דיון

H a d a S D

New member
../images/Emo124.gifדיון../images/Emo124.gif

סוסים ומבחנים או ליתר דיוק רכיבה ובית ספר.. איך אתם מסתדרים עם לוח המבחנים\בגרויות עם התחרויות? אתם מעדיפים להשקיע את כל הזמן בכנה לתחרות בידעיה שתוציאו 60 במבחן, או שתשקיעו חצי חצי או כל דבר אחר.... אני למשל שנה שעברה התחרתי, אבל השנה לא היה לי זמן גם להדריך, גם לרכב, וגם ללמוד, אז וויתרתי על התחרויות...

אממממ...

אין ספק שהלו"ז ממש צפוף.. ומשנה לשנה למדתי להסתדר עם זה יותר ויותר.. נגיד בט' היה לי חצי פנסיון בהתחלה ואז עברתי לפנסיון מלא וההורים שלי ראו שאני מסתדרת עם הלימודים והסוס ונשארת בפנסיון מלא.. ובי' היה מגן בהסטוריה ואני זוכרת שלא הלכתי לחווה יום לפניי או יומיים לפניי כי למדתי לזה מלא... ואז בי"א מכרתי את אפולו אז לא היה לי בעייה של ללמוד לבגרויות.. אבל נגיד השנה... אז בחיים לא ויתרתי על רכיבה בגלל מגן/בגרות... יש רשיון אז אפשר לבוא בבוקר או אחרה"צ תלוי מתי המגן/הבגרות.. ואם מתכננים את הזמן מראש אז זה לא מפריע.. בתחילת שנה זייפתי בלימודים והיה ממש גרוע אבל בגלל שלא היה כוח וחשק ועכשיו זה אולי מעצבן ללמוד וכל זה אבל בקלות אפשר לשלב בין שניהם...
נגיד היום רכבתי בבוקר כי היה לי בגרות עכשיו באנגלית ויש לי עוד אחת באנגלית ב-4 וחצי אז לא הייתי מספיקה בחיים אחרה"צ לבוא ולרכב..

טוב אז במקרה שלי זה דיי אחרת..

הסוסים זה כל העולם שלי.. הסוס שלי הוא החיים שלי אני מעדיף להשקיע בסוס ולהכשל במקצוע מסויים!! אני משקיע הרבה יותר בסוסים מאר בלימודים הלימודים פשוט לא מעניינים אותי והסוס שלי מקבל הרבה יותר יחס טיפול טיפוח הכל..

aloniguy

New member
לדעתי

אם לא תשנה את הגישה אתה ממש תתחרט על זה בעתיד... אבל שוב... זו רק דעתי...

../images/Emo45.gif ולא רק זה... לדעתי

זה שלומדים במקביל זה לא אומר שלא מטפלים בסוס כמו שצריך.. זה שאני לומדת לא אומר נגיד שאני באה רק לרכב וזורקת תסוס לתא.. אני פשוט עושה את הטיפול מהיר יותר והוא עדיין נראה מטופח ומבריק.. עם כמה שאני רוצה לעסוק בתחום הסוסים בעתיד.. שום דבר לא בטוח בזה ואם יום אחד אני אראה שזה לא הולך אז אני ימשיך לרכב אבל להדריך לא תמיד זה כסף טוב ואז צריכים את התעודת בגרות.. ככה שזה חשוב מאוד..(וזה לבועז לא לך- גיא
)

צודקת!!!!!!

נכון, זה הרבה יותר נחמד לטפל בסוס שלך מאשר ללמוד, אבל מי מאיתנו יודע שבארץ אי אפשר כל כך להתקדם ולהתפרנס מרכיבה וכדי להצליח ולהתקדם צריך לעבור לחו"ל ורובנו לא מספיק מוכשרים כמו אנשים מחו"ל

אני בטוח שאני א אתחרט על כלוםם

אני יודע מה אני עושה וכמה אני צריך את הבצפר לעתיד.. הבצפר פשוט על הזיין שלי. אני לומד רק בגלל שזה החוק...

שירלי317

New member
תדע לך

שאני מכירה יותר מדי אנשים שעשו את הטעות הזו ואתה תתחרט על זה בצורה כלשהי... אבל שיבושם לך

fliperit

New member
אתה כ"כ תתחרט על זה

אני בטוחה שרוב האנשים בפורום מקוים להיות מאמנים/מדריכים בעתיד...אבל אם לא יהיה מספיק ביקוש? ואם מסיבות בריאותיות לא תוכל לעשות את זה חלילה? חבל...בית סםפר זה חשוב מאוד

aloniguy

New member
ברגע שאתה מוותר על הבצפר

אתה מצמצם את האפשרויותת שלך... מה יקרה אם חס וחלילה יקרה משו ולא תוכל לרכב? בכלל! או שפתאום ימאס לך מסוסים? אז תתקע לגמרי... ותמיד, ידע, תואר או כל דבר אחר יוכל לעזור לך בחיים, אפילו בסוסים... אם תרצה לפתוח חווה, באיזה ידע בדיוק תשתמש?

שירלי317

New member
../images/Emo45.gif

הידע שאתה מקבל בבי''ס יכול לעזור לך באמת גם בתחום שמעניין אותך כמו סוסים וניהול אורווה... וחוצמזה שכדאי טיפטיפה להשקיע עכשיו (ואני לא אומרת לחרוש כי בתור אחת שלא נוגעת בספרים שלה כמעט ולומדת כמעט ורק למבחנים, וקיבלה 40 במתכונת מחורבנת בהסטוריה אין לי זכות..חחח) אבל להשקיע את המינימום זה כבר משהו... אחרי זה מתחרטים על זה...

למעלה