ל-ח-ץ

m i r u s h i

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo108.gif

יהיה טוב. יהיה טוב. יהיה טוב. *העלאת מוטיבציה* ><

mAAyAn 1

New member
יום לפני?

אני מכריחה את עצמי ללמוד את כל החומר, ככה שיום לפני הבגרות אני לא חושבת עליה בכלל, יוצאת לבלות. הכי טוב
בעצם, אולי אולי לפני שאני הולכת לישון, אני קוראת את הסיכומים, אם אני מרגישה שיש צורך.

LuLiLoPiLaTo1

New member
אממ מדברת איתכם בצ'אט../images/Emo9.gif

ומשתדלת לא לעשות הרבה דברים שדורשים חשיבה
בהצלחה!!:)

אמממ

משום מה זה לא מלחיץ אותי, זה לא מסוג הדברים שילחצו אותי. מה אכפת לי לענות על שאלון בחינם? אני אפילו לא מפסידה פה כסף אז בכיף. וזה שצריכים ללמוד לזה לפני בקטנה.

DreamS_HunteR

New member
אני חושב שרק פעם אחת הייתי../images/Emo121.gif

לחוץ מבגרות\מבחן\מגן... וזה בבגרות הראשונה בהיסטוריה (כיתה י'). אחרי שראיתי שזה ממש קל ודבילי וזה בדיוק כמו מבחן רגיל, לא ראיתי שום סיבה להלחץ משום מבחן\בגרות וכד'. אבל בכל אופן, ההמלצה הכי טובה שלי, ולרוב אף אחד לא מיישם אותה כי אנשים פשוט... בלחץ.. היא לא ללמוד יום לפני המבחן. צריך לנסות להספיק ללמוד את כ-ל החומר עד ליום שלפני המבחן, כדי שביום האחרון תוכלו לעשות סקירה ממש קצרה על כל החומר לראות שאתם יודעים, ורצוי לדעת (כדי לא להתחיל ללמוד שוב). בשאר היום פשוט עוסקים בדברים שאוהבים לעשות: טלויזיה, קניות, לצאת עם חברים (בשעות סבירות) ולעשות כל פעילות מרגיעה אחרת.. כמה שזה נשמע דבילי, וזה באמת כבר לא רלוונטי כי אנחנו מסיימים ללמוד, אבל זה מאוד עוזר, לעשות יום לפני הבגרות דברים שלאו דווקא קשורים לבגרות זה הכי מעולה כי זה פשוט מסיח את הדעת. רק אל תשכחו שיש בגרות

למעלה