word "ש" The

מחסן שולט!!!!!

אצלנו כל אחד חולם להיות במחסן! ומה שבטוח חמשושים לא מקבלים מחסן, שישיסט אחד מקסימום והשאר שביעיסטים שמיניסטים. והשיבוצים... איזה מפחיד זה היה שנה שעברה, עזבי את הדף - אחרי שאני מחרטטת בדף שואלים אותי בפנים את אותן שאלות "למה את חושבת שמתאים לך להדריך" וכו'... ואני נילחצתי חשבתי על תשובות יפות, אבל הרי זה ברור שהם ייקחו אותי להדרכה!!! הם צריכים מדריכים... אז אין מה להילחץ
תיכתבי מה שבא לך בסוף גם ככה הם יעשו מה שהם רוצים....
ה'-בנות ה'-בנים... אל תצפי לקבל בדיוק מה שביקשת (מנסיוני המר...), הם מישתמשים בזה בתור המלצה, נניח אם הם חושבים שמתאים לך גם ה' בנים וגם ו' והם לא מצליחים להחליט, אז הם ייבדקו מה רשמת.... זהו! אצלנו בערך 2 ילדים קיבלו מה שהם ביקשו בשיבוצים. אני כתבתי בעדיפויות - ז', ה', ד'. במה אני לא רוצה - ו' ומה קיבלתי? נכון, ו'!!! ואני לא היחידה! כולי תקווה שבשבט שלך זה לא ככה...

תאמת אני לא יודעת אם בכלל יתנו לי

להדריך... תראי בכללי יש לי אופי חזק אבל יש פעמים שאני נישברת דיי מהר... כמו למשל שאם צועקים עלי....בעיקרון אם מורה צועקת לי אני עונה לה.. אבל שנגיד המפקדת קורס היתה צועקת עלנו אני לא יכולה לענות לה אז פשוט כל פעם הייתי כמה והוכלת משם.אפילו אמא שלי לא צועקת עלי... וגם ליפעמים אם לא הולך לי משהו אני ינסה עוד פעם אחת וזהו יתיאש וזה לא טוב....

gal2525

New member
אני איתך אין כמו המחסן!!!!!!!

אני חולם כבר שנים על המחסן אני מת כבר להיכנס להיות מחסנאי יש לנו מחסן סוף!!!!1 בשבט!!! נ.ב אני חמשוש

2003 SkiPeR

New member
../images/Emo123.gifword "ש" The

כן חברים- מילת ה- "ש", הלא היא- שיבוצים
אז למה? כמה? איך ומדוע- ********************************************************************** קיימות גירסאות שונות, לפיתוח מילה זו, אך דבר אחד בטוח שיבוצים זה דבר חוצה גורלות. אצלנו, זה הולך ככה: מקבלים הסבר כללי על מבנה השבט, מקבלים דפי שיבוצים, מחזירים אותם, שיחת שיבוצים עם כל המרכזים ואז, אחרי המחנ"ק, יש ערב שיבוצים
ומה אני רוצה להיות בשנה הבאה ?????? עוד לא החלטתי............. ואני מ-ש-ת-ג-ע
למרות שאני חייב לומר, שיש לי כיוון ברור- והלא הוא- רישגו"ד ...... איך זה הולך אצלכם??? שתפו...

שיבוצים....

אווו... סוף סוף מגיעה לה תקופת השיבוצים
משהקריאו ת'שיבוצים לשנה הזו כבר התחילו לדבר על השנה הבאה... וסוף סוף מתחילים לעשות משהו עם הדיבורים... אז מה אני רוצה שנה הבאה? רוצה, חולמת... על קורס... אבל יופי שאני רוצה - השאלה מה אני אקבל...
אם לא קורס אז ח', אחרת אני פעילה!!! ואם כבר שיבוצים - אז שיבוצים למחנ"ק כבר היו לכם? לא היה צריך להיות היום אבל משום מה לא היה בסוף.... אז ספרו גם איזה תפקידים את רוצים במחנ"ק.....

2003 SkiPeR

New member
אז במחנ"ק.... זה ככה:

נועה מה שלומך ילדה
אני (ד"א) ראש מבנה/פרוייקטור של חדר האוכל.. שהוא מבנה עצום בגודל שלו שאני שירטטתי.. ואני מקווה שיילך טוב עם זה. אני בעיקרון ממש מרוצה, והכל זורם טוב עד עכשיו.....
נקווה שיהיה כל גם בהמשך...
בכל אופן...... ראיתי שלפני כמה ימים כתבת הודעה על נושא השיבוצים. ורציתי לומר שאני ממש מפתח בתוככי את הרצון לרישגוד.. ולגדוד נקרא: ל - ה - ב שזה ראשי תיבות של: להישאר הטובים ביותר !!!

שישיסט ראש מיבנה... כולם אנשים

כ"כ מוזרים... שישיסט ראש חדר אוכל? איפה נישמע דבר כזה...? ראש חדר אוכל וראש כל מיבנה (אולי חוץ משכב"ג ומיטבח) הוא שמיניסט וזה חוק! לשמיניסטים יותר ניסיון, וגם מגיע להם בשנה האחרונה שלהם... אבל בכל מיקרה - כל הכבוד, ושיהיה לך בהצלחה
! למרות שאל תחשוב אפילו על זכייה... כי את המחנ"ק הזה אנחנו לוקחים, ובגדול! ואני רוצה להיות בשער או תורן.... ואם יגידו לי להיות ראש (עם שמיניסט כמובן) אני לא אתנגד
! אבל מה שבטוח זה שאני רוצה מיבנה גדול!!! גם אם ישלמו, גם אני אהיה ראש (ואני לא
), אני בחיים לא אלך למיטבח, או חדר אירוח... נועה.

יווווו

ממה שאני זוכרת יש שיבוצים במחנ"ק! תמיד כזה ראיתי שכבגיסטים (כולל חמשושים!חחחח יההה) בחאקי מלא מתרגשים לראת השיבוצים שלהם.... שיבוצים 2003.... HERE I COME!!!!!!!!!!! יווווווווווווווווווווווווווווווו

snowbunny

New member
במחנ"ק

אני בחלוץ שבטי [8 מהגדוד שלי (גדוד ט') הולכים להנהגתי...] ומקווה להיות באקונומיה...

MajorGad

New member
לא פתחתי כבר שרשור כזה?

וכולם אכלו אותי כי היה כבר אחד כזה?

MajorGad

New member
קח את מה שאתה הכי מרגיש...

בסדר איתו!. אם זה רישגו"ד, לך על רישגו"ד ושיהיה המון בהצלחה. מה שכן, לפני שאתה בוחר תפקיד כלשהו לך דבר עם כמה אנשים שכרגע עושים את אותו תפקיד שאתה מעוניין בו. זה טוב לשמוע כמה דעות על התפקיד, יעזור לבחירה שלך. בנוסף לך דבר עם שביעיסטים על התפקידים שלהם שזה לא רק רישגו"ד (הדרכת ח', הדרכת ז', רשו"דים)

למעלה