אז מה....

Music4Life

New member
שני -

הטקסט אכן נסתר מעינייך, ומעיניי כולם, אבל בצד את יודעת, צד ימין איפה שרשום משהו על אותו קליפ שמוצג, אז יש לך אופציה לפתוח עוד טקסט...ושם כל הראיון נמצא [באינגלית
] תגידי לי אם מסתדר לך. ואני מקווה שאת יודעת לקרא אינגליש

LadySilkworm

New member
ואגב טאריה

האלבום שלה יוצא בתאריכים הבאים: Iceland: Nov 19th Netherlands: Nov 19th Australia: Nov 17th Canada: Nov 20th Sweden: Nov 21st Finland: Nov 14th Germany: Nov 16th Switzerland: Nov 16th Austria: Nov 16th UK: Nov 19th France: Nov 19th Malaysia: Nov 19th Russia: Nov 19th New Zealand: Nov 19th Argentina: Nov 25th Spain: Nov 19th Belgium: Nov 19th Czech Republic: Nov 19th Slovakia: Nov 19th Hungary: Nov 19th Norway: Nov 19th Portugal: Nov 19th All Central America: Nov 19th Denmark: Nov 19th Israel: Nov 21st אנחנו כאלה לא קשורים, בחיי. P: [וגם.. איסלנד?!].

Liquid Dreams

New member
איזה מגניב שאנחנו שם ס:

רוב האמנים והלהקות לא טורחים לכתוב ישראל ברשימות שלהם ++

../images/Emo207.gif משהו שנזכרתי בו כרגע

זוכרים במפגש פורום ביומולדת של עלומה את הילד אימו עם תלתלים עם החולצת נייטוויש שאלונה רדפה אחריו והוא ברח ממנה (
).. אז בתחילת ההופעה שעוד היו שירים של נו דאוט ברקע בזמן שנאבקתי על מקומי בשורה הראשונה ראיתי אותו והוא זוכר אותנו!

lacrimosa girl

New member
../images/Emo6.gif כן

כשהלכתי עם דבורה ענברי ושירה לקנות אוכל ונפלנו על מישהו שענבר מכירה חשבתי שהוא בת בטעות
וזה הזכיר לנו את האימו שגם בקשר אליוה ייתי מושכנעת שהוא באת ["את באה למפגש נייטוויש?? ^__^"
] ואז מישהי אמרה שהיא ראתה אותו שם D:

The Cat Woman

New member
שמעי... היה לי שלשום לקוח שחשבתי שהוא בת../images/Emo6.gif

יותר מביך מזה- אין!!! תחשבי על זה, משפחה יושבת בשולחן- אמא, אבא, 2 בנות (שברור שהן בנות- הן היו עם ליפסטיק וזה...) ואיזה ילד/ה קטן/ה לא ברור שכזה- מסתבר שזה היה בן עם שיער ארוך ואני פשוט חשבתי שזו ילדה קטנה ולא מטופחת
ופניתי אליו בלשון נקבה!!! כשהם שאלו אותו משהו בלשון זכר רק קלטתי שזה בן וכולי הסמקתי... חחח כזה לא נעים!

למעלה