בקשה חשובה!

מצב
הנושא נעול.

liatha

New member
שני רעיונות לשמות

בקשה חשובה!
בקרוב נעדכן את כולם בקשר להתפתחויות מאבק הביציות שלנו (שתופס תאוצה!). בינתיים, בקשה דחופה: אנחנו צריכים דחוף שם קליט לאירגון שלנו, כדי להציג את עצמנו בשבוע הקרוב הפני גורמים שונים. השם צריך להיות ברור וקצר, אך גם להכיל את כל הנושא.
שני רעיונות לשמות
נס של ילד או ביצית בחסד

tutiki

New member
מה דעתכם על "הורים בחסד"

בקשה חשובה!
בקרוב נעדכן את כולם בקשר להתפתחויות מאבק הביציות שלנו (שתופס תאוצה!). בינתיים, בקשה דחופה: אנחנו צריכים דחוף שם קליט לאירגון שלנו, כדי להציג את עצמנו בשבוע הקרוב הפני גורמים שונים. השם צריך להיות ברור וקצר, אך גם להכיל את כל הנושא.
מה דעתכם על "הורים בחסד"
גם לא מקפח את הגברים שבחבורה. גם החסד מרמז על הצורך בתרומה ועזרה. וגם - הורים בחסד עליון מה שמרמז על זה שמי שכל כך רצה בילדים שלו - יהיה על בטוח הורה טוב.

vif

New member
אני הייתי מעדיפה הורים בזכות.....

מה דעתכם על "הורים בחסד"
גם לא מקפח את הגברים שבחבורה. גם החסד מרמז על הצורך בתרומה ועזרה. וגם - הורים בחסד עליון מה שמרמז על זה שמי שכל כך רצה בילדים שלו - יהיה על בטוח הורה טוב.
אני הייתי מעדיפה הורים בזכות.....

אהבתי את רעיון של "הורים בחסד"

מה דעתכם על "הורים בחסד"
מאחר שאני גבר ואני מרגיש שהתהליך הוא פרוייקט של שתינו ולא רק של הנשים. בגלל זה אני פעיל ולא פסיבי בפורום.

lilibird

New member
"מתן בסתר", "בצלמנו"

מאחר שאני גבר ואני מרגיש שהתהליך הוא פרוייקט של שתינו ולא רק של הנשים. בגלל זה אני פעיל ולא פסיבי בפורום.
"מתן בסתר", "בצלמנו"
בהצלחה בדרך החדשה

שרון123

New member
גם אני מעדיפה הורים בזכות

מה דעתכם על "הורים בחסד"
גם אני מעדיפה הורים בזכות

שרון123

New member
התכוונתי...

"הורים בזכות" זה שם יפה אבל לטעמי
דומה מידי ל"זכות להורות".
התכוונתי...
שאני מעדיפה את השם הורים בזכות, על הורים בחסד. מסכימה מאד שזה שם בעייתי בגלל הקירבה ל"הזכות להורות" אבל את הורים בחסד, אני פחות אוהבת, כי יש לזה קונוטציה שלילית אצלי. כאילו לא מגיע לנו, וקיבלנו את זה בחסד.

סביון1

New member
מסכימה

התכוונתי...
שאני מעדיפה את השם הורים בזכות, על הורים בחסד. מסכימה מאד שזה שם בעייתי בגלל הקירבה ל"הזכות להורות" אבל את הורים בחסד, אני פחות אוהבת, כי יש לזה קונוטציה שלילית אצלי. כאילו לא מגיע לנו, וקיבלנו את זה בחסד.
מסכימה

לגעת באושר

בקשה חשובה!
לגעת באושר

ענתי27

New member
מה עם "אמא - יש רק אחת!"

בקשה חשובה!
מה עם "אמא - יש רק אחת!"
המשפט הזה מבטא גם את הרצון שלנו להיות אמהות וגם את העובדה שאנו אמנם מקבלות תרומה מאשה אחרת, אבל הקשר האמהי נשאר בעינו כמו היתה הביצית נשאבת מגופנו.

נטאשה

New member
אולי: הביצה שהתחפשה

בקשה חשובה!
אולי: הביצה שהתחפשה
סתם קפץ לי לראש....מכירות את הספר? לא חשבתי על פירושים אבל נראה לי מתאים....

debrave

New member
"זקוקה לזקיק"

בקשה חשובה!
"זקוקה לזקיק"
צחקנו במשך כמה דקות טובות, ורצינו שגם אתם.

מצב
הנושא נעול.
למעלה