שאין משהו יותר רומנטי מהתמונה הזו...כלומר ...זה אפילו יותר יפה מתמונות הנשיקה של LL.....

Hieros Gamos

New member
לדעתי זה קצת דומה למה שקרה בסוף

Goodbyes כשהארמי הולך והיא מסתכלת עליו כזה, בוכה חח... רק שפה זה היה עם סיוויז אז זה אפילו עוד יותר שווה! חחח ובדוגרי בכמה ימים האחרונים אנחנו מפוצצים באמממ מילים אסורות חחח *גמני...קצת למרות שאני יחסית נמנעת מלהתייחס לזה באופן ישיר...*

Dark Storm

New member
מה את צוחקת ?

לא רואים כלום! אם זה לא היה בפורום ג'אג לא הייתי יודע מזה הכתם הזה
בתור חובב צילום אני מתנגד לתמונה

nati777

New member
איפה מאק של פעם?

מבחינתי שתמשיך להיות מטושטשת עם ההתנהגות שלה? איפה מאק של פעם? מה זה השער הזה? איפה הקיק מרין (סורי על העברית ) המגניבה שראינו כל העונות (לא העונות האחרונות) אוף!!! למה חייבים להפוך אותה לסמרטוט? הדבר היחידי שטוב בפרק הזה הוא שהיא נראית אחלה- לפחות לדעתי, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אבל הארם מתחיל להזדקן...

harmless

New member
הלו הלו הלו!!!!!

מה מתחיל להזדקן? איך הוא יכול להזדקן אם רק מלאו לו 23 שנים?! חוץ מזה שהוא נראה רק יותר יפה משנה לשנה!!! אני בכלל לא חושבת שהוא מזדקן! (ואני יודה בזה אם אני יחשוב את זה חחח) מאק סמרטוט? כן והכל בגלל הבחירות שלה עצמה! והארם בדרך! כמה היא יכולה לדרוך עליו?? בגלל זה אני שמחה שהוא קם והלך בסוף- כמה כבר הוא יכול להתחנן (ולמה בכלל הוא צריך?!)

Hieros Gamos

New member
חיחיח קיק מארין...lets go kick some

marines חיחי היא ממש לא נראית אחלה... השיער שלה גורם לי לרצות להחטיף לה מכות והמכנסיים עם הפסים נורא נורא הצחיקו אותי חח...משום מה...*אולי כי עדיף לצחוק מאשר לבכות
* והארם ממש ממש לא מתחיל להזדקן! הוא נראה ממש טוב בפרק הזה! בניגוד לכמה פרקים בתחילת עונה 9 שהוא נראה עייף כזה...הוא נראה שם ממש ממש ממש טוב! הוא כבר לא סטיקבוי, זה נכון אבל הוא פשוט מלא בהרבה יותר שרירים עכשיו... גאד אני רוצה להיות באיירונמן....

אני פשוט אהבתי את כל הסגנון של

תמונה...איך שהוא כזה מרחוק ....כזו מבוכה משודרת מהתמונה הזו..מבוכה ומן תמימות...לא יודעת..הדרך בה הוא מכניס את הידיים לכיסים..העובדה שהיא לא מסתכלת עליו... התמונה הזו פשוט אומרת כ"כ הרבה לגביהם....היא פשוט מראה כמה הרבה יש מתחת לפני השטח אך הפחד...אויי הפחד שלהם להוציא את זה החוצה... בקיצור תמונה מדהימה לדעתי....

vitamin P

New member
אוקיי!!! ../images/Emo45.gif בנתיים אני לא הורדת

הורדתי אף פרק!!! הייתי צריך אבל לא הורדתי חח

../images/Emo12.gif אני מדברת פה עם בני אדם או מה??

אני אמרתי בבקשה לא לדבר על הנושא הזה בכלל. אפילו לא בציוץ או כמוש רשום בחוקים אפילו לא בשיעול! מה אני צריכה לעשות לכם בוחן על חוקי הפורום או מה????? עומר אני לא מוחקת כרגע את ההודעה שלך מסיבה אחת בלבד:כדי שכולם יבינו טוב מאוד-לא מזכירים פה דברים בלתי חוקיים אפיילו לא כדרך אגב. זה מספיק ברור? אני ממש שונאת למחוק הודעות! אז אל תתנו לי סיבה!בבקשה!

donna56

New member
נא לא לכעוס- זה רק אני או שהארם

נראה יותר אדום בפרק החדש- אומנם הוא לבש חולצה אדומה אבל עדיין העור שלו בגון של עגבניה, אני מקווה שזה רק איכות הסרט ולא כל האימונים שלו לאשי הברזל או משהו כזה....

Hieros Gamos

New member
אני שמחה להגיד שאחרי שראיתי את

הקטע של הגיטרה- ממש ממש ממש לא! חח הוא פשוט ממממממממוווווווששששששששששללללללללםםםםםם

vitamin P

New member
אני צריך לצאת האשם ?למרות התוכן

את צודקת תרגישי חופשי למחוק

הרמוני

New member
השטרודל שלי אפילו עוד לא בתנור../images/Emo4.gif

כנראה אני רק יראה אותו אחרי שאני אחזור מלונדון. דרך אגב גל למה שינית את הכינוי ומה הכינוי החדש אומר?

Hieros Gamos

New member
שיניתי כיי....התחשק לי לשנות חח זה

התחיל מזה שהפורום היה יבש וניסיתי לגרום להם לכתוב שטויות זולו אז פתחתי משתמש אבל אפחד לא הגיב ופשוט המשכתי להגיב עם זה ולא שיניתי חזרה חח... אוףף מה זה אומר? חח זה מתוך ה"da vinci code" זה טקס שהפריורי מבצעים שנקרא אממ...איחוד משו חח.. לא זוכרת את השם בדיוק.. ראיתי את הסרט עיניים סגורות לרווחה עם טום קרוז וניקול קידמן? אם כן את בטח זוכרת שהיה שם קטע שהוא התגנב לכביכול נשף מסכות כזה שאנשים אממממ התאחדו בו..חח הפרטים בסרט לא היו ממש נכונים אבל זה היה אותו רעיון...

למעלה