בקשה חשובה!

מצב
הנושא נעול.

שיר5520

New member
יפה, אבל קרוב מדי ל"הזכות להורות"

חשבתי על-הורות בזכות-
וזה הורות בזכות התרומה והורות בזכות ןלא בחסד כלומר מגיע לנו
יפה, אבל קרוב מדי ל"הזכות להורות"
נראה לי שזה יבלבל.

שיר5520

New member
כל הכבוד אחותי

חשבתי וחשבתי
מה דעתכן על "מאשה לאם" אפשר להבין את זה בשתי דרכים : 1. המתנה הנפלאה שקיבלנו/רוצות לקבל מאשה אחרת - מתנת חיים 2. המעבר שאנחנו עושות מאשה
לאם
כל הכבוד אחותי
אהבתי פתאום דווקא את המילים מתנת חיים שהזכרת. נראה שאם נשתמש במילה הזאת זה יראה את כל עניין התרומה באור נורא יפה והומני. "מתנה לֶחיים". זה עושה את הכול נורא יפה. לא שזה לא. פשוט זה עוזר לנו לעורר סימפטיה לעניין כבר מהשם. צריך לפתח את זה עוד קצת.

שיר5520

New member
"תרומת חיים", "תרומה לחיים"??

כל הכבוד אחותי
אהבתי פתאום דווקא את המילים מתנת חיים שהזכרת. נראה שאם נשתמש במילה הזאת זה יראה את כל עניין התרומה באור נורא יפה והומני. "מתנה לֶחיים". זה עושה את הכול נורא יפה. לא שזה לא. פשוט זה עוזר לנו לעורר סימפטיה לעניין כבר מהשם. צריך לפתח את זה עוד קצת.
"תרומת חיים", "תרומה לחיים"??

צוקה1

New member
שרון אהבתי את הרעיון שלך.

חשבתי וחשבתי
מה דעתכן על "מאשה לאם" אפשר להבין את זה בשתי דרכים : 1. המתנה הנפלאה שקיבלנו/רוצות לקבל מאשה אחרת - מתנת חיים 2. המעבר שאנחנו עושות מאשה
לאם
שרון אהבתי את הרעיון שלך.
נשמע לי הכי קולע בנתיים. לי לצערי אין עדיין רעיונות

ayoosh

New member
מצא חן בעיני ../images/Emo45.gif

חשבתי וחשבתי
לאם
מצא חן בעיני

מירבי*

New member
"לתת ביצית"

בקשה חשובה!
בקרוב נעדכן את כולם בקשר להתפתחויות מאבק הביציות שלנו (שתופס תאוצה!). בינתיים, בקשה דחופה: אנחנו צריכים דחוף שם קליט לאירגון שלנו, כדי להציג את עצמנו בשבוע הקרוב הפני גורמים שונים. השם צריך להיות ברור וקצר, אך גם להכיל את כל הנושא.
"לתת ביצית"
מה דעתכם?

שיר5520

New member
הלכתי לכמה שעות ואני רואה שהתקדמתן

בקשה חשובה!
בקרוב נעדכן את כולם בקשר להתפתחויות מאבק הביציות שלנו (שתופס תאוצה!). בינתיים, בקשה דחופה: אנחנו צריכים דחוף שם קליט לאירגון שלנו, כדי להציג את עצמנו בשבוע הקרוב הפני גורמים שונים. השם צריך להיות ברור וקצר, אך גם להכיל את כל הנושא.
הלכתי לכמה שעות ואני רואה שהתקדמתן
ממש יפה. כל הכבוד! אני כבר מתחילה להגיב.

"חסידות"

בקשה חשובה!
"חסידות"
מאחר וע"פ אגדות וסיפורי ילדים החסידות מביאות את התינוקות בזמן נדידתם". אני חושב שזה יכול לשקף את תקוותינו מאחר שלצערינו אין לנו את הברכה לעשות זאת ללא תרומה מגורם אחר ובכל מקרה נכון לעכשיו באיזו שהיא בדרך הביציות שלנו עפות לפה הבתור קפואים.

a17

New member
אולי "הדרך היחידה"

בקשה חשובה!
אולי "הדרך היחידה"
כי זה משקף את האפשרות היחידה שלנו להפוך להורים...

Yaldi

New member
../images/Emo45.gifהורות בזכות או מתנת חיים

אולי "הדרך היחידה"
כי זה משקף את האפשרות היחידה שלנו להפוך להורים...
הורות בזכות או מתנת חיים
כל מה שקשור למילה תרומה ממש לא! אף אחד לא תורם לנו כלום! המאבק שלנו כפי שאני רואה אותו הוא הכרה בנו כמו כל מטופלת i.v.f חג שמח מלא אור ניסים ונפלאות

שיר5520

New member
יש בזה משהו

הורות בזכות או מתנת חיים
כל מה שקשור למילה תרומה ממש לא! אף אחד לא תורם לנו כלום! המאבק שלנו כפי שאני רואה אותו הוא הכרה בנו כמו כל מטופלת i.v.f חג שמח מלא אור ניסים ונפלאות
יש בזה משהו
גם אני חשבתי על זה אתמול. שעניין התרומה נורא יפה כשחושבים על התהליך שאשה עוזרת לאשה אחרת, אבל באמת יש בעיה שמישהו עלול לחשוב שמדובר בתרומה למאבק וכאן את צודקת - אסור שיחשבו לרגע שלא מדובר במשהו שמגיע לנו!!

liatha

New member
נס של ילד

בקשה חשובה!
נס של ילד

liatha

New member
ביצית בחסד

בקשה חשובה!
ביצית בחסד

liatha

New member
או אוליי - השם "נס של ילד" כי בתרומ

שם קשה
שנותן מכה מתחת לחגורה: עקרה- הזכות לתרומה. לא יודעת מה איתכן אבל המינוח "עקרה" עושה הרבה צמרמורת ונותן חומר למחשבה, במיוחד בחברה היהודית / ישראלית
או אוליי - השם "נס של ילד" כי בתרומ
כי בתרומת ביצית ע"מ להגיע בסופו של דבר לילד התהליך הוא ארוך כך שזה ממש נס כאשר בסוף יש ילד. ה - ילד אצלינו לא מגיע בדרך קלה ופשוטה...

שיר5520

New member
ברררר....

שם קשה
שנותן מכה מתחת לחגורה: עקרה- הזכות לתרומה. לא יודעת מה איתכן אבל המינוח "עקרה" עושה הרבה צמרמורת ונותן חומר למחשבה, במיוחד בחברה היהודית / ישראלית
ברררר....
אמאל'ה! מילה נוראית. אני אפילו לא יכולה לדמיין שאני שייכת לאירגון שקוראים לו ככה. יש בכלל היום נשים עקרות? הרי כמעט לכל בעיה יש פיתרון. אני ממש לא מרגישה עקרה. אני מבינה מה שאת אומרת על איך שזה יראה כלפי חוץ, אבל אני עצמי לא יכולה להשתייך לדבר כזה.

מצב
הנושא נעול.
למעלה