ל-ח-ץ

shiran™

New member
את מרגיעה את עצמך את שמה לב?

אם הציון הכי נמוך שאפשר לקבל זה 70 אז לא משנה מה תעשי כבר את תקבלי 70. ותוסיפי לזה קצת מחשבה אז 80 בקלות שזה מעולה. אבל בכיף את יכולה להוציא 90-100. הלוואי שאני יכולתי להרגיע את עצמי ככה בקשר לאזרחות מחר. אני ממש לחוצה.

m i r u s h i

New member
מרגיעה?../images/Emo108.gif

אני חושבת שזה היה מועיל אם הייתי אומרת את זה וזה לא היה יוצא מהראש תוך פחות מחצי דקה
ויהיה טוב יקירתי
שתינו עוברות את זה כמו גדולות [[[:

Tauron

New member
גם את עשית בVB?

לי יש רביעי הבא, או ראשון שאחריו, ודווקא התכנות זה קטע מאוד נחמד, לדעתי היה הרבה יותר גרוע להכין את התיק פרוייקט.. אל תדאגי, הבוחן יעזור לך לצאת מהלחץ, כבר שמעתי על נבחנים שמרוב שלא ידעו התחילו עם בדיחות, ובסוף התאוששו וקיבלו מאה תבואי בדעה שהבוחן בעדך, לא נגדך

m i r u s h i

New member
בדיוק. VB ../images/Emo5.gif../images/Emo108.gif

אני מקווה שיהיה בסדר.. אמרו לנו שמגיעים 2 בוחנים [כי אנחנו 40 בכיתה
] אחד מהם נחמד..השני קשוח. עם המזל שלי,אני אפול על הקשוח. [תצטרפו לתפילותיי לקבל את הנחמד
] יהיה טוב. *נאנחת*

Tauron

New member
עדיף בוחן מאום אל פאחם?../images/Emo198.gif

הבוחן שלנו מגיע הישר מאום אל פאחם...
היום נודע לי שהשם שלו הוא משהו אכאברייה.. וגם אנחנו בסביבות ה40 נבחנים, אנחנו עושים את זה בשני ימים <רביעי וראשון>

shiran™

New member
רגע

הבוחן לא אמור גם להבין משהו במחשבים? חחחחחחחחחחחח סורי זה פשוט התבקש והזכיר לי בדיחה!

Tauron

New member
רגע..

אולי הוא מבין בהכנת מטענים עם פלאפונים, מחשבים ושאר אלקטרוניקה..
אבל הכי שחיתות, לדעתי, זה שהבוחן מקבל 600 שקל לבדיקת תיק פרוייקט אחד<!!!!> ממשרד החינוך..
ומה הוא כבר עושה? קורא 30 דקות את התיק ובוחן עוד רבע שעה?! אני גם רוצה!!

m i r u s h i

New member
../images/Emo6.gif!../images/Emo108.gif

הוא מגיע על גמל? D: אולי יעכבו אותו במחסומים ואז יבטלו את הבגרות וכולכם תקבלו 100! [הלחץ מראה את אותותיו.] בגלל ה40 תלמידים זימנו את השניים [הטוב
,הרע
והמורה המכוער
] ו5 תלמידים בכיתה יאדה יאדה יאדה *טרואמה מכיתה י' :|*

Tauron

New member
או על גמל IגמלI

או על מרצדס מחבלים.. אבל הבגרות תהיה אפילו אם הוא יתפוצץ!
ואין לך מה להיות לחוצה! עשיתי יחידה אחת בACCESS לבד שנה שעברה, ונבחנתי מול בוחן.. ולא השקעתי כלום ובאתי עם פרוייקט זוועתי, אבל ידעתי תכנות, והוצאתי ממנו את המאה <אני יודע המורה, כבר אמרת לי עשר פעמים שזה בגללך
> וגם השנה אני מקווה להוציא מאה.. בעז"ה!!

m i r u s h i

New member
אבל זה ההבדל../images/Emo108.gif

הפרוייקט יפהפה [ותודה לחברותיי שהביאוני עד הלום
] ואני לא יודעת תכנות :X

Tauron

New member
הפרוייקט שלי סביר..../images/Emo127.gif

כי אני, שלא כמו חצי שכבה, לא רציתי לנצל את הזה עם הכישרון לעיצוב, והשליטה בפוטושופ.. והתכנות שלי לא קרוב להיות גמור אבל לא מוכן, כי כל פעם שאני בא לבי"ס שואלים אותי את השאלות, ולא את המורה <כי אצלי אין תור
!> אז אני עובד, פחות או יותר בבית, אבל אני די עצלן, אז אין לי כח לסיים אותו.
יהיה טוב!

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifעושים אחרונה את הבגרות, ומקווים

שעד אז הבוחן יהיה עייף מכדיי לחשוב, אז הוא יתן לך 100
או שתגידי לו שאת לחוצה, אולי הוא ירחם. [לי זה עזר באנגלית] בהצלחה

beni the king

New member
במיקרה של לחץ

שכנה שלי פתחה אצלה בבית כל מה שקשור למיסטיקה וכל החרטאה הזהה אז היא עושה מדיטציות אז אני קופץ לעשות לשחרר לחצים

../images/Emo176.gif../images/Emo43.gif../images/Emo64.gif

אני בקושי לומדת!
ותמיד השיחות הכי מעניינות- יהיו בימים בהם שאתם לא יכולים לדבר

n k

New member
אין לחץ

תמיד אני מחלק את החומר שאני צריך ללמוד (וזה בעיקר כי הרבה יותר כיף לחלק ולסדר את החומר מאשר ללמוד אותו
) ככה שבמקצועות הומניים אני מספיק ללמוד פחות-או-יותר את כל החומר שרציתי ללמוד בלי לחץ ובמקצועות ריאליים אני עושה את השאלות הקלות בסוף ככה שיש לי תחושה/אשלייה שאני יודע את החומר. ולא לומדים בבוקר שלפני המבחן, גם אם המבחן בשש בערב. אם יש לחץ אז הוא רק במהלך המבחן אם וכאשר אני מגלה שאני לא יודע כלום או שאין לי מספיק זמן.

a Warming Sign

New member
../images/Emo178.gif../images/Emo194.gif

עד היום לא למדתי איך להתמודד עם הלחץ
אני בחורה לחוצה,משטויות..לא היסטרית,לחוצה. לפני הראיון במודיעין/בגרות[אחד הימים הקשים..
] כמעט מתתי פה
.. א-בל, יש את הדברים הרגילים שעוזרים..לא להשאיר חומר ליום לפני המבחן[לא קורה אצלי], לעשות הכל כדי לא לחשוב על זה[whatever makes you happy
], לא נכנסים לפורום
[אתם יודעים איזה לחץ חטפתי מכל ההודעות שלכם יום לפני?
,תפסיקו לחרוש.], ולחשוב חיובי רק על מה שיהיה אחרי שתצאי משם. שיהיה בהצלחה

למעלה