דיון

סוני DSCH1

New member
אני די מצליחה בלימודים נגיד לפני

שהתחלתי עם הסוסים לפני שנה וחצי לא היתי לומדת בגרוש אבל עכשיו אני לומדת יעני אני לוקחת את החומר לחווה ולומדת ומקבלת ציונים טובים מאוד אני לא יודעת למה אבל אני לא מצליחה ללמוד בבית אז אני מעדיפה ללכת לחווה וללמוד שם כי שם אני מצליחה לקלות את החומר יותר טוב אבל נגיד עם זה ממש הרבה חומר או מממש קשה אז אני לא באה לחוווה

H a d a S D

New member
לאנשים שיש כסף../images/Emo126.gif

לקנות סוס או לייבא סוס, לבקש מהמדריך לרכב על הסוס לא נראה לי שצריך להוות בעיה

לא נראה לי דווקא...

לקנות סוס זה פחות בעיה, בוודאי שזה הרבה כסף אבל זה חד פעמי, הבעיה מתחילה כשמחזיקים אותו. וחלק מזה זה שיש בעיה להגיע. אני אישית לא יכולה להרשות לעצמי דבר כזה. בטח שלא מחוסר זמן. אבל יכול להיות שזה רק אני

נכון אבל לא נכון!

חח אנחנו לא עשירים וזה ממש קשה לנו להחזיק סוס והכל!(במיוחד בפארק חח) אם לא רוצים מדריך אפשר לבקש ממישו שאתה סומך עליו שיעשה לונג' מה שביקשתי מהגר שתעשה ללאקי לונג' לפני שבוע לפני מתכונת! תמיד יש פיתרון!!

fliperit

New member
או לבקש שישחררו את הסוס

במגרש כשאין שיעורים (או בכמה דקות בין שיעור לשיעור)

Blue Eyessss

New member
מממ../images/Emo47.gif

לי זה לא כ"כ בעייתי...כי קורונה דאגה לי לתקופת הבגרויות היא דאגה לי פשוט שאני לא אסתדר עם כל הלימודים וכל זה אז היא פשוט החליטה לצאת לחופשת בחינות כזאת... כאילו זה לא שאני לומדת הרבה למבחנים..אבל אני לומדת מספיק בשביל לעבור על נחמד כזה שמונים וזהו..מתאים לי השיטה הזאת ואין לי לחץ משומקום מבחינת לימודים וסוסים..מסתדר לי ממש טוב

fliperit

New member
חחח נגעת בנקודה רגישה...

זאת הסיבה היחדיה שאני שמחה קצת שאין לי את פליפ...זה נותן לי קצת זמן ללמוד. אבל עם עדיין היהלי את פליפ הייתי רוכבת עליו ביניים פעם בשבוע ולא יותר, ואחרי הבגרויות חוזרת לרכב הרבה. כרגע שאין לי אותו, לקחתי שבועיים חופש, ואתמול היה לי שיעור ראשון אחרי שבועיים. מהשבוע אני עושה שיעור פעם בשבוע וזהו

horse 1212

New member
את האמת אני נורא קטנה ככה שהחיים

שלי ממש קלים לגביי הנושא הזה. אני נמצאת סה"כ 2-3 פעמים בשבוע בחווה,ועושה שיעורים לפני שאני באה.. המבחנים אצלי פשוטים,קלים,חומר קל וגם-ככה המחנכת שלי לא בדוקת כמעט אז אני יכולה גם להרשות לעצמי לא לעשות שיעורי בית אבל אני גומרת אותם בכיתה או בבית כי זה ממש קל
. נגיד לגביי לשון*קל וכייף* המורה מתה עליי ולא איכפת לה שאני לא עושה שיעורים,לא מביאה חוברת,והיא נותת לי לעשות הכללל כי היא יודעת שאני יכולה ללמד את הילדים בכיתה את החומר P=(ואני גם עוזרת למתקשים במשך השיעור חחח) בקיצור אין לי שום בעיה עם שיעורים כי בקושי יש לי ואני גם מסיימת בכיתה ומבחנים נורא קלים שאני ומוציאה בד"כ 90 +
גאדד כמה חפרתי :|

stary1

New member
../images/Emo55.gif

כשסטאר היה בחווה פה בעיר, הייתי נמצאת איתו מהרגע שהייתי חוזרת הבייתה ועד הערב. יותר מהאהבה שלי אליו, הייתי נמצאת שם כמה שיותר כדי לשמור עליו מכל החאפרים שם=|. עכשיו הוא נמצא בחווה די רחוקה ממני(שלושתרבע שעה נסיעה), אבל בפנסיון שאני סומכת בעינים עצומות על בעלת החווה. זה מרגיע אותי ומשאיר לי זמן ללימודים שלי
במקרים של תקופות עמוסות אני פשוט מדברת עם בעלת החווה ו\או עם המדריכות ומבקשת מהן שיעבדו איתו על X ו-Y... הבעיה היותר גדולה שלי היא עם העדר פה..למזלי תקופת המבחנים השנה נפלה לי על התקופה שהמרעה ירוק ופורח והסוסים מסתדרים גם בלעדי ההתעסקות הכפייתית שלי איתם

SoosKatan

New member
וואו ! זה ממש בעיה...

תכלס, בניגוד להרבה אנשים פה, אני משקיעה בלימודים יותר. כי לימודים, בגרויות תמיד יעזרו לי בחיים. והסוסים לא יהיו החיים שלי, כשאני יחפש עבודה אני לא יחפש בחווה. אני רוצה להתקדם בחיים, לא להיתקע בעסקי הסוסים. לרכב- אני יודעת שאני ימשיך לרכב כל החיים, ואולי לי\לילדים שלי יהיו סוסים, ואני יחייה עם סוסים, אני לא אתפרנס מהם והם לא יהיו מרכז החיים שלי. כרגע זה בעיה, כי אני שוקלת על לקנות סוס רק מהסיבה הזאת. אני מפחדת שעם יהיה לי סוס, זה ייקח לי את הזמן של הלימודים. אני מפחדת שעם יהיה לי סוס, אני ירד מדי בלימודים.. בעיה =\

למעלה