אז מה....

Music4Life

New member
../images/Emo46.gif אוי..חח תודה על התיקון

אבל אם אפשר, תסבירי לי איך מילות השיר של BBB מתכוונות לטאריה...אם מישהו יכול לתת פרוש, אני אשמח. תודה.

lacrimosa girl

New member
הממ זה די פשוט...

אני בטוחה שמישהו ינתח את זה מתישהו... אבל כעקרון, הפזמון למשל שואל את טאריה, כל מה שתומאס החזיק בתוכו כ"כ הרבה זמן -מין פרץ רגשות כזה - שמעת בכלל את מה שאמרתי לך?? האם היינו, הלהקה, חשובים לך או רק "חיילים" במשחק? המשחק שלה - בעצם הרצון שלה לקדם את עצמה ואת הקריירה שלה... אין לי כוח לחפור וגם לא זמן, אבל אם תסתכלי על הליריקה תביני. היא באמת ממש פשוטה.

היויו

New member
מספיק לקרוא את הפזמון...

Did you ever hear what I told you Did you ever read what I wrote you Did you ever listen to what we played Did you ever let in what the world said Did we get this far just to feel your hate Did we play to become only pawns in the game How blind can you be, don`t you see You chose the long road but we`ll be waiting האם לא הקשבת למה שאמרתי לך? האם לא קראת את מה שכתבתי עבורך? האם לא הקשבת מעולם למה שניגנו? ( הרי כל מה שהם ביצעו היו חוויות מהעולם הפנימי של החוויות שלהם,וטאריה ידעה את זה.אם היא היתה טורחת לקרוא את המילים,כפי שתומאס טוען שלא עשתה, היא היתה מבינה שהם על סף תהום) האם נתת למה שהעולם אומר להכנס לליבך? (הרי המעריצים הבינו שיש בעיות, האנשים מסביבם אמרו לה שהיחסים בעייתיים והיא סירבה להקשיב) האם הגענו עד כאן רק כדי להרגיש את השנאה שלך כלפינו? האם ניגנו רק כדי להיות חיילים פשוטים במשחק שלך?( בשאיפה שלך לגדולות על גבינו, האם חשבת שניתן לשחק בנו כדי להשיג את מבוקשך מבלי להתחשב ברגשותינו?) עד כמה את יכולה להיות עיוורת ? (הכוונה לכך שטאריה לא רואה את מה שמתרחש מול עיניה, כשלמעשה מרסלו מעוור אותה ומונע ממנה מלראות את התהום הנפערת בינה ולבין חבריה ) לקחת את הדרך הארוכה, אבל אנחנו נמתין לך (אולי פתח לתקווה כלשהי, כשתומאס אומר "אני מכיר אותך. ייקח לך זמן , אבל בסופו של דבר תביני שטעית במוקדם או במאוחר, ואנחנו נהיה שם כדי לעזור לך להתאושש כשתביני). זהו. (ניתוח קצר של הפזמון,הראשון ודי על רגל אחת שעשיתי
)

Music4Life

New member
היויו, תודה ר ב ה !!!

לא הצאמצתי לחשוב כל כך וגם כשכן אז לא ממש הצלחתי באופן מדויק להבין והעדפתי לשאול אותכם ישירות. אכן מה שאתה אומר נשמע לי מדויק והגיוני למדי וזה מאד מעניין
יש אנשים שמרוב אהבה הם נהיים עיוורים, אם זה נכון, אז כנראה טאריה עיוורת אהבה...חבל שכך. אישית, אני מכירה מקרה אחד כזה שלא בדיוק קרוב אליי אבל די קרוב. תודה היויו על הניתוח

10th Man Down

New member
מעבר לפזמון, שהוא די ברור

יש עם את המשפט- "It's not the tree that forsakes the flower It's the flower that forsakes the tree" אני מניח שזה בא להבהיר לטאריה שזו היא שהפקירה אותם, ולא הם אותה. (ז"א, אני מניח שהעץ הוא מטאפורי ללהקה כולה והפרח הוא טאריה).

היויו

New member
לא רק זה...

מטאפורה של עצים היא דבר מאוד סבוך... לעצים יש שורשים, הם איתנים ,הם מייצגים יציבות ובטחון. הפרח לעומת זאת, לוקח סיכון ברגע שהוא הופך לפרי ונוטש את העץ, כי יש לו סיכוי להפוך לעץ בעצמו, אבל יש לו סיכוי גדול גם פשוט לנבול ולא לצלוח את החוסר בטחון הזה. פרח שנוטש את העץ מסמל הבטחה חדשה אבל עם זה גם את כל ההיפך מהעץ - בעוד העץ הוא עמוק,לפרח אין שום דבר שיחזיק אותו. בזמן שלעץ יש שורשים שמהם הוא יונק,הפרח צריך למצוא מקור תזונה משל עצמו. בזמן שהעץ כבר נעוץ במקומו הפרח פורש כנפיים למרחבים. זה בערך מה שהוא מנסה להעביר במשפט הכל כך קצר אבל כל כך עמוק הזה - טאריה פורשת כנפיים להרפתקה חדשה שאולי תבנה אותה מחדש כעץ בפני עצמו, אבל אולי גם תגרום לה לנבול ולהיעלם ,בזמן שהלהקה כבר מבוססת, כבר איתנה במקומה ועתידה מובטח לה.

pureK

New member
אם כבר פתחו את הנושא

בשיר הוא שר You chose the long road, but we’ll be waiting ז"א תומאס פתח לה את האפשרות לחזור ללהקה ? "but we’ll be waiting" או שאולי רק שתחזור לעצמה ולטאריה הישנה?

LadySilkworm

New member
אני חושבת שתומאס די מקווה שהיא תחזור לעצמה..

קראתי איפושהו שהוא אפילו ניסה לשלוח לה כמה הודעות וכרטיס לחג המולד כי הוא מקווה שאולי בעתיד הם יחזרו להיות חברים, אבל אני ממש לא רואה את זה קורה.

LadySilkworm

New member
במילה אחת

מרסלו P: בכמה מילים.. אני לא חושבת שטאריה תרצה בכלל קשר עם הלהקה, במיוחד שקראתי שהיא אמרה שהם בכלל לא היו חברים מבחינתה :(((((( [ונזכרתי איפה קראתי את זה- בפורום הרשמי שחיפשתי ראיונות לקרוא :p]

TheImpactBoy

New member
אחרי מה שעשו לה עם המכתב הפתוח,

יש בכלל על מה לדבר?! אבל הם ישלימו, עניין של זמן.

למעלה