צופיפניקית1
New member
מחסן שולט!!!!!
אצלנו כל אחד חולם להיות במחסן! ומה שבטוח חמשושים לא מקבלים מחסן, שישיסט אחד מקסימום והשאר שביעיסטים שמיניסטים. והשיבוצים... איזה מפחיד זה היה שנה שעברה, עזבי את הדף - אחרי שאני מחרטטת בדף שואלים אותי בפנים את אותן שאלות "למה את חושבת שמתאים לך להדריך" וכו'... ואני נילחצתי חשבתי על תשובות יפות, אבל הרי זה ברור שהם ייקחו אותי להדרכה!!! הם צריכים מדריכים... אז אין מה להילחץ
תיכתבי מה שבא לך בסוף גם ככה הם יעשו מה שהם רוצים....
ה'-בנות ה'-בנים... אל תצפי לקבל בדיוק מה שביקשת (מנסיוני המר...), הם מישתמשים בזה בתור המלצה, נניח אם הם חושבים שמתאים לך גם ה' בנים וגם ו' והם לא מצליחים להחליט, אז הם ייבדקו מה רשמת.... זהו! אצלנו בערך 2 ילדים קיבלו מה שהם ביקשו בשיבוצים. אני כתבתי בעדיפויות - ז', ה', ד'. במה אני לא רוצה - ו' ומה קיבלתי? נכון, ו'!!! ואני לא היחידה! כולי תקווה שבשבט שלך זה לא ככה...
אצלנו כל אחד חולם להיות במחסן! ומה שבטוח חמשושים לא מקבלים מחסן, שישיסט אחד מקסימום והשאר שביעיסטים שמיניסטים. והשיבוצים... איזה מפחיד זה היה שנה שעברה, עזבי את הדף - אחרי שאני מחרטטת בדף שואלים אותי בפנים את אותן שאלות "למה את חושבת שמתאים לך להדריך" וכו'... ואני נילחצתי חשבתי על תשובות יפות, אבל הרי זה ברור שהם ייקחו אותי להדרכה!!! הם צריכים מדריכים... אז אין מה להילחץ